سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۰:۵۵ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۶:۱۸ /یکشنبه/۳۱ شهریور ۱۳۹۸

مدیرعامل شرکت سیم و کابل انصار همدان:

افزایش قیمت مس و کاهش تقاضای سیم و کابل

مدیرعامل شرکت سیم و کابل انصار همدان گفت: با افزایش قیمت مس، تهیه مواد اولیه برای ما دشوار شده است و با توجه به کاهش تقاضای سیم و کابل به دلیل رکود ساخت‌وساز ساختمانی، برای حفظ و تامین سرمایه در حال گردش کارخانه دچار مشکل شده‌ایم.

مدیرعامل شرکت سیم و کابل انصار همدان گفت: با افزایش قیمت مس، تهیه مواد اولیه برای ما دشوار شده است و با توجه به کاهش تقاضای سیم و کابل به دلیل رکود ساخت‌وساز ساختمانی، برای حفظ و تامین سرمایه در حال گردش کارخانه دچار مشکل شده‌ایم.

حسن کیانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین»، اظهار داشت: مجموعه ما، با عنوان سیم و کابل انصار در سال ۸۷ و با هدف تولید سیم و کابل برقی، فعالیت خود را آغاز کرد. مواد اولیه تولید سیم و کابل برقی، مس و PVC است که ما مس را از بازار آزاد تهیه می‌کنیم.

ظرفیت تولیدی مجموعه ما، سالانه ۳۰۰ تن تعیین شده اما به دلیل مشکلات اقتصادی، رکود بازار و افزایش قیمت جهانی مس، میزان تقاضا کاهش یافته و این امر، افت میزان تولید مجموعه ما را به همراه داشته است؛ به‌طوری که تا کنون چند مرتبه کارخانه تا مرز تعطیلی پیش رفته است. پیش‌تر، قیمت مس به ازای هر کیلوگرم، ۳۰هزار تومان بود اما اکنون قیمت آن به ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم رسیده و تهیه مواد اولیه برای ما مشکل شده و در چنین شرایطی، حفظ و تامین سرمایه در حال گردش کارخانه، نیز دشوار است.

وی افزود: افزایش قیمت مس و مواد اولیه به نفع تولیدکننده و مصرف‌کننده محصولات مسی نیست؛ البته در چند روز ابتدایی افزایش قیمت، خرید و فروش محصولات و مواد اولیه جهت پیشگیری از ضررهای مالی احتمالی، رونق می‌یابد اما به مرور زمان این معاملات نیز کم‌رنگ می‌شوند. به‌طور کلی، افزایش قیمت مواد اولیه بر قیمت نهایی محصولات ما نیز موثر بوده که این افزایش، شرایط حفظ کردن مشتریــان دائمی را دشــوار می‌کنــــد. البتــــه، مصرف‌کننـــدگان محصــولات مــا انبــوه‌سازان ساختمـــانی هستنــد که با تعطیلی پروژه‌های آن‌ها، تقاضا برای سیم و کابل کم شده است.

مدیرعامل شرکت سیم و کابل انصار همدان در پایان بیان کرد: یکی دیگر از موارد تاثیرگذار بر قیمت تمام شده محصول، خط تولید مدرن و نوع تکنولوژی است. ماشین‌آلات کارخانه ما، قدیمی هستند و قدمت استفاده از آن‌ها، به ۲۰ سال پیش برمی‌گردد. به روز شدن ماشین‌آلات، باعث افزایش سرعت تولید و کاهش میزان ضایعات می‌شود؛ از طرفی نیز با ماشینی شدن کارخانه از تعداد پرسنل کاسته شده و می‌توان محصولاتی با کیفیت، برای ارائه در سطح جهانی تولید کرد. با به روز شـــدن کارخانـــــه، ظرفیـــت تولید نیــز افزایش می‌یابد و می‌توان با کمترین افزایش قیمت، بیشترین سود را به دست آورد. خرید این نوع دستگاه‌ها، سرمایه سنگینی می‌خواهد که با وضعیت کنونی تولید، این مبلغ از عهده ما خارج است و متاسفانه کوچک‌ترین حمایتی از هیچ ارگانی از ما و صنف تولیدکننده سیم و کابل نمی‌شود.

مدیرعامل شرکت صنعتی اترک الکتریک خراسان:

۹:۳۴ /دوشنبه/۳۰ مهر ۱۴۰۳

مدیر تعاونی 4686 صنایع سیم کابل البرز غرب هشترود عنوان کرد:

۷:۳۶ /سه شنبه/۲۰ شهریور ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت جی کابل سپاهان مطرح کرد:

۴:۴۹ /یکشنبه/۱۱ شهریور ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت راهدار صنعت کیهان مطرح کرد:

۸:۲۶ /چهارشنبه/۳۱ مرداد ۱۴۰۳

رئیس هیئت مدیره شرکت سیم و کابل انصار همدان مطرح کرد:

۶:۵۷ /دوشنبه/۱۵ مرداد ۱۴۰۳

رئیس هیئت مدیره شرکت تولیدی سیمیا:

۱۱:۴۶ /سه شنبه/۹ مرداد ۱۴۰۳

محمد باقری، رئیس هیئت مدیره شرکت صنایع مس کابل آریا در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۳۶ /شنبه/۵ آبان ۱۴۰۳

حسن قلم‌دان‌ساز مديرعامل شرکت کابل صائب در گفتگو با فلزات انلاین مطرح کرد:

۶:۵۴ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

پروانه حدادیان، مدیرعامل شرکت شهاب کالا خاورمیانه در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۳۴ /شنبه/۵ شهریور ۱۴۰۱

متین فرزین، مدیرعامل شرکت اعتماد کابل البرز در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۰:۱۱ /شنبه/۲۷ آذر ۱۴۰۰

مدیرعامل شرکت سیم و کابل نور زنجان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۷:۲۵ /شنبه/۲۲ شهریور ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت کابل‌سازان یزد:

۱۷:۲۴ /شنبه/۳۱ خرداد ۱۳۹۹

محمد باقری، رئیس هیئت مدیره شرکت صنایع مس کابل آریا طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۲۴ /شنبه/۲۳ تیر ۱۴۰۳

صنعت سیم‌وکابل فرصت مناسبی برای ارزش‌آفرینی دارد؛

۷:۳۱ /شنبه/۴ دی ۱۴۰۰

جهش نرخ ارز موجب آشفتگی بازار و صنعت کشور

۷:۰۵ /شنبه/۲۲ شهریور ۱۳۹۹

صنایع به‌صورت زنجیروار با یکدیگر در ارتباط هستند

۸:۳۸ /شنبه/۱۱ اسفند ۱۳۹۷
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/26

268083

فلزات آنلاین

1403/11/26

844499

فلزات آنلاین

1403/11/26

1270723

فلزات آنلاین

1403/11/26

930178

فلزات آنلاین

1403/11/26

27198

فلزات آنلاین

1403/11/26

18500

فلزات آنلاین

1403/11/26

44477

فلزات آنلاین

1403/11/26

54684

فلزات آنلاین

1403/11/26

41670

فلزات آنلاین

1403/11/26

41971

فلزات آنلاین

1403/11/26

35590

فلزات آنلاین

1403/11/26

34239

فلزات آنلاین

1403/11/26

34780

فلزات آنلاین

1403/11/26

42068

فلزات آنلاین

1403/11/26

41784

فلزات آنلاین

1403/11/26

60382

فلزات آنلاین

1403/11/26

32453

فلزات آنلاین

1403/11/26

46277

فلزات آنلاین

1403/11/26

52439

فلزات آنلاین

1403/11/26

6382700