آخرین اخبار

۲۱:۲۰ /شنبه/۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵
زمان انتشار: ۱۱:۱۹ /یکشنبه/۱۹ مرداد ۱۴۰۴

مدیر خرید تجهیزات و قطعات یدکی «فولاد» مطرح کرد:

افزایش ۳۸ درصدی مشارکت تامین‌کنندگان داخلی در حوزه قطعات یدکی

مدیر خرید تجهیزات و قطعات یدکی شرکت فولاد مبارکه گفت: در حوزه قطعات یدکی، مشارکت تامین‌کنندگان داخلی نسبت به میانگین پنج سال گذشته، 38 درصد افزایش داشته است که نشان‌دهنده وجود پتانسیل‌های فراوان در کشور است. 

مدیر خرید تجهیزات و قطعات یدکی شرکت فولاد مبارکه گفت: در حوزه قطعات یدکی، مشارکت تامین‌کنندگان داخلی نسبت به میانگین پنج سال گذشته، ۳۸ درصد افزایش داشته است که نشان‌دهنده وجود پتانسیل‌های فراوان در کشور است. 

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی گروه فولاد مبارکه، مهدی سهرابی در خصوص ضرورت حمایت از شرکت‌های داخلی، بیان کرد: در سال گذشته به همت همکاران در مجموعه خرید تجهیزات و قطعات یدکی، بالغ‌ بر ۱۷ هزار ردیف کالا برای شرکت فولاد مبارکه و خطوط تولید خریداری شد که بالغ‌ بر ۸۰ درصد آن از تامین‌کنندگان و سازندگان داخلی بود. سیاست شرکت فولاد مبارکه در حوزه خرید تجهیزات و قطعات یدکی، بومی‌سازی از طریق برندسازی شرکت‌های دانش‌بنیانی است که می‌توانند کالاهای خود را در سطح جهانی و قابل‌ رقابت با محصولات خارجی عرضه کنند. بیش از ۹۸ درصد از این کالاها مورد رضایت بهره‌بردار بوده و این نقطه قوتی است تا این مسیر را با قدرت ادامه دهیم.

به گفته وی، از ابتدای سال جاری تاکنون توانسته‌ایم ۳۰ درصد از اهداف تعیین‌ شده را در حوزه کالاهایی که برای نخستین بار بومی‌سازی می‌شوند، محقق کنیم.

مدیر خرید تجهیزات و قطعات یدکی شرکت فولاد مبارکه در ارتباط با اهمیت برندسازی شرکای همکار خود، مطرح کرد: در مجموعه فولاد مبارکه، فرایند بومی‌سازی بیش از ۲۰ سال پیش و هم‌زمان با راه‌اندازی خطوط تولید شروع شد و همکاران بسیاری در این حوزه فعالیت کردند. یکی از سیاست‌های بومی‌سازی، برندسازی کالاهایی است که در داخل کشور تولید می‌شود. از جمله این کالاها می‌توان به مندریل‌های نورد گرم و نورد سرد که کیفیت آن مورد تایید قرار گرفته است؛ کمپرسورهای فرایند احیا، پمپ‌های عمودی برندهای ترمومکانیکا و (KSP) که در داخل کشور بومی‌سازی شده و کیفیت آن عالی است؛ پمپ‌های ورتینگتون که سال‌ها در انحصار شرکت‌های آمریکایی بود و به دلیل تحریم‌ها به مجموعه فولاد فروخته نمی‌شد اما به همت شرکت‌های دانش‌بنیان و همکاری فولاد مبارکه، بومی‌سازی شده و در خطوط تولید نصب شده است، اشاره کرد.

سهرابی اضافه کرد: ما به‌ صورت فرایندی به موضوع نگاه می‌کنیم و فقط واحد بومی‌سازی نیست که بومی‌سازی را انجام می‌دهد. این فرایند از بهره‌بردار آغاز می‌شود؛ مستندات و نقشه‌ها از طریق دیتابرداری و مهندسی معکوس در اختیار ما قرار می‌گیرد؛ واحد آزمایشگاه و بازرسی فنی، واحد بومی‌سازی، واحد خرید و همه واحدهای درگیر در فرایند بومی‌سازی، در این میان نقش دارند.

وی در ارتباط با اقدامات گروه فولاد مبارکه جهت خنثی کردن آثار تحریم‌ها، عنوان کرد: یکی از اصلی‌ترین راهکارهای ما شناسایی منابع تامین در داخل کشور است. در سال گذشته، یک هزار و ۴۵۸ تامین‌کننده و سازنده برای رفع نیازهای تجهیزاتی و قطعات یدکی خطوط تولید با «فولاد» همکاری داشته‌اند که نشان‌دهنده وجود پتانسیل‌های زیاد در کشور است. همکاران ما در مجموعه برنامه‌ریزی خرید منابع تامین را از طریق سایت، برگزاری نمایشگاه و بازدیدها شناسایی می‌کنند. در حوزه قطعات یدکی، مشارکت تامین‌کنندگان نسبت به میانگین پنج سال گذشته، ۳۸ درصد افزایش داشته است.

مدیر خرید تجهیزات و قطعات یدکی شرکت فولاد مبارکه با اشاره به دو معضل نوسانات شدید نرخ ارز و کمبود مواد اولیه در سطح بین‌المللی، اظهار داشت: سال‌های گذشته توانستیم با تعریف پروژه‌ از طریق قراردادهای بلندمدت با سازندگان آلیاژی کشور در خصوص تامین مواد اولیه اقدام کنیم. برنامه‌ریزی ما برای دو سال آینده این‌ است که اعلام کنیم قطعات یدکی مورد نیاز «فولاد» به چه میزان، از چه متریال و با چه آلیاژی است و این شرکت‌ها برای تولید و تامین مواد اولیه مورد نیاز برنامه‌ریزی می‌کنند. یکی از راهکارهای ما که باعث شده است اهداف خود را بهتر محقق سازیم، موضوع پیش‌پرداخت‌ها بود. شرکت‌های دانش‌بنیان پیش‌پرداخت‌هایی از ما دریافت کردند تا بتوانند نیازهای خود را در حوزه مواد اولیه و در ادامه نیازهای «فولاد» را به بهترین نحو و به‌ موقع تامین کنند. در سال ۱۴۰۳، میانگین زمان تامین ما ۲۸۴ روز بوده که نسبت به میانگین پنج سال گذشته با وجود تمامی مشکلات، ۲۵ درصد بهبود پیدا کرده و چابکی زمان خرید قطعات و تجهیزات را به همراه داشته است.

سهرابی با اشاره به نمونه‌های بومی‌سازی شده مانند مندریل های نورد سرد و گرم، کمپرسورهای فرایند احیا، ماشین لبه‌زنی واحد ریخته‌گری، موتورهای الکتریکی ولتاژ بالا و…، خاطرنشان کرد: ما برای کنترل کیفیت ساختار داریم. ساختار کنترل کیفیت قطعات یدکی با بهره‌مندی از کارشناسان توانمندی که در این حوزه فعالیت می‌کنند و نیز سه شرکت تخصصی در حوزه بازرسی تضمین کیفیت کالاهای در حال ساخت انجام می‌گیرد. علاوه بر کنترل کیفیتی که خود شرکت‌ها لحاظ می‌کنند، ما نیز از طریق این ساختار کنترل‌های حمایتی را انجام می‌دهیم و در حوزه تامین مواد اولیه، حین فرایند ساخت و تست سرد و گرم محصول را کنترل می‌کنیم. این فرایند کنترلی تضمین‌کننده کیفیت تجهیزات و قطعاتی است که خریداری می‌کنیم. شاخص کیفیت قطعات یدکی ما بیش از ۹۸ درصد است.

وی در ادامه به تجهیزات و قطعات مورد نیاز پروژه نورد گرم ۲ اشاره کرد و یادآور شد: خط نورد گرم فعلی تجربه خوبی در حوزه تامین تجهیزات و قطعات یدکی و شناسایی منابع و سازندگان توانمند این حوزه فراهم آورده است. بنابراین در حوزه پشتیبانی و تامین قطعات یدکی خطوط تولید نورد گرم ۲ نیز مشکلی نداریم. قطعاتی مثل پست‌های برق در ابتدای راه‌اندازی از ما درخواست شده است که توانستیم از منابع داخلی تامین کنیم و در پروژه نورد گرم ۲ در حال استفاده است.

مدیر خرید تجهیزات و قطعات یدکی شرکت فولاد مبارکه در پایان گفت: ما اهدافی را برای سال ۱۴۰۴ تعریف کرده‌ایم که بتوانیم این فرایند را بهبود دهیم و حرکت روبه‌جلو داشته باشیم. این اهداف از طریق پروژه‌هایی که تعریف شده است، مانند فرایند کنترل ساخت، بحث برندسازی، چابک‌سازی فرایندهای خرید و پروژه حمل و ترخیص یکپارچه دنبال می‌شود تا به اهداف کلان فولاد مبارکه در حوزه قطعات یدکی دست یابیم.

انتهای پیام//

در ارزیابی سومین جشنواره طرح جوانی جمعیت اعلام شد:

۱۴:۱۶ /شنبه/۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵

معاون ساخت و توسعه راه‌آهن کشور اعلام کرد؛

۹:۱۰ /شنبه/۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵

ایمان عتیقی، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۸ /شنبه/۱۸ بهمن ۱۴۰۴

محسن شیری‌ بابادی، مدیر استراتژی و تعالی سازمانی شرکت فولاد خوزستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۲:۲۹ /یکشنبه/۱۲ بهمن ۱۴۰۴

رسول صادقی، مدیرعامل شرکت فولاد جهان‌آرا اروند در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۲۶ /شنبه/۱۱ بهمن ۱۴۰۴

سید حبیب نوری، مدیر منابع انسانی و امور اجتماعی شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۱۰ /سه شنبه/۷ بهمن ۱۴۰۴

امیر اسکندرزاده، مدیر اداری و منابع انسانی شرکت مجتمع فولاد زاگرس اندیمشک در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۲۳ /چهارشنبه/۱۷ دی ۱۴۰۴

محمود لندی، مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۳۹ /شنبه/۶ دی ۱۴۰۴

دکتر علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیر عامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۱۰:۲۸ /چهارشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵

سیدرضا هاشمی‌زاده، معاون فناوری شرکت فولاد خوزستان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۸:۵۸ /چهارشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵

منصور یزدی‌زاده، رئیس هیئت مدیره شرکت ذوب آهن اصفهان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۵ /شنبه/۶ دی ۱۴۰۴

وحید آقازاده، مدیرعامل شرکت «IGMCO» طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۱ آذر ۱۴۰۴

ابراهیم جانقربانیان، عضو هیئت مدیره شرکت صبا فولاد خلیج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۹ /شنبه/۱۷ آبان ۱۴۰۴

بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۱۹ مهر ۱۴۰۴

اقدامات شرکت مهندسی معادن و فلزات برای استقلال صنعتی در زنجیره فولاد کشور؛

۱۲:۰۶ /چهارشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵

شرکت مجتمع فولاد خراسان، پیشران توسعه پایدار و الگوهای نوین توانمندسازی جوامع محلی؛

۱۱:۵۱ /چهارشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵

دامنه گسترده دستاوردهای شرکت فولاد هرمزگان در زمینه بهبود فناوری‌ها و فرایندها

۸:۳۷ /چهارشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵

با افزایش سرمایه 75 هزار میلیارد ریالی محقق خواهد شد؛

۱۰:۳۳ /چهارشنبه/۱۰ دی ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد سرمد ابرکوه؛

۵:۴۹ /شنبه/۳ آبان ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۲۶ /شنبه/۳ آبان ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت مجتمع فولاد خراسان؛

۵:۱۶ /شنبه/۳ آبان ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد زاگرس اندیمشک؛

۹:۲۵ /دوشنبه/۳ شهریور ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

بورس لندن

۱۴۰۵/۰۲/۲۵
۳٬۵۲۷

بورس لندن

1405/02/25

۱۴۰۵/۰۲/۲۵

3527

۳٬۵۲۷

بورس لندن

۱۴۰۵/۰۲/۲۵
۱٬۹۹۵

بورس لندن

1405/02/26

۱۴۰۵/۰۲/۲۵

2007

۱٬۹۹۵

بورس لندن

۱۴۰۵/۰۲/۲۵
۱۳٬۵۵۴

بورس لندن

1405/02/25

۱۴۰۵/۰۲/۲۵

13553.5

۱۳٬۵۵۴

بورس لندن

۱۴۰۵/۰۲/۲۵
۳٬۶۳۵

بورس لندن

1405/02/25

۱۴۰۵/۰۲/۲۵

3635

۳٬۶۳۵

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
۶۲۴٬۹۰۰

فلزات آنلاین

1405/02/24

۱۴۰۵/۰۲/۲۴

624900

۶۲۴٬۹۰۰

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
۲٬۵۹۰٬۹۰۹

فلزات آنلاین

1405/02/24

۱۴۰۵/۰۲/۲۴

2590909

۲٬۵۹۰٬۹۰۹

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
۲٬۷۱۱٬۹۱۶

فلزات آنلاین

1405/02/24

۱۴۰۵/۰۲/۲۴

2711916

۲٬۷۱۱٬۹۱۶

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
۲٬۴۳۱٬۳۶۶

فلزات آنلاین

1405/02/24

۱۴۰۵/۰۲/۲۴

2431366

۲٬۴۳۱٬۳۶۶

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
۵۶٬۱۰۰

فلزات آنلاین

1405/02/24

۱۴۰۵/۰۲/۲۴

56100

۵۶٬۱۰۰

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
۲۸٬۰۰۰

فلزات آنلاین

1405/02/24

۱۴۰۵/۰۲/۲۴

28000

۲۸٬۰۰۰

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
۱۸۱٬۶۵۷

فلزات آنلاین

1405/02/24

۱۴۰۵/۰۲/۲۴

181657

۱۸۱٬۶۵۷

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
۱۲۹٬۹۵۱

فلزات آنلاین

1405/02/24

۱۴۰۵/۰۲/۲۴

129951

۱۲۹٬۹۵۱

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
۱۳۰٬۰۷۱

فلزات آنلاین

1405/02/24

۱۴۰۵/۰۲/۲۴

130071

۱۳۰٬۰۷۱

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
۱۲۷٬۹۰۸

فلزات آنلاین

1405/02/24

۱۴۰۵/۰۲/۲۴

127908

۱۲۷٬۹۰۸

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
۸۷٬۶۱۷

فلزات آنلاین

1405/02/24

۱۴۰۵/۰۲/۲۴

87617

۸۷٬۶۱۷

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
۷۱٬۸۰۵

فلزات آنلاین

1405/02/24

۱۴۰۵/۰۲/۲۴

71805

۷۱٬۸۰۵

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
۷۱٬۸۵۱

فلزات آنلاین

1405/02/24

۱۴۰۵/۰۲/۲۴

71851

۷۱٬۸۵۱

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
۱۲۶٬۱۸۹

فلزات آنلاین

1405/02/24

۱۴۰۵/۰۲/۲۴

126189

۱۲۶٬۱۸۹

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
۱۰۶٬۵۳۲

فلزات آنلاین

1405/02/24

۱۴۰۵/۰۲/۲۴

106532

۱۰۶٬۵۳۲

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
۲۰۱٬۲۲۸

فلزات آنلاین

1405/02/24

۱۴۰۵/۰۲/۲۴

201228

۲۰۱٬۲۲۸