سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۷:۰۲ /یکشنبه/۲۳ آذر ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۸:۳۹ /چهارشنبه/۱۲ شهریور ۱۴۰۴

پرشتاب‌ترین صعود روزانه پروفیل مبلی (سبک)

امروز ۱۲ شهریور شاخص قیمت پروفیل مبلی (سبک) افزایش یافت

امروز 12 شهریور، برای پروفیل مبلی (سبک) شاخص قیمتی معادل با 46,880 تومان به ازای هر کیلوگرم ثبت شد که نسبت به روز قبل، حدود 0.5 درصد رشد داشت.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین»، شاخص قیمتی پروفیل مبلی (سبک) فلزات‌آنلاین بدون ارزش افزوده، امروز ۱۲ شهریور، برابر با ۴۶,۸۸۰ تومان به ازای هر کیلوگرم محاسبه شد. این میزان نسبت به دیروز ۱۱ شهریور (روزی که شاخص قیمت برای آخرین بار گزارش شده است) که در آن روز شاخص قیمت در سطح ۴۶,۶۴۴ تومان به ازای هر کیلوگرم بود، حدود ۰٫۵ درصد رشد داشت. لازم به ذکر است که شاخص قیمت پروفیل مبلی (سبک) نسبت به هفته پیش حدود ۰٫۵ درصد افزایش داشت.
در هفته جاری تا امروز، شاخص قیمت پروفیل مبلی (سبک) متوسطی معادل ۴۶,۷۰۳ تومان بر کیلوگرم را رقم زد و در مقایسه با هفته گذشته که برابر با ۴۶,۶۴۴ تومان بر کیلوگرم بود، حدود ۰٫۱ درصد رشد پیدا کرد. میانگین هفتگی شاخص قیمت همین محصول در ۴ هفته پیش، میانگین قیمتی ۴۷,۷۳۰ تومان بر کیلوگرم را ثبت کرد که حدود ۲٫۲ درصد نسبت به هفته جاری در سطح پایین‌تری قرار داشت.
ارزیابی روند شاخص قیمت این محصول از ابتدای تیر ماه تا امروز ۱۲ شهریور مشخص می‌کند که بیشترین رشد روزانه آن در ۱۲ شهریور به وقوع پیوسته است؛ جهشی که معادل ۰٫۵ درصد برآورد شد. از طرف دیگر، در ۱ تیر، بالاترین سطح شاخص قیمت از ابتدای تیر ماه ثبت شد و شاخص قیمت به ۴۹,۵۷۸ تومان به ازای هر کیلوگرم رسید. در مقابل پایین‌ترین سطحی که شاخص قیمت این محصول از ابتدای تیر ماه تجربه کرده است در تاریخ ۲۷ مرداد و برابر با ۴۶,۶۴۴ تومان بر کیلوگرم بوده است. از این لحاظ می‌توان گفت که دامنه تغییرات شاخص قیمت این محصول از ابتدای تیر ماه تا به امروز ۱۲ شهریور، حدود ۲,۹۳۴ تومان بر کیلوگرم بوده است.
از ابتدای سال نیز شاخص قیمت پروفیل مبلی (سبک)، روندی نزولی پشت سر گذاشت؛ به طوری که از ابتدای سال شاخص قیمت پروفیل مبلی (سبک) در سطح ۴۹,۳۷۱ تومان بر کیلوگرم قرار داشت که حاکی از افت ۵٫۰ درصدی شاخص قیمت طی این دوره است. طی این دوره، بیشترین سطح شاخص مورد بحث در ۲۰ فروردین، و در سطح ۴۹,۶۰۷ تومان بر کیلوگرم ثبت شد. در مقابل، پایین‌ترین میزان از شاخص قیمت عنوان شده در همان ۲۷ مرداد، بود. بر اساس مقادیر بیشینه و کمینه ذکر شده، دامنه تغییرات شاخص قیمت پروفیل مبلی (سبک)، از ابتدای سال، به حدود ۲,۹۶۳ تومان بر کیلوگرم می‌رسد.
شاخص قیمت پروفیل مبلی (سبک) بر اساس قیمت‌های جمع‌آوری شده از منابع معتبر و با استفاده از مدل‌های اختصاصی توسعه یافته توسط «فلزات آنلاین» محاسبه شده و به صورت روزانه ارائه می‌شود. هدف از این شاخص ارائه اطلاعات قابل اعتماد از روند کلی بازار پروفیل مبلی (سبک) است تا به عنوان مرجعی معتبر توسط فعالان بازار و تحلیل‌گران مورد استفاده قرار بگیرد. با توجه به قیمت‌های مختلف در سطح بازار که حتی برخی مواقع روندی کاملا متضاد دارند این شاخص می‌تواند به عنوان نمانگری از کل وضعیت بازار مورد توجه قرار بگیرد. لازم به ذکر است این شاخص بدون ارزش افزوده گزارش می‌شود.
برای مشاهده صفحه مربوط به این شاخص در «فلزات‌پرایس» اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام//

مدیر خرید مواد اولیه و فروش محصولات فولاد سنگان:

۱۲:۴۶ /چهارشنبه/۱۶ مهر ۱۴۰۴

یک تولیدکننده لوله و پروفیل فولادی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۲ /سه شنبه/۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدیر کارخانه لوله و پروفیل ارومیه:

۶:۵۲ /دوشنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۳

با هدف بررسی آخرین وضعیت تولید انجام شد؛

۱۲:۴۳ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

به دنبال ارتقای سطح عملکرد و بهره‌وری سازمانی،

۱۳:۰۰ /دوشنبه/۲۸ آبان ۱۴۰۳

رسول صادقی، مدیرعامل گروه صنعتی سپنتا در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

رسول صادقی، مدیرعامل گروه صنعتی سپنتا در گفت‌وگو با «فلزات‌‎آنلاین»:

۱۳:۲۵ /شنبه/۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

محمد کشانی، مدیرعامل شرکت تولید و توسعه صبح پارسیان صبا در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۷:۵۳ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲

محمد رستمی صفا، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره گروه صنعتی صفا در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۶:۰۳ /شنبه/۱۱ شهریور ۱۴۰۲

مسعود محجل امامی، مدیرعامل گروه مهر سهند در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۷:۴۹ /شنبه/۲۰ خرداد ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت پروفیل نور الوند:

۷:۵۳ /دوشنبه/۶ تیر ۱۴۰۱

صادق رستمی، مدیرعامل شرکت لوله و پروفیل مهر هادی تبریز طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۲ /شنبه/۱۸ مرداد ۱۴۰۴

قاسم‌علی جباری، مدیرعامل شرکت پروفیل فولادی اصفهان نوشت:

۵:۲۴ /شنبه/۲۳ دی ۱۴۰۲

صنعت پروفیل فولادی کشور، قدمتی بیش از 50 سال دارد

۸:۲۰ /یکشنبه/۹ آذر ۱۳۹۹

صنعت فولاد کشور طی سال‌های اخیر

۱۳:۵۴ /شنبه/۲۴ خرداد ۱۳۹۹
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

اینفوگرافیک اولین تولیدکننده پروفیل در ایران؛

۵:۰۴ /دوشنبه/۲۲ آبان ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/09/22

370000

فلزات آنلاین

1404/09/22

1346000

فلزات آنلاین

1404/09/22

1700714

فلزات آنلاین

1404/09/22

1634883

فلزات آنلاین

1404/09/22

34476

فلزات آنلاین

1404/09/22

18490

فلزات آنلاین

1404/09/22

71774

فلزات آنلاین

1404/09/22

80557

فلزات آنلاین

1404/09/22

67520

فلزات آنلاین

1404/09/22

54316

فلزات آنلاین

1404/09/22

54776

فلزات آنلاین

1404/09/22

43728

فلزات آنلاین

1404/09/22

42836

فلزات آنلاین

1404/09/22

65901

فلزات آنلاین

1404/09/22

58709

فلزات آنلاین

1404/09/22

108006

فلزات آنلاین

1404/09/22

39444

فلزات آنلاین

1404/09/22

84742

فلزات آنلاین

1404/09/22

83384

فلزات آنلاین

1404/09/22

12831400