سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۶:۲۵ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۳:۰۱ /چهارشنبه/۲۴ آبان ۱۴۰۲

در بازدید مدیران «ومعادن» از پروژه‌های فولاد کردستان عنوان شد:

اولویت بالای اجرای دو طرح فولاد قروه و آهن اسفنجی بیجار

روز سه‌شنبه ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۲، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات به همراه جمعی از معاونان و مدیران این شرکت، از پروژه‌های فولاد کردستان بازدید کردند و از نزدیک در جریان روند اجرای این دو طرح پیشران اقتصادی کشور قرار گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، پروژه احداث واحد فولادسازی و نورد گرم یک میلیون تنی قروه و پروژه احداث کارخانه تولید آهن اسفنجی ۱.۶ میلیون تنی بیجار با هدف توسعه اقتصادی و بارورسازی ظرفیت‌های استان در قالب طرح تکمیل زنجیره فولاد کردستان در حال اجراست.

کارفرمای این طرح‌های بزرگ پیشران اقتصادی کشور، شرکت صنایع فولاد کردستان است و پیمانکاری طرح فولاد قروه برعهده شرکت ایریتک بوده و شرکت‌های فولاد تکنیک و MME، پیمانکاران طرح آهن اسفنجی بیجار هستند.

سازمان ایمیدرو و شرکت ملی فولاد ایران با سهم ۴۴ درصدی و شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با دو زیرمجموعه خود یعنی شرکت‌های معدنی و صنعتی صبانور و تجلی توسعه معادن و فلزات با مجموع سهم ۵۶ درصد، سهام‌داران فولاد کردستان را تشکیل می‌دهند.

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در جریان این بازید، مجموع اقدامات در حال انجام را مثبت ارزیابی کرد.

وی ضمن تشکر از تلاش‌های مدیران، پرسنل، مشاوران و پیمانکاران طرح‌ها، بیان کرد: اجرای این دو طرح پیشران ملی، کمک شایانی به اقتصاد و اشتغالزایی در منطقه خواهد کرد و گام مثبتی در جهت تکمیل زنجیره فولاد و تولید محصولات مورد نیاز کشور برداشته خواهد شد.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات عنوان کرد: برای اجرای طرح فولاد قروه، بالغ بر ۳۰ همت سرمایه‌گذاری صورت گرفته است؛ همچنین سرمایه‌گذاری برای اجرای پروژه آهن اسفنجی بیجار، حدود هشت همت و بهره‌برداری از این طرح‌ها، اشتغال‌زایی پایدار برای یک هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و هزاران نفر دیگر به صورت غیرمستقیم را به همراه دارد.

سعدمحمدی خاطرنشان کرد: در این بازدید، شروع فصل جدیدی از کار کاملا ملموس بود و با توجه به کم‌برخورداری منطقه، بر تسریع اجرای طرح‌ها تاکید داریم تا به فضل الهی، مردم استان و صنعت کشور هرچه زودتر از مزایای احداث این واحدهای تولیدی بهره‌مند شوند.

محمدرضا احمدی، مدیرعامل شرکت صنایع فولاد کردستان نیز در این بازدید مطرح کرد: دو حلقه آخر زنجیره فولاد یعنی تولید آهن اسفنجی و تولید فولاد با اجرای این پروژها در استان کردستان کامل می‌شود و گام مهمی در راستای توسعه اقتصادی و صنعتی استان برداشته خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۳۶۰ نفر نیرو در این پروژه‌ها مشغول به‌کار هستند که بیشتر آن‌ها را نیروهای بومی منطقه تشکیل می‌دهند.

مدیرعامل شرکت صنایع فولاد کردستان در خصوص پیشرفت کار اجرای طرح‌ها، اظهار امیدواری کرد که با اقدامات و هماهنگی‌های صورت گرفته با عوامل پروژه و حمایت‌های جدی سهام‌داران و مسئولان، روند اجرا از سرعت بیشتری برخوردار شود.

احمدی همچنین یادآور شد: از جمله امتیازات این طرح‌ها، توجه به مسائل زیست‌محیطی در روند برنامه‌ریزی و اجرای کار بوده است. به‌ عنوان مثال، تامین آب مورد نیاز هر دو پروژه از محل تصفیه پساب منطقه است که منبعی پایدار و سازگار با محیط زیست به شمار می‌رود.

انتهای پیام//

رکوردی جدید در «ذوب» به ثبت رسید؛

۱۵:۲۷ /چهارشنبه/۲۴ بهمن ۱۴۰۳

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی:

۱۰:۱۹ /چهارشنبه/۲۴ بهمن ۱۴۰۳

معاون تکنولوژی و توسعه شرکت فولاد هرمزگان:

۸:۳۵ /چهارشنبه/۲۴ بهمن ۱۴۰۳

مدیر کارخانه شرکت فولاد شرق کاوه مطرح کرد:

۱۲:۳۹ /سه شنبه/۲۳ بهمن ۱۴۰۳

مدیر توسعه آهن‌سازی شرکت فولاد مبارکه عنوان کرد:

۷:۴۳ /سه شنبه/۲۳ بهمن ۱۴۰۳

امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۵ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳

مجتبی سعیدی، مدیر مالی و اقتصادی شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۲:۰۷ /سه شنبه/۲۳ بهمن ۱۴۰۳

محسن مصطفی‌پور، مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۵ /یکشنبه/۳۰ دی ۱۴۰۳

جواد حاتمی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۹ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۰۶ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

بهرام شکوری، عضو هیئت مدیره و کمیته راهبردی موسسه راهبردی معدن و فولاد سبز (سیگماس) در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۳۰ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۸ /شنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۲

روزهای دشواری در انتظار اوکراین است؛

۱۱:۳۷ /سه شنبه/۲ بهمن ۱۴۰۳

آماده‌باش در صنعت فولاد آسیا؛

۱۰:۵۹ /دوشنبه/۱۷ دی ۱۴۰۳

در ششمین دوره جشنواره ملی فولاد محقق شد؛

۱۶:۳۱ /چهارشنبه/۱۹ دی ۱۴۰۳

در نشست رسانه‌ای مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه مطرح شد؛

۱۷:۴۹ /سه شنبه/۱۸ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت مجتمع فولاد خراسان؛

۵:۱۲ /شنبه/۲۰ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۳ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۰:۵۰ /شنبه/۱۳ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۶:۱۷ /شنبه/۲۹ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۶:۱۰ /شنبه/۲۹ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت مجتمع فولاد خراسان؛

۶:۰۶ /شنبه/۸ دی ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/26

268083

فلزات آنلاین

1403/11/26

844499

فلزات آنلاین

1403/11/26

1270723

فلزات آنلاین

1403/11/26

930178

فلزات آنلاین

1403/11/26

27198

فلزات آنلاین

1403/11/26

18500

فلزات آنلاین

1403/11/26

44477

فلزات آنلاین

1403/11/26

54684

فلزات آنلاین

1403/11/26

41670

فلزات آنلاین

1403/11/26

41971

فلزات آنلاین

1403/11/26

35590

فلزات آنلاین

1403/11/26

34239

فلزات آنلاین

1403/11/26

34780

فلزات آنلاین

1403/11/26

42068

فلزات آنلاین

1403/11/26

41784

فلزات آنلاین

1403/11/26

60382

فلزات آنلاین

1403/11/26

32453

فلزات آنلاین

1403/11/26

46277

فلزات آنلاین

1403/11/26

52439

فلزات آنلاین

1403/11/26

6382700