سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۶:۲۶ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۳:۳۲ /سه شنبه/۲۹ اسفند ۱۳۹۶

سازمان توسعه تجارت:

ایران بزرگترین اقتصاد خارج از WTO است

مدیر کل دفتر توسـعه صادرات محصولات صنعتی و معدنی سـازمان توسـعه تجارت معتقد است که ایران بزرگترین اقتصاد خارج از سازمان تجارت جهانی WTO است.

مدیر کل دفتر توسـعه صادرات محصولات صنعتی و معدنی سـازمان توسـعه تجارت معتقد است که ایران بزرگترین اقتصاد خارج از سازمان تجارت جهانیWTO است.

به گزارش فلزات آنلاین و به نقل از ایسنا، مسعود کمالی اردکانی، به ارائه توضیحاتی درباره صادرات محصولات صنعتی – معدنی پرداخت و با بیان اینکه بخشی از این صادرات مربوط بـه محصـولات پتروشـیمی می‌شـود، اظهـار کـرد: شـاید در هیـچ یـک از کشـورهای دنیـا آمـار صادرات نفتی و غیرنفتی تفکیک نشود.

مدیر کل دفتر توسعه صادرات محصولات صنعتی و معدنی در پاسخ به منتقدان خام فروشی فرآورده‌هـای نفـت و پتروشـیمی گفـت: در ایـن زمینـه نظـرات متفـاوت اسـت بـه عنـوان مثال وقتـی طـی فراینـدی از گاز بـه گرانـول می‌رسـیم، خام فروشـی نکرده‌ایـم زیـرا محصـول بدسـت آمـده دارای ارزش افـزوده خوبـی اسـت.

البتـه اگـر شـرایطی فراهـم شـود کـه ایـن گرانـول بـرای تولیـد محصولاتی بـا ارزش افـزوده بیشـتر مـورد اسـتفاده قـرار گیـرد تاثیرگـذاری اقتصـادی بیشتری خواهد داشت.

وی افزود: به هر صورت سـاختار اقتصاد ایران به این شـکل اسـت که صنایع پایین‌دسـتی در بخش پتروشیمی و حتی معدن نسبت به صنایع بالادست توسعه کمتری داشته‌اند. با این وجـود اگـر درایـن سـال‌ها تمرکز بـر توسـعه و سـرمایه‌گـذاری صنایـع بالادستی در زمینه‌هایـی امـروز صـادرات مـا بـه همیـن عـدد هـم ماننـد فـولاد، صنایـع فلـزی و پتروشـیمی نبـود قطعـا نمی‌رسـید.

مدیرکل دفتر توسـعه صادرات سـازمان توسـعه تجارت در پاسـخ به این سـوال که آیا پس از ۴۰ سال از انقالب این انتظار درستی نیست که صنایع پایین دستی هم دارای رشد متوسـط باشـند؟ توضیح داد: توسـعه صنایع پایین‌دسـتی نیازمند سـرمایه‌گذاری های کلان است و بدون تعامل با اقتصاد جهانی و جذب سرمایه خارجی امکان توسعه گسترده و سریع این فعالیت‌ها نیسـت.

اردکانی در ادامه با اشـاره به برنامههای توسـعه صادرات اظهار کرد: شـاید بتـوان گفـت در یـک اقتصـاد نفتـی اگـر بخواهیـم صـادرات را افزایـش دهیـم در گام اول لازم است که حجم تولید را بالا ببریم.

از سوی دیگر باید زیرساخت‌های توسعه صادرات نیز اصلاح شوند که این زیرساخت‌ها شامل مواردی مانند توسعه راه‌ها، تجهیز گمرکات، توسعه حمل و نقل و لجستیک بهینه و بالاخره زیرساخت‌های مالی و بانکی می‌شوند.

وی افزود: اکنون در هر یک از بخش‌ها اقتصادی که صحبت می‌شود متولیان آنها می‌گویند ما برای توسعه این بخش‌ها نیاز به سرمایه داریم. حال آنکه اقتصاد ایران هم متکی به نفت اسـت و در این سـال‌ها قیمت نفت رو به کاهش بوده اسـت. واقعیت این اسـت که بودجه‌ای کـه بـرای امـور زیرسـاختی و توسـعه‌ای مـورد نظـر اسـت اکنـون وجود نداشـته و بودجه کشـور بیشـتر صرف امور جاری می‌شـود، در حالی که اقتصاد دنیا برای خود مدل‌های خاصی دارد که براسـاس روابط میان تجارت و اقتصاد جهانی بخشـی از سـرمایه‌گذاری لازم برای تجهیز اقتصاد از خارج از کشورها تأمین می‌شوند.

عملکرد منطقه ویژه خلیج فارس بررسی شد؛

۱۱:۳۰ /یکشنبه/۲۱ بهمن ۱۴۰۳

در بیست و هفتمین دوره (IMI-100) حاصل شد؛

۸:۱۷ /شنبه/۶ بهمن ۱۴۰۳

در همایش (IMI-100) صورت پذیرفت؛

۸:۱۱ /چهارشنبه/۳ بهمن ۱۴۰۳

در بیست و هفتمین همایش شرکت‌های برتر ایران،

۸:۳۴ /دوشنبه/۱ بهمن ۱۴۰۳

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۳۲ /شنبه/۹ تیر ۱۴۰۳

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در گفت‌‎وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۰ /شنبه/۱۹ خرداد ۱۴۰۳

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۵۱ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

نادر رضایی‌منش، مدیرعامل شرکت لعابیران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۲:۳۸ /شنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۲

اقدامات و راهبردهای صدرتامین برای پیشبرد ساختاریافته اهداف نوآورانه

۱۴:۳۷ /شنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۱

محمدرضا پيرحسينلو، مديرعامل منطقه ويژه صنايع معدنی و فلزی خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۳۷ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

پیش‌نیاز تقویت توان داخل، توسعه و انتقال تکنولوژی است؛

۹:۴۶ /یکشنبه/۲۵ مهر ۱۴۰۰

سال گذشته که «رونق تولید» نام‌گذاری شده بود

۸:۴۱ /شنبه/۱۸ مرداد ۱۳۹۹

مناطق ویژه اقتصادی، در حقیقت نقاط استراتژیکی هستند

۱۴:۵۳ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹

حسنعلی رضایی‌مقدم، مدیرعامل شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم

۱۶:۲۸ /شنبه/۱۹ خرداد ۱۳۹۷

مازاد نیروی انسانی، سنگی بر راه خروج وابستگی از نفت

۵:۲۴ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

در مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات،

۱۵:۵۱ /یکشنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۳

«فلزات‌آنلاین» گزارش می‌کند:

۱۶:۵۲ /سه شنبه/۳۰ مرداد ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین؛

۱۳:۲۴ /سه شنبه/۱۵ اسفند ۱۴۰۲

اینفوگرافیک وسیع‌ترین منطقه ویژه اقتصادی اقتصادی ایران؛

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ آذر ۱۴۰۲

اینفوگرافی: نگاهی به پروژه‌های شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات

۹:۴۲ /شنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۱

اختصاص 80 درصد از دارایی‌های ومعادن به شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار

۶:۰۱ /پنجشنبه/۲۶ خرداد ۱۴۰۱

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/26

268083

فلزات آنلاین

1403/11/26

844499

فلزات آنلاین

1403/11/26

1270723

فلزات آنلاین

1403/11/26

930178

فلزات آنلاین

1403/11/26

27198

فلزات آنلاین

1403/11/26

18500

فلزات آنلاین

1403/11/26

44477

فلزات آنلاین

1403/11/26

54684

فلزات آنلاین

1403/11/26

41670

فلزات آنلاین

1403/11/26

41971

فلزات آنلاین

1403/11/26

35590

فلزات آنلاین

1403/11/26

34239

فلزات آنلاین

1403/11/26

34780

فلزات آنلاین

1403/11/26

42068

فلزات آنلاین

1403/11/26

41784

فلزات آنلاین

1403/11/26

60382

فلزات آنلاین

1403/11/26

32453

فلزات آنلاین

1403/11/26

46277

فلزات آنلاین

1403/11/26

52439

فلزات آنلاین

1403/11/26

6382700