• امروز : چهارشنبه - ۵ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 24 April - 2024

بازدهی ۱۲۱ درصدی تاصیکو در سال ۱۴۰۱

  • کد خبر : 15244
  • 06 فروردین 1402 - 16:23
بازدهی ۱۲۱ درصدی تاصیکو در سال ۱۴۰۱
بررسی بازدهی مهم‌ترین هلدینگ‌های سرمایه گذاری کشور در سال 1401 نشان می دهد که در این سال هلدینگ‌های سیدکو و تاصیکو بیشترین بازدهی مثبت را داشته‌اند.
بررسی بازدهی مهم‌ترین هلدینگ‌های سرمایه گذاری کشور در سال ۱۴۰۱ نشان می دهد که در این سال هلدینگ‌های سیدکو و تاصیکو بیشترین بازدهی مثبت را داشته‌اند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، فعالیت سرمایه‌گذاری در شرکت‌ها به دو روش سرمایه‌گذاری با هدف خرید و فروش و نگاه کوتاه‌مدت و دیگری سرمایه‌گذاری با هدف مدیریت یا کنترل شرکت‌ها در کنار ساخت پروژه‌ها صورت می‌گیرد. از دسته اول تحت عنوان شرکت‌های سرمایه‌گذاری و از دسته دوم تحت عنوان شرکت‌های هلدینگ نام برده می‌شود.
برابر آخرین گزارش‌های منتشر شده در رابطه با بازدهی هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری در سال ۱۴۰۱، وضعیت ۲۱ هلدینگ سرمایه‌گذاری مطرح کشور به ترتیب بیشترین بازدهی مثبت به شرح «سیدکو» ۱۵۰ درصد، «تاصیکو» ۱۲۱ درصد، «سفارس» ۱۰۸ درصد، «وغدیر» ۱۰۳ درصد، «وصندوق» ۹۵ درصد، «تیپیکو» ۹۱ درصد، «سینا» ۸۲ درصد، «تاپیکو» ۸۲ درصد، «فارس» ۷۶ درصد، «وبانک» ۶۳ درصد، «شستا» ۶۰ درصد، «پارسیان» ۵۸ درصد، «صبا» ۵۷ درصد، «سغدیر» ۳۷ درصد، «وسپهر» ۲۸ درصد، «پترول» ۲۳ درصد، «ومعادن» ۱۶ درصد و «وامید» ۱۱ درصد است.

براساس بند ۲۱ ماده یک قانون بازار اوراق بهادار مصوب آذر ۱۳۸۴ شرکت‌های هلدینگ به این شرح تعریف شده‌اند: شرکتی که با سرمایه‌گذاری در شرکت سرمایه‌پذیر به‌ منظور کسب انتفاع، آنقدر حق رای کسب کند که برای کنترل عملیات شرکت، هیئت‌ مدیره را انتخاب کند یا در انتخاب اعضای هیئت‌ مدیره موثر باشد. همچنین بر اساس دستورالعمل سازمان بورس و اساس‌نامه شرکت‌های هلدینگ، این شرکت‌ها مکلف هستند بیش از نیمی از دارایی‌های خود را با هدف کنترل در سهامی سرمایه‌گذاری کنند. از سوی دیگر، برخی از شرکت‌های هلدینگ محدودیت‌هایی در خصوص تقسیم سود فروش سرمایه‌گذاری دارند و به این ترتیب مشخص است که تمرکز این شرکت‌ها بر سودآوری از محل سود نقدی سرمایه‌گذاری‌هاست.

شرکت‌های هلدینگ، خود به دو دسته هلدینگ‌های تخصصی و هلدینگ‌های چندرشته‌ای تقسیم می‌شوند. شرکت‌های هلدینگ‌های تخصصی معمولا در یک حوزه صنعتی فعالیت می‌کنند. حوزه‌های پتروپالایشی، سیمانی، معدنی، غذایی و دارویی، از جمله حوزه‌هایی هستند که هلدینگ‌های تخصصی در بازار سرمایه در آن‌ها فعالیت می‌کنند. در مقابل، هلدینگ‌های بزرگی وجود دارند که در چند رشته صنعت فعالیت‌های گسترده‌ای دارند. یکی از اصلی‌ترین و بزرگ‌ترین هلدینگ‌های تخصصی در حوزه پتروپالایشی و حوزه صنایع معدنی و فلزی فعالیت دارند.

انتهای پیام//

لینک کوتاه : https://felezatonline.ir/?p=15244

نوشته‌های مشابه

04اردیبهشت
بزرگ‌ترین رویداد فناورانه و نوآورانه چادرملو در ایستگاه پایانی
قائم مقام شرکت معدنی و صنعتی چادرملو مطرح کرد:

بزرگ‌ترین رویداد فناورانه و نوآورانه چادرملو در ایستگاه پایانی

04اردیبهشت
استخراج مواد معدنی حیاتی، کلید انتقال به انرژی‌های سبز

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.