آخرین اخبار

۱:۰۵ /چهارشنبه/۲۰ خرداد ۱۴۰۵
زمان انتشار: ۵:۵۶ /چهارشنبه/۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

در نشست وزیر صمت با معدنی‌ها مطرح شد؛

برنامه تشکیل صندوق سرمایه‌گذاری فلزات با رویکرد تامین مالی

رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: تشکیل صندوق‌های سرمایه‌گذاری فلزات با رویکرد تامین مالی در حال برنامه‌ریزی است؛ ضمن اینکه توسعه روابط خارجی، افزایش اکتشافات با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌‎گذاری در بخش‌های «های‌تک» نیز در دستور کار ایمیدرو قرار دارد.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: تشکیل صندوق‌های سرمایه‌گذاری فلزات با رویکرد تامین مالی در حال برنامه‌ریزی است؛ ضمن اینکه توسعه روابط خارجی، افزایش اکتشافات با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌‎گذاری در بخش‌های «های‌تک» نیز در دستور کار ایمیدرو قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، روز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، محمد آقاجانلو در نشست مشترک سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت با مدیران عامل شرکت‌های بزرگ معدن و صنایع معدنی که در محل ایمیدرو برگزار شد، اظهار داشت: با تلاش و همراهی شرکت‌ها، حمایت‌های وزارتخانه و همکاران خود در ایمیدرو، سال گذشته ۲٫۹ میلیارد دلار پروژه تکمیل شد و امسال نیز یک میلیارد دلار دیگر به این رقم اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه در زنجیره فولاد، نسبت تولید به ظرفیت به ۶۰ درصد و در صنعت روی به ۳۰ درصد رسیده است، افزود: در نظر داریم با انجام روش‌های مختلف از جمله بهبود فرایندها و تمرکز بر رفع گلوگاه‌ها به افزایش تولید دست یابیم. علاوه‌براین از طریق توسعه روابط با کشورهای همسایه و دارندگان ذخایر مناسب‌تر، گامی دیگر در جهت بهره‌گیری از ظرفیت‌های تولید برداشته خواهد شد.

سرمایه‌گذاری در بخش‌های «های‌تک»

رئیس هیئت عامل ایمیدرو با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاری در بخش‌های «های‌تک» و در راستای زنجیره ارزش جزو اهداف ایمیدرو محسوب می‌شود، تصریح کرد: برنامه دیگر سازمان در حوزه مس و طلا، مشارکت و ورود بخش خصوصی با تعیین مدل‌های سرمایه‌گذاری و با هدف افزایش تولید است.

آقاجانلو ادامه داد: بهره‌مندی از ظرفیت کشورهای توانمند در ذوب و پالایش هدف‌گذاری شده و در گام بعدی، این نوع همکاری‌ها به سمت توسعه صنایع پایین‌دست و «های‌تک» هدایت خواهد شد.

وی با بیان سوابق مدل‌های ایمیدرو در تامین مالی، گفت: برای فلزات برنامه ایجاد صندوق‌های سرمایه‌گذاری کالایی را پیش‌رو داریم که پیش از این در مورد نقره و طلا عملیاتی و محقق شده است.

معاون وزیر صمت مطرح کرد: در سایر فلزات اکنون مذاکراتی با بورس کالا در حال انجام است که اولین نمونه‌های آن توسط مجموعه‌های چادرملو و فولاد هرمزگان برنامه‌ریزی و اجرایی خواهد شد.

فراخوان سرمایه‌گذاری در محدوده‌های معدنی

آقاجانلو خاطرنشان کرد: طراحی بسته‌های سرمایه‌گذاری منطقه‌ای با هدف جذب شرکت‌های خصوصی و توسعه معادن استان، در محدوده‌ها و پروانه‌های اکتشاف متعلق به ایمیدرو در قالب فراخوان سرمایه‌گذاری از خرداد ماه آغاز می‌شود.

به گفته وی، در حوزه معادن زیرزمینی سنگ‌آهن، آنومالی ۶ و ۱۱ گل‌گهر مورد توجه قرار دارد و اسناد آن در حال آماده شدن است.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای افزایش صادرات کالا و خدمات مهندسی با حمایت‌های وزیر صمت در حال انجام است، عنوان کرد: در راستای توسعه همکاری‌های خارجی، طی هفته‌های گذشته با ازبکستان قراردادی امضا شد و در خدمات مهندسی نیز برای یک واحد احیای مستقیم در قزاقستان، نهایی و قرارداد آن منعقد شد.

آقاجانلو بیان کرد: استفاده از پتانسیل‌های صادراتی کشورهایی همچون عمان که دسترسی به بازارهای اروپا و برخی دیگر از قاره‌ها و دارای تعرفه‌های صفر را دارد، هدف‌گذاری شده است.

وی با اشاره به برنامه و عملکرد این سازمان در حوزه زیرساخت، ابراز کرد: احداث نیروگاه‌های خورشیدی، جاده‌های منتهی به معادن و برنامه تجمیع شرکت‌های خطوط انتقال آب از جمله اقداماتی به شمار می‌آید که در زیربناها توسط ایمیدرو و شرکت‌های زیرمجموعه در حال انجام است.

معاون وزیر صمت تاکید کرد: جلسات تجمیع شرکت‌های خطوط انتقال آب به منظور تسریع در روند تکمیل خطوط نیز در دست اقدام است.

آقاجانلو، پایش منظم عملکرد شرکت‌های معدن و صنایع معدنی را از دیگر اقدامات ایمیدرو خواند که به منظور تسریع در برنامه‌های توسعه‌ای در حال انجام است.

وی همچنین استفاده از فناوری‌های نوین برای رفع گلوگاه‌های صنعت و ایجاد ارزش افزوده، به ویژه در حوزه گاز را از دیگر سیاست‌های توسعه‌ای ایمیدرو برشمرد.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو با اشاره به چالش اصلی شرکت‌های معدن و صنایع معدنی، یادآور شد: بحث ناترازی‌ها و قیمت انرژی، چالش اصلی صنایع معدنی محسوب می‌شود؛ چراکه علاوه بر قطعی‌های مکرر، قیمت حامل‌های انرژی نیز تا ۳۰ برابر افزایش داشته است.

ایجاد نیروگاه سیکل ترکیبی و سرمایه‌گذاری در میادین گازی

سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این نشست اظهار داشت: به دلیل قطعی‌های مکرر صنایع و معادن و حاد بودن ناترازی‌ها، شاهد ایجاد مشکل در خطوط تولید هستیم.

وی با بیان اینکه میزان تاب‌آوری صنایع و معادن به دلیل ناترازی‌های انرژی کاهش یافته است، عنوان کرد: احداث نیروگاه‌های خورشیدی اقدام مناسبی است اما پاسخ‌گوی این حجم از تولید صنایع سنگین نیست.

اتابک ادامه داد: بنابراین ایجاد نیروگاه‌های سیکل ترکیبی برای صنایع سنگین و همچنین سرمایه‌گذاری در میادین گازی توسط خود شرکت‌های بزرگ امری ضروری است.

وی توسعه اکتشافات را از سیاست‌های مهم وزارت صمت در بخش معدن خواند و گفت: اقدامات قابل توجهی با راهبری ایمیدرو در امر اکتشاف انجام شده است اما به جهت رفع عقب‌ماندگی‌ها در تامین خوراک و رشد تولید باید برنامه‌های اکتشافی را گسترش داد و سرعت بخشید.

تکنولوژی، فولاد سبز و توسعه عناصر نادر خاکی

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اهمیت توسعه تکنولوژی در بخش معدن و بسترسازی برای فولاد سبز، خاطرنشان کرد: شرکت‌ها به جای ایجاد کارخانه‌های فولادی، به سمت استفاده از تکنولوژی‌های روز و فولاد سبز حرکت کنند و توسعه حوزه‌هایی همچون طلا، تیتانیوم، مس و عناصر نادر خاکی را در اولویت قرار دهند.

اتابک با اشاره به نقش موثر و برجسته نیروی متخصص و آموزش دیده در حوزه معدن و صنایع معدنی، تصریح کرد: در حال حاضر تربیت مدیران متخصص در شرکت‌ها نیازی ضروری است که مدیران عامل می‌توانند با کمک سازمان مدیریت صنعتی برای این موضوع برنامه‌ریزی کنند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با تلاش شرکت‌های معدن و صنایع معدنی و در شرایطی که با چالش ناترازی‌های صنایع و معادن مواجه هستیم، از این دوره سخت عبور کرده و شرایط را ارتقا دهیم.

انتهای پیام//

برچسب‌های این مطلب: ایمیدرو | فلزات‌آنلاین | محمد آقاجانلو

اختلاف جنجالی فورتسکیو و فولادسازان چینی؛

۱۴:۳۴ /دوشنبه/۱۸ خرداد ۱۴۰۵

رایزنی‌های وزیر صمت با مقامات بلاروس، هند و قرقیزستان؛

۱۱:۱۵ /یکشنبه/۱۷ خرداد ۱۴۰۵

برخورد جدی با معادن ناایمن؛

۷:۴۵ /شنبه/۱۶ خرداد ۱۴۰۵

فراخوان پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات برای توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در معادن؛

۱۶:۴۲ /سه شنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۵

استاندار کرمانشاه در شورای معادن تأکید کرد؛

۱۶:۲۷ /سه شنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۵

بحران تنگه هرمز و شوک به بازارهای جهانی؛

۱۳:۲۱ /دوشنبه/۱۱ خرداد ۱۴۰۵

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۰ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

علی خطیبی، مدیرعامل شرکت راهسازی و معدنی مبین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۳:۲۲ /دوشنبه/۲ مهر ۱۴۰۳

محمدهادی صادق، مدیر امور بازرگانی هلدینگ میدکو در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۰۵ /شنبه/۲۱ مرداد ۱۴۰۲

محمدحسین بصیری، مدیرعامل شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۵۶ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

علیرضا ضیایی، مدیرعامل شرکت کاوند نهان زمین در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۳۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مدیر فرآوری شرکت سنگ‌آهن گهرزمین مطرح کرد:

۱۴:۳۱ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

محمد حیدرزاده، مدیر پروژه تولید کنسانتره مس شرکت صنایع معدنی سرمد ارسباران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۲۹ آذر ۱۴۰۴

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۱۳:۳۳ /شنبه/۲۸ تیر ۱۴۰۴

عليرضا مظفری، مديرعامل تعاونی معدنی کهران کوير طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۳ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۱۰:۱۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

محمدحسين بصيری، کارشناس بخش معدن و صنايع معدنی طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۶ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

مهری عليدوستی، مديرعامل شرکت آتورپات مديا طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

تحلیل ترکیب سرمایه‌گذاری‌های مسئولیت اجتماعی شرکت چادرملو؛

۱۰:۵۲ /چهارشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵

مواد معدنی حیاتی و اصلاحات سیاستی،

۸:۳۸ /دوشنبه/۲۰ بهمن ۱۴۰۴

در سایه چالش‌های ساختاری رقم خورد؛

۷:۲۰ /دوشنبه/۴ اسفند ۱۴۰۴

همگام با ظهور ابزارهای (XRF)،

۹:۱۸ /دوشنبه/۲۰ بهمن ۱۴۰۴

شرکت‌های چینی به دنبال تعامل بیشتر با جوامع بومی؛

۸:۲۶ /دوشنبه/۸ دی ۱۴۰۴

اینفوگرافیک ایمپاسکو؛

۵:۵۴ /یکشنبه/۱۴ دی ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران؛

۵:۴۳ /شنبه/۱۱ مرداد ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان؛

۱۱:۴۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۶:۱۸ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات؛

۵:۲۸ /شنبه/۲۲ دی ۱۴۰۳
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

بورس لندن

۱۴۰۵/۰۳/۱۸
۳٬۵۱۹

بورس لندن

1405/03/18

۱۴۰۵/۰۳/۱۸

3519

۳٬۵۱۹

بورس لندن

۱۴۰۵/۰۳/۱۸
۱٬۹۹۰

بورس لندن

1405/03/18

۱۴۰۵/۰۳/۱۸

1990

۱٬۹۹۰

بورس لندن

۱۴۰۵/۰۳/۱۸
۱۳٬۶۶۱

بورس لندن

1405/03/18

۱۴۰۵/۰۳/۱۸

13661

۱۳٬۶۶۱

بورس لندن

۱۴۰۵/۰۳/۱۸
۳٬۶۷۰

بورس لندن

1405/03/18

۱۴۰۵/۰۳/۱۸

3669.5

۳٬۶۷۰

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
۶۱۵٬۹۰۰

فلزات آنلاین

1405/03/19

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

615900

۶۱۵٬۹۰۰

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
۲٬۵۰۰٬۰۰۰

فلزات آنلاین

1405/03/19

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

2500000

۲٬۵۰۰٬۰۰۰

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
۲٬۷۱۱٬۹۱۶

فلزات آنلاین

1405/03/19

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

2711916

۲٬۷۱۱٬۹۱۶

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
۲٬۴۹۶٬۶۳۰

فلزات آنلاین

1405/03/19

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

2496630

۲٬۴۹۶٬۶۳۰

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
۵۵٬۶۰۸

فلزات آنلاین

1405/03/19

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

55608

۵۵٬۶۰۸

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
۳۰٬۳۰۰

فلزات آنلاین

1405/03/19

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

30300

۳۰٬۳۰۰

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
۱۶۴٬۷۱۲

فلزات آنلاین

1405/03/19

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

164712

۱۶۴٬۷۱۲

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
۱۳۱٬۹۲۳

فلزات آنلاین

1405/03/19

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

131923

۱۳۱٬۹۲۳

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
۱۲۱٬۱۱۱

فلزات آنلاین

1405/03/19

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

121111

۱۲۱٬۱۱۱

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
۱۱۷٬۲۰۴

فلزات آنلاین

1405/03/19

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

117204

۱۱۷٬۲۰۴

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
۸۳٬۸۴۰

فلزات آنلاین

1405/03/19

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

83840

۸۳٬۸۴۰

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
۷۰٬۲۳۸

فلزات آنلاین

1405/03/19

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

70238

۷۰٬۲۳۸

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
۷۰٬۵۷۱

فلزات آنلاین

1405/03/19

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

70571

۷۰٬۵۷۱

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
۱۲۱٬۰۶۱

فلزات آنلاین

1405/03/19

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

121061

۱۲۱٬۰۶۱

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
۱۰۰٬۹۴۸

فلزات آنلاین

1405/03/19

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

100948

۱۰۰٬۹۴۸

فلزات آنلاین

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
۱۷۸٬۷۰۸

فلزات آنلاین

1405/03/19

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

178708

۱۷۸٬۷۰۸