سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۰:۲۴ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۷:۵۱ /شنبه/۱۸ شهریور ۱۴۰۲

استاندار یزد مطرح کرد:

بهره‌برداری از دومین معدن سرب و روی بزرگ دنیا

استاندار یزد گفت: علی‌رغم گذشت بیش از ۷۰ سال از اکتشاف معدن سرب و روی مهدی‌آباد، عملیات بهره‌برداری آن تا امروز انجام نشده بود که خوشبختانه به همت یکی از معدن‌کاران بزرگ کشور به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از ایسنا، مهران فاطمی در حاشیه بازدید از مجتمع سرب و روی مهدی‌آباد که به منظور بررسی مسائل مربوط به بهره‌برداری از این معدن انجام شد، با اشاره به اکتشاف این معدن در سال ۱۳۲۹، بیان کرد: علی‌رغم گذشت بیش از ۷۰ سال از اکتشاف این معدن، عملیات بهره‌برداری آن تا امروز انجام نشده بود.

وی استفاده از ظرفیت‌های معدنی به جای نفت را از سیاست‌های کلی نظام و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور دانست و گفت: این مجموعه باعث رونق اقتصادی و آبادی شهرستان مهریز و منطقه بهادران و مهدی‌آباد خواهد شد.

استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در حال حاضر پیت معدن سرب و روی مهدی‌آباد باز شده و معدن‌کاران در عمق ۹۰ متری به کف ماده معدنی رسیده‌اند، عنوان کرد: خط کنسانتره معدن نیز اجرا شده است و کارخانجات آن به زودی افتتاح خواهد شد.

فاطمی به اجرای کم هزینه‌تر و پرسرعت‌تر طرح‌های معدنی به واسطه ورود بخش خصوصی به این حوزه اشاره کرد و افزود: این مجموعه که پیش‌بینی ۱.۲ میلیارد یورویی برای آن می‌شد، با ۳۰۰ میلیون یورو به نتیجه رسید و در صورت اجرای کل زنجیره، قابلیت تولید ۳ درصد روی دنیا را خواهد داشت. مجموعه سرب و روی مهدی‌آباد یزد، بزرگ‌ترین معدن سرب و روی غرب آسیا و دومین معدن بزرگ دنیاست که برای کشور بسیار حائز اهمیت است.

وی از انتقال پساب به عنوان یکی از اقدامات مهم انجام شده در این مجموعه معدنی نام برد و گفت: بزرگ‌ترین خط انتقال پساب کشور به طول ۱۰۰ کیلومتر با ظرفیت انتقال ۱۰۰ لیتر بر ثانیه پساب، در مجموعه معدن سرب و روی مهدی‌آباد اجرا شده است. با توجه به اختلاف ارتفاع ۶۵۰ متری این معدن با تصفیه‌خانه یزد، آب با فشار ۳۲ بار منتقل و دوباره در مجموعه کارخانه کنستانتره بازچرخانی می‌شود و به حالت اول برمی‌گردد.

استاندار یزد مجموعه سرب و روی مهدی آباد را تبلور عینی از شعار «می‌شود و می‌توانیم» و نماد اعتقاد به بخش خصوصی سالم و توانمند دانست و یادآور شد: در سال‌های گذشته، اعتبار مورد نیاز برای افتتاح این مجموعه‌ ۱.۲ میلیارد یورو برآورد شده بود اما به همت یک بخش خصوصی با انگیزه و جهادی، این پروژه عظیم با ۳۰۰ میلیون یورو اجرا شد.

فاطمی با تاکید بر تلاش جدی استان جهت رفع موانع برای تحقق زنجیره ارزش سرب و روی در این مجموعه، مطرح کرد: با توجه به عیار ۴ درصدی سرب و روی این معدن، رسیدن به کنسانتره ۵۳ درصد موفقیت بسیار ارزشمندی خواهد بود.

وی اظهار داشت: امیدواریم این مجموعه تبلور عینی از تحقق شعار «از سنگ تا قطعه» و تکمیل زنجیره ارزش سرب و روی شود و ارزش افزوده آن در همین استان مورد استفاده قرار گیرد.

استاندار یزد در پایان با تقدیر از تلاش‌های بهره‌بردار بخش خصوصی معدن سرب و روی مهدی آباد، خاطرنشان کرد: این معدن‌کار و مجموعه، جزو بهترین شرکت‌های معدنی کشور از نظر عمل به مسئولیت‌های اجتماعی محسوب می‌شوند. امیدواریم افتتاح معدن سرب و روی مهدی آباد، ضمن رعایت ملاحظات زیست‌محیطی و مسئولیت‌های اجتماعی، نقش مهمی در توسعه منطقه ایفا کند.

انتهای پیام//

رئیس هیئت عامل ایمیدرو عنوان کرد:

۱۳:۵۵ /چهارشنبه/۲۷ فروردین ۱۴۰۴

مدیر مجتمع معدنی سرب نخلک خبر داد:

۹:۲۶ /دوشنبه/۱۸ فروردین ۱۴۰۴

تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۳ حاصل شد؛

۱۵:۵۱ /یکشنبه/۱۷ فروردین ۱۴۰۴

مدیر مجتمع معدنی سرب و روی انگوران عنوان کرد:

۱۵:۳۸ /یکشنبه/۱۷ فروردین ۱۴۰۴

مدیر مجتمع سرب و روی مهدی‌آباد عنوان کرد:

۶:۴۹ /سه شنبه/۲۱ اسفند ۱۴۰۳

در 6 ماهه نخست راه‌اندازی کارخانه،

۱۴:۱۳ /چهارشنبه/۱ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت پاسارگاد فلز خاورمیانه عنوان کرد:

۵:۱۵ /پنجشنبه/۱۰ آبان ۱۴۰۳

امین صفری، معاون توسعه معدنی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۱۰ /دوشنبه/۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱

حسن حسینقلی، رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های صنایع و معادن سرب و روی ایران در گفت‌‌‌وگو با «فلزات آنلاین»؛

۱۰:۴۲ /پنجشنبه/۱۳ آبان ۱۴۰۰

علیرضا تقوی، مدیرعامل شرکت کانی فرآوران عرصه اقتصاد مبین در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۲۱:۳۷ /پنجشنبه/۳ تیر ۱۴۰۰

احمد مشکانی، مدیر ارشد گروه معدنی و بازرگانی زرمش در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۲۰:۱۰ /شنبه/۲۸ فروردین ۱۴۰۰

امین صفری، معاون توسعه معادن و صنایع معدنی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات مطرح کرد:

۵:۲۰ /شنبه/۱ مهر ۱۴۰۲

صنعت تولید شمش روی کشور شاید در نگاه اول از لحاظ قدمت، نوپا به نظر برسد

۸:۱۲ /شنبه/۲۰ دی ۱۳۹۹

عضو هیئت مدیره هلدینگ توسعه معادن روی ایران

۸:۲۱ /شنبه/۴ مرداد ۱۳۹۹

سومین همایش و نمایشگاه چشم‌انداز صنایع غیرآهنی ایران

۵:۳۰ /شنبه/۲۰ دی ۱۳۹۹
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/3

230417

فلزات آنلاین

1404/02/3

882230

فلزات آنلاین

1404/02/3

1401263

فلزات آنلاین

1404/02/3

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/3

29434

فلزات آنلاین

1404/02/3

18200

فلزات آنلاین

1404/02/3

43533

فلزات آنلاین

1404/02/3

65608

فلزات آنلاین

1404/02/3

49801

فلزات آنلاین

1404/02/3

43988

فلزات آنلاین

1404/02/3

38373

فلزات آنلاین

1404/02/3

36530

فلزات آنلاین

1404/02/3

35910

فلزات آنلاین

1404/02/3

43564

فلزات آنلاین

1404/02/3

38984

فلزات آنلاین

1404/02/3

61045

فلزات آنلاین

1404/02/3

33493

فلزات آنلاین

1404/02/3

43806

فلزات آنلاین

1404/02/3

56326

فلزات آنلاین

1404/02/3

6569300