سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱:۲۳ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۱:۱۷ /شنبه/۱۰ اسفند ۱۳۹۸

عضو اتاق بازرگانی تهران:

تدوین سیاست‌های صادراتی در پروسه ۱۰ ساله الزامی است

عضو اتاق بازرگانی تهران ضمن اشاره به اینکه سیاست‌های صادراتی باید به سمت تدوین 10 ساله حرکت کند، گفت: نمی‌توانیم یک بار کالایی را به یک مشتری خارجی بفروشیم و دیگر کاری با آن واردکننده نداشته باشیم، بلکه امروز آنچه در بازار صادرات اهمیت دارد، تداوم ارسال محصول و تضمین نیازهای واردکننده در مدتی طولانی است.

عضو اتاق بازرگانی تهران ضمن اشاره به اینکه سیاست‌های صادراتی باید به سمت تدوین ۱۰ ساله حرکت کند، گفت: نمی‌توانیم یک بار کالایی را به یک مشتری خارجی بفروشیم و دیگر کاری با آن واردکننده نداشته باشیم، بلکه امروز آنچه در بازار صادرات اهمیت دارد، تداوم ارسال محصول و تضمین نیازهای واردکننده در مدتی طولانی است.

بـــه گـــزارش «فلـــزات آنلایـــن»، مهــــدی معصومی اصفهانی اظهـــار کـــرد:‌ فــــارغ از آنکه بحث درباره صادرات چه کالایی مطرح است، ‌بایــــد در نظـــــر داشـــت که بــــازار صـــادراتی، ویژگی‌هـــای خــاص خود را دارد. بــرای کاهش تلاطم‌ در بازارهای صادراتی و حفظ وجهه مثبت کالاهای ایران در بازارهای بین‌المللی، سیاست‌ها در این حوزه باید بلندمدت تدوین شوند.

ما نمی‌توانیم یک بار کالایی را به یک مشتری خارجی بفروشیم و دیگر کاری با آن واردکننده نداشته باشیم، بلکه امروز آنچه در بـــازار صـــادرات اهمیـــت دارد، تـــداوم ارســـال محصـــول و تضمیـــن نیازهـــای واردکننده در مدتی طولانی است.

وی گفت: در فضای عادی نیز به دست آوردن بـــازار صـــادراتی و رسیـــدن به معــاملات قطعی، کاری دشوار، پیچیده و طولانی مدت اســـت. با توجـــه به تحریـم‌هـــا، شــرایط بــرای صادرکنندگان ایرانی در این بخش دشوارتر نیز شده است؛ از این رو نمی‌توان با تغییر مداوم دستورالعمل‌ها، روی این بازار ریسک کرد.

عضــو اتاق بازرگـــانی تهـــران با اشـــاره بـــه برنامه‌ریزی تولیدکنندگان بر اساس بازارهای احتمالی فروش‌شـــان، بیــــان کــــرد:‌ وقتی یک تولیدکننـــده چـــه در حــوزه کشـاورزی و چه در حوزه صنعتی، کالایی را تولید می‌کند، برنامه‌ای برای بازارهـــای احتمالی تـــدارک دیـــده و اگر محصول فضای صادرات داشته باشد، قطعا روی این بازار نیز برنامه‌ریزی می‌شود.

معصومی ادامه داد: وقتی قرارداد صادرات بستـــه می‌شـــود و تولیـــدکننده آمــاده ارسال محصول خود می‌شود ولی ناگهان با یک مصوبه صادرات یک محصول ممنوع شده یا روی آن تعرفه وضع می‌شود، تولیدکننده ضرر قابل توجهی می‌کند و در کنار آن بازار صادراتی ما نیز به خطر می‌افتد.

وی افزود:‌ پیش از آنکه به شکل جزئی راجع به یک محصول صحبت کنیم، باید در نظر داشت که سیاست‌های صادراتی باید بلند مدت تعریف شوند و برای مثال رویکرد کشور برای مدت ۱۰ ساله مشخص شود. در چنین بستری تولیدکننده می‌داند باید خود را برای چه بازاری آماده کند و آیا اساسا اجازه صادرات آن را خواهد داشت یا خیر.

بر اساس گزارشی از ایسنا، طی ماه‌های گذشته بخش خصوصی از برخی سیاست‌ها در وضع عوارض صادراتی بر برخی محصولات انتقاد کرده است.

تاب‌آوری صنایع به پایان رسیده است؛

۷:۳۱ /یکشنبه/۲۳ دی ۱۴۰۳

دولت به فکر افتاد؛

۸:۳۱ /چهارشنبه/۱۲ دی ۱۴۰۳

در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۳،

۱۱:۵۰ /چهارشنبه/۲۸ شهریور ۱۴۰۳

عامل تحقق رونق اقتصادی در کشور چیست؟

۹:۵۰ /شنبه/۱۷ شهریور ۱۴۰۳

بازیار بهمن‌نژاد، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۱۴ /پنجشنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۱

مدیرعامل منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس مطرح کرد:

۱۰:۴۵ /یکشنبه/۲۳ مرداد ۱۴۰۱

علیرضا سلیمانی، مدیر بخش فروش آلومینیوم شرکت جهان عایق پارس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۴۵ /چهارشنبه/۱۷ شهریور ۱۴۰۰

محمد ابراهیم طاهریان‌فرد، سفیر ایران در ترکیه:

۶:۱۸ /یکشنبه/۸ مهر ۱۳۹۷

سید حسین احمدی سلیمانی، مدیرعامل شرکت فولاد خراسان

۷:۳۷ /شنبه/۳ شهریور ۱۳۹۷

ابوالفضل کیانی بختیاری، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی

۱۲:۳۸ /شنبه/۲۷ مرداد ۱۳۹۷

موسی انصارپور، مديرعامل شرکت سبز و سلامت پارسيان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۵ /شنبه/۶ بهمن ۱۴۰۳

تحقق رشد 13 درصدی بخش معدن مستلزم چیست؟

۹:۲۳ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

مزایای حضور در نمایشگاه‌ها چیست؟

۱۱:۱۶ /دوشنبه/۲۹ مرداد ۱۴۰۳

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۲۴ /شنبه/۹ تیر ۱۴۰۳

گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد؟

۱۶:۰۱ /شنبه/۲۶ اسفند ۱۴۰۲

فرشاد پرویزیان، نایب رئیس انجمن اقتصاددانان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد:

۷:۳۷ /شنبه/۳ تیر ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/26

268083

فلزات آنلاین

1403/11/26

844499

فلزات آنلاین

1403/11/26

1270723

فلزات آنلاین

1403/11/26

930178

فلزات آنلاین

1403/11/26

27198

فلزات آنلاین

1403/11/26

18500

فلزات آنلاین

1403/11/26

44477

فلزات آنلاین

1403/11/26

54684

فلزات آنلاین

1403/11/26

41670

فلزات آنلاین

1403/11/26

41971

فلزات آنلاین

1403/11/26

35590

فلزات آنلاین

1403/11/26

34239

فلزات آنلاین

1403/11/26

34780

فلزات آنلاین

1403/11/26

42068

فلزات آنلاین

1403/11/26

41784

فلزات آنلاین

1403/11/26

60382

فلزات آنلاین

1403/11/26

32453

فلزات آنلاین

1403/11/26

46277

فلزات آنلاین

1403/11/26

52439

فلزات آنلاین

1403/11/26

6382700