از ابتدای فروردین ماه تا پایان بهمن ماه سال جاری، ۵۵۲ هزار و ۱۸۵ تن شمش آلومینیوم در کشور تولید شد و در این مدت، تولید بوکسیت و آلومینا افزایش یافت.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از ایمیدرو، چهار شرکت بزرگ آلومینیومی کشور (سالکو، ایرالکو، المهدی و آلومینای ایران) از ابتدای فروردین ماه تا پایان بهمن ماه امسال، ۵۵۲ هزار و ۱۸۵ تن شمش آلومینیوم تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۵۸۲ هزار و ۲۰۰ تن بود.
از میزان شمش آلومینیوم تولید شده طی ۱۱ ماهه ۱۴۰۳، شرکتهای سالکو ۲۲۲ هزار و ۳۹۷ تن، ایرالکو ۱۶۰ هزار و ۲۳۷ تن، المهدی ۱۳۸ هزار و ۹۱۵ تن و آلومینای ایران ۳۰ هزار و ۶۳۶ تن تولید کردند.
رشد تولید بوکسیت و آلومینا
همچنین از ابتدای فروردین ماه تا پایان بهمن سال جاری، ۲۱۲ هزار و ۵۲۰ تن پودر آلومینا، ۳۵۸ هزار و ۴۸۵ تن هیدرات آلومینیوم و ۷۲۵ هزار و ۳۳۵ تن بوکسیت در شرکت آلومینای ایران تولید شد که در مقایسه با رقم تولیدی مدت مشابه سال گذشته (۲۰۶ هزار و ۴۳۸ تن پودر آلومینا، ۳۴۷ هزار و ۳۱۳ تن هیدرات آلومینیوم و ۵۳۷ هزار و ۳۱۷ تن بوکسیت)، به ترتیب حدود ۳، ۳ و ۳۵ درصد افزایش را نشان میدهد.
انتهای پیام//