سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

زمان انتشار: ۱۱:۵۴ /شنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۳

با حضور ارزیابان سازمان ایمیدرو،

جلسه ارزیابی صنایع و معادن در شرکت فولاد سنگان برگزار شد

آیین آغازین جلسه ارزیابی بهره‌وری و تعالی صنایع و معادن (ایمیدرو) با حضور مدیرعامل، معاونان و کارکنان شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان به همراه ارزیابان سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در فولاد سنگان آغاز شد.

آیین آغازین جلسه ارزیابی بهره‌وری و تعالی صنایع و معادن (ایمیدرو) با حضور مدیرعامل، معاونان و کارکنان شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان به همراه ارزیابان سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در فولاد سنگان آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، در این جلسه علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان ضمن خیرمقدم به ارزیابان و عرض تسلیت به مناسبت شهادت رئیس جمهور شهید آیت‌الله رئیسی و هیئت همراه، بیان کرد: قطعا فقدان رئیس جمهور برای انقلاب اسلامی خسرانی بزرگ است و به برکت حضور رهبر معظم انقلاب و رهبری داهیانه ایشان، شاهد استمرار حرکت رو به جلوی انقلاب اسلامی در مسیر پیشرفت و سربلندی خواهیم بود.

وی عنوان کرد: مجموعه شرکت‌های صنایع معادن با ارزیابی‌های مختلف، میزان پیشرفت و توسعه آن‌ها ارزیابی و با توجه به ماهیت این گونه سنجش‌ها و مدل‌های تعالی سازمانی، بی‌شک متعالی شدن سازمان‌ها و میزان ارزش‌آفرینی آن‌ها در اقتصاد مشخص می‌شود.

امرایی با اشاره به ارزش‌آفرینی و خلق ارزش اقتصادی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، افزود: این شرکت با تولید سالیانه ۱۰ میلیون تن گندله و کنسانتره، از خام‌فروشی ۱۱ میلیون تن سنگ جلوگیری می‌کند و با تامین مواد اولیه بزرگ‌ترین فولادساز کشور (فولاد مبارکه)، نقش بسیار ارزشمندی در تولید اقتصادی و زنجیره ارزش فولاد در کشور دارد.

مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان ارائه خدمات متنوع به کارکنان، جامعه و ذی‌نفعان را به عنوان نوعی خلق ارزش برشمرد و افزود: شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان نگاهی جامع به تمام حوزه‌ها دارد و با همین نگاه، نقش مهمی در توسعه پایدار در منطقه شرق کشور ایفا می‌کند.

وی جایگاه شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گروه شرکت‌های فولاد مبارکه را استراتژیک خواند و ادامه داد: این شرکت در رتبه‌بندی شاخص سودآوری در کل گروه فولاد مبارکه به همت کارکنان توانمند و سختکوش، رتبه نخست را به دست آورده است و در سال ۱۴۰۲، توانست در بین شرکت‌های برتر کشور در جایزه ملی imi100، رتبه نخست در بهره‌وری کل عوامل را کسب کند.

امرایی تصریح کرد: شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با ارائه خدمات متنوع به کارکنان به عنوان بخشی از حوزه مسئولیت‌های اجتماعی خود، دو رویکرد ارتقای کیفی آموزش کارکنان و توسعه خدمات کمی و کیفی را در دستور کار دارد و در این راستا اقدام به برگزاری دوره‌های مختلف آموزش کرده است. همچنین این شرکت اقدام به احداث مسکن برای کارکنان کرده و نظر به اینکه در شرایط اقتصادی یکی از شاخص‌های توسعه مسکن است، این مهم توسط شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان پیگیری و با حضور رئیس سازمان ملی مسکن کشور عملیات اجرایی آن آغاز شد.

مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان خطرنشان کرد: این شرکت در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و عمل به آن، جزو سازمان‌های پیشرو بوده و شعار «شهروند شرکت» را در عمل نشان داده است که در طرح توسعه و آبادانی با ایجاد اشتغال پایدار و همکاری موثر و هدفمند، توانسته است بیش از ۴۰۰ شغل پایدار در منطقه ایجاد کند.

وی ادامه داد: در حوزه صیانت از محیط زیست با برنامه‌ریزی صورت گرفته و به همت کارکنان و مهندسان جوان شرکت، اولین طرح مکانیزه انباشت باطله در خاورمیانه را در دست احداث داریم که نشان از اهتمام والای شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در حفظ محیط زیست دارد و با راه‌اندازی این پروژه آلایندگی ناشی از ذرات میکرونیزه نزدیک به صفر خواهد رسید.

امرایی در پایان ضمن آرزوی موفقیت در این ارزیابی، یادآور شد: امیدواریم شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان همچون ادوار گذشته ارزیابی‌ها که سربلند بوده، در این رویداد نیز پرافتخار و سربلند باشد و این سنجش‌ها زمینه توسعه، بهبود مستمر و متعالی شدن سازمان را بیش از پیش فراهم سازد.

در ادامه این جلسه محمد صلاحی، ارزیاب ارشد گروه ارزیابی اظهار داشت: از حضور در شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان که از شرکت‌های پیشرو در این زمینه است، خرسند هستیم و امیدواریم این ارزیابی موجب هم‌افزایی، یادگیری و بهبود مستمر در انجام به موقع و هدفمند پروژه‌ها شود که مسلما موجبات تعالی این شرکت را در پی خواهد داشت.

انتهای پیام//

در مجمع عمومی عادی سالیانه «فخاس»،

۱۳:۰۹ /چهارشنبه/۱۸ تیر ۱۴۰۴

مدیر بخش انرژی و سیالات شرکت فولاد خوزستان عنوان کرد:

۱۰:۰۲ /چهارشنبه/۱۸ تیر ۱۴۰۴

با هدف کاهش چشمگیر انتشار آلاینده‌ها،

۱۴:۰۲ /سه شنبه/۱۷ تیر ۱۴۰۴

با انجام یک پروژه و استفاده از دانش و تخصص داخلی حاصل شد؛

۱۳:۴۶ /سه شنبه/۱۷ تیر ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۱ /دوشنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۴ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۴۵ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در مجمع عمومی عادی سالیانه «ارفع» مطرح شد؛

۱۵:۵۸ /یکشنبه/۱۱ خرداد ۱۴۰۴

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/04/18

246167

فلزات آنلاین

1404/04/18

869230

فلزات آنلاین

1404/04/18

1395013

فلزات آنلاین

1404/04/18

1344994

فلزات آنلاین

1404/04/18

29580

فلزات آنلاین

1404/04/18

16650

فلزات آنلاین

1404/04/18

44545

فلزات آنلاین

1404/04/18

65608

فلزات آنلاین

1404/04/18

50720

فلزات آنلاین

1404/04/18

43249

فلزات آنلاین

1404/04/18

39904

فلزات آنلاین

1404/04/18

37612

فلزات آنلاین

1404/04/18

36072

فلزات آنلاین

1404/04/18

43371

فلزات آنلاین

1404/04/18

38429

فلزات آنلاین

1404/04/18

59952

فلزات آنلاین

1404/04/18

33475

فلزات آنلاین

1404/04/18

42719

فلزات آنلاین

1404/04/18

57438

فلزات آنلاین

1404/04/18

6932400