سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۲:۰۰ /یکشنبه/۳۰ دی ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۱:۵۴ /شنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۳

با حضور ارزیابان سازمان ایمیدرو،

جلسه ارزیابی صنایع و معادن در شرکت فولاد سنگان برگزار شد

آیین آغازین جلسه ارزیابی بهره‌وری و تعالی صنایع و معادن (ایمیدرو) با حضور مدیرعامل، معاونان و کارکنان شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان به همراه ارزیابان سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در فولاد سنگان آغاز شد.

آیین آغازین جلسه ارزیابی بهره‌وری و تعالی صنایع و معادن (ایمیدرو) با حضور مدیرعامل، معاونان و کارکنان شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان به همراه ارزیابان سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در فولاد سنگان آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، در این جلسه علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان ضمن خیرمقدم به ارزیابان و عرض تسلیت به مناسبت شهادت رئیس جمهور شهید آیت‌الله رئیسی و هیئت همراه، بیان کرد: قطعا فقدان رئیس جمهور برای انقلاب اسلامی خسرانی بزرگ است و به برکت حضور رهبر معظم انقلاب و رهبری داهیانه ایشان، شاهد استمرار حرکت رو به جلوی انقلاب اسلامی در مسیر پیشرفت و سربلندی خواهیم بود.

وی عنوان کرد: مجموعه شرکت‌های صنایع معادن با ارزیابی‌های مختلف، میزان پیشرفت و توسعه آن‌ها ارزیابی و با توجه به ماهیت این گونه سنجش‌ها و مدل‌های تعالی سازمانی، بی‌شک متعالی شدن سازمان‌ها و میزان ارزش‌آفرینی آن‌ها در اقتصاد مشخص می‌شود.

امرایی با اشاره به ارزش‌آفرینی و خلق ارزش اقتصادی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، افزود: این شرکت با تولید سالیانه ۱۰ میلیون تن گندله و کنسانتره، از خام‌فروشی ۱۱ میلیون تن سنگ جلوگیری می‌کند و با تامین مواد اولیه بزرگ‌ترین فولادساز کشور (فولاد مبارکه)، نقش بسیار ارزشمندی در تولید اقتصادی و زنجیره ارزش فولاد در کشور دارد.

مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان ارائه خدمات متنوع به کارکنان، جامعه و ذی‌نفعان را به عنوان نوعی خلق ارزش برشمرد و افزود: شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان نگاهی جامع به تمام حوزه‌ها دارد و با همین نگاه، نقش مهمی در توسعه پایدار در منطقه شرق کشور ایفا می‌کند.

وی جایگاه شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گروه شرکت‌های فولاد مبارکه را استراتژیک خواند و ادامه داد: این شرکت در رتبه‌بندی شاخص سودآوری در کل گروه فولاد مبارکه به همت کارکنان توانمند و سختکوش، رتبه نخست را به دست آورده است و در سال ۱۴۰۲، توانست در بین شرکت‌های برتر کشور در جایزه ملی imi100، رتبه نخست در بهره‌وری کل عوامل را کسب کند.

امرایی تصریح کرد: شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با ارائه خدمات متنوع به کارکنان به عنوان بخشی از حوزه مسئولیت‌های اجتماعی خود، دو رویکرد ارتقای کیفی آموزش کارکنان و توسعه خدمات کمی و کیفی را در دستور کار دارد و در این راستا اقدام به برگزاری دوره‌های مختلف آموزش کرده است. همچنین این شرکت اقدام به احداث مسکن برای کارکنان کرده و نظر به اینکه در شرایط اقتصادی یکی از شاخص‌های توسعه مسکن است، این مهم توسط شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان پیگیری و با حضور رئیس سازمان ملی مسکن کشور عملیات اجرایی آن آغاز شد.

مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان خطرنشان کرد: این شرکت در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و عمل به آن، جزو سازمان‌های پیشرو بوده و شعار «شهروند شرکت» را در عمل نشان داده است که در طرح توسعه و آبادانی با ایجاد اشتغال پایدار و همکاری موثر و هدفمند، توانسته است بیش از ۴۰۰ شغل پایدار در منطقه ایجاد کند.

وی ادامه داد: در حوزه صیانت از محیط زیست با برنامه‌ریزی صورت گرفته و به همت کارکنان و مهندسان جوان شرکت، اولین طرح مکانیزه انباشت باطله در خاورمیانه را در دست احداث داریم که نشان از اهتمام والای شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در حفظ محیط زیست دارد و با راه‌اندازی این پروژه آلایندگی ناشی از ذرات میکرونیزه نزدیک به صفر خواهد رسید.

امرایی در پایان ضمن آرزوی موفقیت در این ارزیابی، یادآور شد: امیدواریم شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان همچون ادوار گذشته ارزیابی‌ها که سربلند بوده، در این رویداد نیز پرافتخار و سربلند باشد و این سنجش‌ها زمینه توسعه، بهبود مستمر و متعالی شدن سازمان را بیش از پیش فراهم سازد.

در ادامه این جلسه محمد صلاحی، ارزیاب ارشد گروه ارزیابی اظهار داشت: از حضور در شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان که از شرکت‌های پیشرو در این زمینه است، خرسند هستیم و امیدواریم این ارزیابی موجب هم‌افزایی، یادگیری و بهبود مستمر در انجام به موقع و هدفمند پروژه‌ها شود که مسلما موجبات تعالی این شرکت را در پی خواهد داشت.

انتهای پیام//

در بازدید آقاجانلو از فولاد قائنات عنوان شد؛

۱۳:۵۹ /یکشنبه/۳۰ دی ۱۴۰۳

به مناسبت هفته هوای پاک مطرح شد؛

۱۱:۰۴ /یکشنبه/۳۰ دی ۱۴۰۳

با اعلام مدیر بنیاد جهانی «MIKE»،

۹:۰۱ /یکشنبه/۳۰ دی ۱۴۰۳

تداوم رشد در شرایط بحران؛

۸:۲۹ /یکشنبه/۳۰ دی ۱۴۰۳

مدیر انرژی و سیالات شرکت فولاد جهان‌آرا اروند عنوان کرد:

۶:۲۹ /یکشنبه/۳۰ دی ۱۴۰۳

با حضور مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران صورت گرفت؛

۱۱:۵۵ /شنبه/۲۹ دی ۱۴۰۳

محسن مصطفی‌پور، مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۵ /یکشنبه/۳۰ دی ۱۴۰۳

جواد حاتمی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۹ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۰۶ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

بهرام شکوری، عضو هیئت مدیره و کمیته راهبردی موسسه راهبردی معدن و فولاد سبز (سیگماس) در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۳۰ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۱ /یکشنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۳

مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۵۲ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۸ /شنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۲

آماده‌باش در صنعت فولاد آسیا؛

۱۰:۵۹ /دوشنبه/۱۷ دی ۱۴۰۳

در ششمین دوره جشنواره ملی فولاد محقق شد؛

۱۶:۳۱ /چهارشنبه/۱۹ دی ۱۴۰۳

در نشست رسانه‌ای مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه مطرح شد؛

۱۷:۴۹ /سه شنبه/۱۸ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۶:۱۷ /شنبه/۲۹ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۶:۱۰ /شنبه/۲۹ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت مجتمع فولاد خراسان؛

۶:۰۶ /شنبه/۸ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک توسعه آهن و فولاد گل‌گهر؛

۵:۵۶ /شنبه/۸ دی ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/10/29

233036

فلزات آنلاین

1403/10/29

665606

فلزات آنلاین

1403/10/29

1092273

فلزات آنلاین

1403/10/29

3548585

فلزات آنلاین

1403/10/29

24871

فلزات آنلاین

1403/10/29

14156

فلزات آنلاین

1403/10/29

41286

فلزات آنلاین

1403/10/29

48225

فلزات آنلاین

1403/10/29

44236

فلزات آنلاین

1403/10/29

42271

فلزات آنلاین

1403/10/29

30826

فلزات آنلاین

1403/10/29

30617

فلزات آنلاین

1403/10/29

29417

فلزات آنلاین

1403/10/29

38932

فلزات آنلاین

1403/10/29

37715

فلزات آنلاین

1403/10/29

60941

فلزات آنلاین

1403/10/29

28521

فلزات آنلاین

1403/10/29

44003

فلزات آنلاین

1403/10/29

48651

فلزات آنلاین

1403/10/29

5229800