سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۵:۱۲ /دوشنبه/۲۴ آذر ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۷:۵۹ /پنجشنبه/۱ آذر ۱۴۰۳

در مجمع عمومی فوق‌العاده «کچاد» مطرح شد؛

رشد تولید کنسانتره، آهن اسفنجی و شمش فولادی چادرملو در هشت ماهه ۱۴۰۳

روز چهارشنبه ۳۰ آبان ماه 1403، مجمع عمومی فوق‌العاده و مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (سهامی عام) با حضور ۸۱ درصد از سهام‌داران این شرکت در سالن مجتمع فرهنگی تلاش برگزار شد.

روز چهارشنبه ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۳، مجمع عمومی فوق‌العاده و مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (سهامی عام) با حضور ۸۱ درصد از سهام‌داران این شرکت در سالن مجتمع فرهنگی تلاش برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، دستور جلسه این مجامع تغییر سال مالی، تطبیق اساس‌نامه شرکت با نمونه اساس‌نامه سازمان بورس، تصمیم‌گیری در خصوص تعیین تکلیف قرارداد سرمایه‌گذاری مرمت، احیا و واگذاری حق بهره‌برداری بنای تاریخی مجموعه چرخاب اردکان فیمابین شرکت معدنی و صنعتی چادرملو و صندوق توسعه احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی اردکان، تصمیم‌گیری در خصوص تصویب بودجه شرکت ورزشی چادرملو اردکان بر اساس تکالیف مجمع عمومی سالیانه مورخ ۶ تیر ماه ۱۴۰۳ و سایر موارد بود.

پس از انتخاب سید محمدجواد فرهانیان، نماینده شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید به عنوان رئیس مجمع و آقایان یحیوی و سلحشوری، نمایندگان شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات و شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت به عنوان ناظرین و نیز نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار و بازرس قانونی شرکت، امیرعلی طاهرزاده، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به عنوان دبیر مجمع، گزارشی از عملکرد و برنامه‌های اجرایی شامل عملیات استخراج، تولید و فروش محصولات و طرح‌ها و برنامه‌های سال جاری چادرملو را به اطلاع حاضران رساند.

وی ضمن تقدیر و تشکر از همراهی و حمایت‌های سهام‌دارن حقیقی و حقوقی، از طرح‌ها و برنامه‌های شرکت سخن گفت و اظهار داشت: در هشت ماهه امسال با تلاش و هم‌دلی تمامی کارکنان و کارگران سختکوش چادرملو موفق شده‌ایم در تولید کنسانتره یک درصد، در تولید گندله مطابق برنامه، در تولید آهن اسفنجی ۹ درصد و در تولید شمش فولادی ۵ درصد فراتر از برنامه عمل کنیم.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با اشاره به سرمایه‌گذاری هفت هزار میلیارد تومانی «کچاد» طی هشت ماهه امسال در طرح‌های توسعه‌ای، افزود: با بهره‌برداری از ۹ طرح توسعه‌ای چادرملو، حدود ۹ هزار نفر اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایجاد می‌شود.

طاهرزاده از ویژگی‌های شرکت معدنی و صنعتی چادرملو را ایجاد انضباط مالی و حذف واسطه‌ها دانست و عنوان کرد: مهم‌ترین چالش ما در سال‌های اخیر تامین خوراک بوده است که خوشبختانه با انجام عملیات آماده‌سازی آنومالی A10 از اواخر آذر ماه، بخشی از این چالش مرتفع می‌شود.

سپس مجامع وارد دستور جلسه شدند و تصمیماتی به شرح زیر اتخاذ شد:

-تفویض اختیار تصمیم‌گیری در خصوص تغییر سال مالی شرکت به اولین مجمع فوق‌العاده بعدی موکول و از دستور جلسه خارج شد.
-تطابق اساس‌نامه شرکت با نمونه اساس‌نامه سازمان بورس به تصویب رسید.

-با توجه به بند ۴-۹ گزارش بازرس قانونی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۲ در خصوص تعیین تکلیف قرارداد سرمایه‌گذاری مرمت، احیا و واگذاری حق بهره‌برداری بنای تاریخی مجموعه چرخاب اردکان فیمابین شرکت معدنی و صنعتی چادرملو و صندوق توسعه احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی اردکان که مرتبط با موضوع فعالیت اساس‌نامه شرکت پیش‌بینی نشده است، به استناد صورت جلسه شورای راهبری شرکت‌های معدنی، انتقال قرارداد مذکور از شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به شرکت ورزشی چادرملو اردکان و تامین اعتبار لازم به تصویب رسید.
-با توجه به سپرده شدن تصمیم‌گیری در خصوص بودجه سال ۱۴۰۳ باشگاه ورزشی به شورای راهبری شرکت‌های معدنی گروه، پیشنهاد بودجه سال ۱۴۰۳ این باشگاه به مبلغ سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به تصویب رسید.

انتهای پیام//

با انتشار اوراق مرابحه،

۱۲:۳۸ /یکشنبه/۲۳ آذر ۱۴۰۴

هم‌زمان با ورود ارزیابان صورت پذیرفت؛

۱۱:۲۶ /یکشنبه/۲۳ آذر ۱۴۰۴

با هدف توسعه و به‌روزرسانی خطوط تولید انجام شد؛

۹:۱۰ /یکشنبه/۲۳ آذر ۱۴۰۴

حال و روز زنجیره آهن و فولاد کشور مساعد نیست!

۸:۳۶ /شنبه/۲۲ آذر ۱۴۰۴

رضا شریفی، مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد زاگرس اندیمشک در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۴۳ /یکشنبه/۲۳ آذر ۱۴۰۴

رضا کلانتری، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۸ /شنبه/۲۴ آبان ۱۴۰۴

محمد مدنی‌فر، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۴ /شنبه/۳ آبان ۱۴۰۴

جواد حاتمی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۹ مهر ۱۴۰۴

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۷:۴۹ /یکشنبه/۲۳ شهریور ۱۴۰۴

حامد راحت، سرپرست مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در گفت‌‎وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۶ /چهارشنبه/۲۹ مرداد ۱۴۰۴

وحید آقازاده، مدیرعامل شرکت «IGMCO» طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۱ آذر ۱۴۰۴

ابراهیم جانقربانیان، عضو هیئت مدیره شرکت صبا فولاد خلیج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۹ /شنبه/۱۷ آبان ۱۴۰۴

بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۱۹ مهر ۱۴۰۴

حسین آشنا طی یادداشتی نوشت:

۱۰:۴۲ /سه شنبه/۴ شهریور ۱۴۰۴

حسین آشنا طی یادداشتی نوشت:

۶:۰۹ /شنبه/۱۱ مرداد ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۴۵ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

در پی مقابله با چالش مازاد عرضه فولاد جهان،

۶:۲۰ /سه شنبه/۱۵ مهر ۱۴۰۴

چشم‌انداز جهانی بخش سنگ‌آهن؛

۱۳:۳۹ /سه شنبه/۱۸ آذر ۱۴۰۴

در نشست‌های خبری معاونان فروش و بازاریابی و خرید «فخوز» مطرح شد؛

۱۳:۵۶ /شنبه/۱ آذر ۱۴۰۴

در نشست رسانه‌ای معاونت طرح و توسعه «فولاد» مطرح شد؛

۱۴:۵۴ /چهارشنبه/۲۱ آبان ۱۴۰۴

در نشست خبری مجتمع فولاد زاگرس اندیمشک مطرح شد؛

۱۰:۲۷ /سه شنبه/۱۳ آبان ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد سرمد ابرکوه؛

۵:۴۹ /شنبه/۳ آبان ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۲۶ /شنبه/۳ آبان ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت مجتمع فولاد خراسان؛

۵:۱۶ /شنبه/۳ آبان ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد زاگرس اندیمشک؛

۹:۲۵ /دوشنبه/۳ شهریور ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/09/23

370000

فلزات آنلاین

1404/09/23

1346000

فلزات آنلاین

1404/09/23

1742730

فلزات آنلاین

1404/09/23

1687500

فلزات آنلاین

1404/09/23

34617

فلزات آنلاین

1404/09/23

18624

فلزات آنلاین

1404/09/23

72708

فلزات آنلاین

1404/09/23

80557

فلزات آنلاین

1404/09/23

67520

فلزات آنلاین

1404/09/23

54316

فلزات آنلاین

1404/09/23

55073

فلزات آنلاین

1404/09/23

43728

فلزات آنلاین

1404/09/23

42815

فلزات آنلاین

1404/09/23

67096

فلزات آنلاین

1404/09/23

59059

فلزات آنلاین

1404/09/23

109353

فلزات آنلاین

1404/09/23

39526

فلزات آنلاین

1404/09/23

85651

فلزات آنلاین

1404/09/23

85721

فلزات آنلاین

1404/09/23

13356300