سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۵:۳۳ /یکشنبه/۲۸ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۵:۱۳ /پنجشنبه/۲۵ خرداد ۱۴۰۲

فولاد سنگان ۴۵۰ ریال سود تقسیم کرد

روز سه‌شنبه ۲۳ خرداد ماه، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۱ با حضور سهام‌داران شرکت و تقسیم سود ۴۵ تومانی به ازای هر سهم برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط  عمومی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در ابتدای جلسه ضمن خیر مقدم، عنوان کرد: فولاد سنگان در سال گذشته به لطف خداوند متعال و با همت و پشتکار همکاران ارجمند و پرتلاش، موفق به افتخارآفرینی‌های متعدد شد. بدون تردید دستیابی به رکوردهای روزانه، ماهانه و سالیانه جز با برنامه‌ریزی مدون و علمی و حمایت سهام‌داران و تلاش همه‌جانبه کارکنان و کارگران خدوم این شرکت میسر نمی‌شد.

وی با اشاره به تولید بیش از چهار میلیون تن گندله در سال ۱۴۰۱، بیان کرد: در سال گذشته شاهد جابه‌جایی رکوردهای تولید بودیم و تلاش همکاران در فولاد سنگان، منجر به تولید بیش از چهار میلیون تن گندله و تولید بیش از سه میلیون تن کنسانتره شد.

مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان تصریح کرد: رشد تولید ۱۰۳ درصدی کنسانتره و تولید بیش از چهار میلیون تن گندله با وجود ۱۲۰ روز قطعی برق و گاز اتفاق افتاد؛ در صورتی که توان و ظرفیت تولید فولاد سنگان بیش از این مقدار است.

امرایی مطرح کرد: با توجه به شعار سال ۱۴۰۱ مبنی بر تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین، فولاد سنگان برنامه‌ریزی جدی و مدونی را در خصوص حمایت و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داد. در همین راستا، شرکت اقدام به تاسیس پردیس دانش‌بنیان صنایع معدنی برای اولین بار کرده و از این مسیر، همکاری گسترده ای را با پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی و شرکت‌های دانش‌بنیان کشور آغاز کرد.

وی با اشاره به تاسیس صندوق پژوهش و نوآوری صنایع معدنی با مشارکت فولاد سنگان و سهم ۳۰ درصدی در صندوق مذکور، اظهار داشت: این صندوق به منظور حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در قالب ارائه تسیهلات و کمک به تامین ضمانتنامه برای این شرکت‌ها به دلیل پایین بودن توان مالی آن‌ها تشکیل شد. شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در این حوزه نیز فعالیت و مشارکت بسیار خوبی دارد.

مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان ادامه داد: بومی‌سازی قطعات شامل ۱۰۶ قطعه، پنج تجهیز و یک هزار و ۶۰۰ مدرک فنی، رشد ۱۰۴ درصدی بومی‌سازی در سال و ارزآوری بیش از ۹٫۵ میلیون یورو، سرمایه‌گذاری بیش از ۱۹ هزار میلیارد ریالی در توسعه دانش‌بنیان‌ها، احداث کارخانه ۱۵ هزار تنی گلوله‌سازی آتیه فولاد سنگان، احداث سوله انباشت کنسانتره در راستای حفاظت از محیط زیست به ظرفیت ۴۰۰ هزار تن و دیگر اقدامات ارزشمند در حوزه‌های مختلف سازمانی اعم از منابع انسانی، تعالی سازمانی، ارتقای برند شرکت و…، از دیگر اقدامات صورت گرفته است.

امرایی با اشاره به نقش برجسته فولاد سنگان در توسعه پایدار شرق کشور، خاطرنشان کرد: فولاد سنگان در تمام سطوح تولید، بازرگانی، اقتصادی، اجتماعی و اشتغال‌زایی، نقش بسزایی در منطقه ایفا می‌کند و همواره در مسیر توسعه هرچه بیشتر بخش صنعت و معدن و توسعه شرق کشور حرکت خواهد کرد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه متوازن در منطقه شمال شرق کشور و سرمایه‌گذاری عظیم این شرکت، گفت : فولاد سنگان با هدف توسعه همه‌جانبه، پروژه‌هایی از قبیل کارخانه احیا مستقیم،  کارخانه کنسانتره هماتیتی به ظرفیت پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تن، پروژه افزایش ظرفیت کارخانه گندله‌سازی به ظرفیت پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تن، احداث نیروگاه برق بادی، احداث تصفیه‌خانه و فاضلاب شهر تایباد و انتقال آب به طول ۸۰ کیلومتر، پروژه انباشت و بارگیری کامیونی گندله، تجهیز ناوگان حمل‌ونقل معدنی، پروژه انباشت باطله (اسپریدر) و … را در دست توسعه دارد.

مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با اشاره به گزارش سالانه، از ثبات مالی و حاشیه سود مطمئن و با ثبات این شرکت و همچنین رشد ۱۰ درصدی حاشیه سود شرکت نسبت به سال قبل خبر داد و تاکید کرد: نام‌گذاری سال ۱۴۰۲ توسط مقام معظم رهبری با عنوان رشد تولید و مهار تورم، نقشه راه کلان کشور و به خصوص بخش صنعت را ترسیم کرده و استراتژی‌های کلان شرکت هم‌راستا با شعار سال است.

امرایی عنوان کرد: با توجه به پتانسیل و توانمندی‌های موجود در شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، برنامه تولید پنج میلیون تن گندله و چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن کنسانتره را با امید به رفع موانع تامین انرژی در برنامه تولید ۱۴۰۲ داریم.

وی در پایان مطرح کرد: لازم به ذکر است حاصل تلاش بی‌وقفه کارکنان در ارزیابی IMI100 (برترین شرکتهای ایران در سال ۱۴۰۱)، منجر به کسب رده ۵۶ در بین ۵۰۰ شرکت برتر ایران شد که نشان از تعالی روزافزون و توسعه برنامه‌های استراتژیک این شرکت دارد.

گفتنی است مجمع عمومی عادی سالانه شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در خرداد ماه برگزار و ‌ مبلغ ۴۵۰ ریال به ازای هر سهم بین سهام‌داران از محل سود خالص شرکت تقسیم شد.

انتهای پیام//

در دهمین کنفرانس روابط عمومی و صنعت،

۱۴:۴۴ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳

رکوردی جدید در «ذوب» به ثبت رسید؛

۱۵:۲۷ /چهارشنبه/۲۴ بهمن ۱۴۰۳

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی:

۱۰:۱۹ /چهارشنبه/۲۴ بهمن ۱۴۰۳

معاون تکنولوژی و توسعه شرکت فولاد هرمزگان:

۸:۳۵ /چهارشنبه/۲۴ بهمن ۱۴۰۳

مدیر کارخانه شرکت فولاد شرق کاوه مطرح کرد:

۱۲:۳۹ /سه شنبه/۲۳ بهمن ۱۴۰۳

امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۱۵ /شنبه/۲۷ بهمن ۱۴۰۳

مجتبی سعیدی، مدیر مالی و اقتصادی شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۲:۰۷ /سه شنبه/۲۳ بهمن ۱۴۰۳

محسن مصطفی‌پور، مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۵ /یکشنبه/۳۰ دی ۱۴۰۳

جواد حاتمی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۹ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۰۶ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

بهرام شکوری، عضو هیئت مدیره و کمیته راهبردی موسسه راهبردی معدن و فولاد سبز (سیگماس) در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۳۰ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۸ /شنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۲

روزهای دشواری در انتظار اوکراین است؛

۱۱:۳۷ /سه شنبه/۲ بهمن ۱۴۰۳

آماده‌باش در صنعت فولاد آسیا؛

۱۰:۵۹ /دوشنبه/۱۷ دی ۱۴۰۳

در ششمین دوره جشنواره ملی فولاد محقق شد؛

۱۶:۳۱ /چهارشنبه/۱۹ دی ۱۴۰۳

در نشست رسانه‌ای مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه مطرح شد؛

۱۷:۴۹ /سه شنبه/۱۸ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت مجتمع فولاد خراسان؛

۵:۱۲ /شنبه/۲۰ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۳ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۰:۵۰ /شنبه/۱۳ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۶:۱۷ /شنبه/۲۹ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۶:۱۰ /شنبه/۲۹ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت مجتمع فولاد خراسان؛

۶:۰۶ /شنبه/۸ دی ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/27

268083

فلزات آنلاین

1403/11/27

844499

فلزات آنلاین

1403/11/27

1270723

فلزات آنلاین

1403/11/27

930178

فلزات آنلاین

1403/11/27

28148

فلزات آنلاین

1403/11/27

18000

فلزات آنلاین

1403/11/27

44715

فلزات آنلاین

1403/11/27

54684

فلزات آنلاین

1403/11/27

41670

فلزات آنلاین

1403/11/27

41971

فلزات آنلاین

1403/11/27

35919

فلزات آنلاین

1403/11/27

34243

فلزات آنلاین

1403/11/27

34722

فلزات آنلاین

1403/11/27

42068

فلزات آنلاین

1403/11/27

41668

فلزات آنلاین

1403/11/27

60382

فلزات آنلاین

1403/11/27

32613

فلزات آنلاین

1403/11/27

46277

فلزات آنلاین

1403/11/27

52439

فلزات آنلاین

1403/11/27

6550400