با تلاش کارکنان تعمیرگاه مرکزی مجتمع فولاد سبا و با اتکا به توان شرکتهای سازنده داخلی، فرایند تعمیر اساسی و ساخت دوعدد بدنه کوره (Lower Shell) کوره قوس الکتریکی این مجتمع با موفقیت انجام شد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از فولاد مبارکه، منوچهر بهرامی رئیس تعمیرگاه مرکزی مجتمع فولاد سبا ضمن اعلام این خبـــر، گفـــت: در راستـــای اجــرای راهبردهای شرکت مبنی بر استفاده حداکثری از ظرفیتهای داخل کشور، پشتیبانی خطوط تولید و ارتقای سطح آماده بهکاری تجهیزات، کـــار تعمیـــرات اساسی و ســـاخت دو عـــدد Lower Shellکوره قوس الکتریکی فولاد سبا با استفاده از دو عدسی Shell مستعمل در دستور کار تعمیرگاه مرکزی این مجتمع قرار گرفت.
وی در تشریح چگونگی اجرای این کار افزود: در این فرایند، ابتدا با انجام انواع تستها و کنترلها نظیر تستهای متالورژی، بازرسیهای فنی کنترلهای ابعادی وسالم بودن عدسیهای Shell موجود بررسی و مورد تائید قرار گرفت و در ادامه فعالیتهایی نظیر جمعآوری اطلاعات اولیه Shell کوره، تامین، بازرسی و تائید ورقهای خاص فولادی موردنیاز و شناسایی شرکتهای داخلی توانمند انجام شد.
مصطفـی بهـــرامی تکنسیـن آمادهسـازی تعمیرگاه مرکزی مجتمع فولاد سبا اظهار کرد: در همین راستا با راهبری و مدیریت تعمیرگاه مرکزی و با همکــاری واحدهـــای دفتـــر فنی تعمیرات، بازرسی فنی و واحد فولادسازی و شرکـت پایــــدار فـــولاد آیریـــک، فعالیـــتهای تخصصی و مهندسی دیگری نظیر بررسیهای فنی و مهندسی مکانیک، متالورژی، جوشکاری تخصصی، انجام فرایندهای مختلف مونتاژ، دادهبرداری ابعــادی، انجــام انــواع تستهـــای آنــالیــــز شیمیـــایی، تستهـــای مخـــرب و غیرمخرب، عملیات حرارتی و تنشزدایــی و بازرسـیهــا و کنترل فرایند در حین تعمیر و ساخت Lower Shell بر اساس استانداردهای رایج انجام شد.
منوچهـــر بهـــرامی در خاتمـــه از حمایــت مدیر مجتمع فولاد سبا، مدیر خدمات فنی و پشتیبانی و همکاری واحدهای فولادسازی، دفتـــر فنـــی تعمیـــرات و شرکت پایــدار فولاد آیریــــک بــهعنـــوان مجـــری طـــرح و همــــه واحدهای عملیاتی و ستادی که بهنوعی در انجـام این پروژه مشارکـــت داشتند، تشکر و قدردانی کرد.