سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۱:۱۰ /سه شنبه/۲۳ بهمن ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۰:۳۸ /شنبه/۴ اسفند ۱۳۹۷

مدیرعامل شرکت فرانسوز یزد در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد

لزوم اختصاص ارز حاصل از صادرات فولاد به صنایع نسوز

مديرعامل شرکت فرانسوز يزد در مورد وضعيت صنعت فولاد کشور در سال جاري و سال آينده کشور گفت: مهم‌ترين موضوعي که صنعت فولاد و نيز صنايع وابسته با آن درگير هستند، واردات مواد اوليه و نيز تخصيص ارز است. در اين ميان مواردي که به حوزه نسوزها مربوط مي‌شود،کاملا قابل برنامه‌ريزي و ارزيابي دقيق است.

مدیرعامل شرکت فرانسوز یزد در مورد وضعیت صنعت فولاد کشور در سال جاری و سال آینده کشور گفت: مهم‌ترین موضوعی که صنعت فولاد و نیز صنایع وابسته با آن درگیر هستند، واردات مواد اولیه و نیز تخصیص ارز است. در این میان مواردی که به حوزه نسوزها مربوط می‌شود،کاملا قابل برنامه‌ریزی و ارزیابی دقیق است.

پرواضح است در صورتی که مدیریت صحیحی در این زمینه صورت گیرد،  بسیاری از چالش‌های موجود حل خواهند شد.

داوود عظیمی، در گفت‌وگو با پایگاه خبری، تحلیلی «فلزات‌آنلاین» گفت: عدم توجه سیاست‌گذاران به موارد مطرح شده از سوی کارشناسان حوزه نسوزها، به ایجاد زیان‌های بسیاری برا ی کشور منجر خواهد شد. امروز حدود سه درصد از هزینه‌های صنعت فولاد به صنایع نسوز اختصاص پیدا می‌کند. شاید در نگاه اول این مقدار اندک به نظر برسد اما تاثیر آن بسیار زیاد است.

صنایع تولید نسوز کشور بیش از ۹۵ درصد نیاز فولاد سازان را تامین ‌می‌کنند. بدیهی است که اختلال در کار صنایع نسوز کشور منجر به آشفتگی کل صنعت فولاد خواهد شد و به‌تبع آن سایر صنایع کشور نظیر سیمان، نفت پتروشیمی، سرب، مس، روی و … با مشکلات بسیاری مواجه خواهند شد.

مدیرعامل شرکت فرانسوز یزد با تاکید بر مدیریت صحیح در خصوص تخصیص منابع ارزی کشور افزود: به‌عنوان مثال اگر تنها ۳ درصد از ارز حاصل از صادرات فولاد به صنایع نسوز اختصاص داده شود، بسیاری از مشکلات برطرف خواهند شد. این ۳ درصد چندان زیاد نیست که مدیران  کشور از برنامه‌ریزی برای آن عاجز باشند.

عظیمی با بیان اینکه دانش فنی، تکنولوژی و خطوط تولید تولید بسیاری از نسوزها در کشور وجود دارد، افزود: کشور در این زمینه موارد اصلی و فنی تولید نسوزها در وضعیت مطلوبی به سر می‌برد و بسیاری از کالاهای مورد نیاز صنعت فولاد بومی‌سازی شده و قابل خدمت‌رسانی به بخش‌های مختلف است. امید می‌رود تا سیاست‌گذاران با اتخاذ تصمیمات صحیح به این مهم یاری رسانند.

وی با اشاره به اینکه پیش‌بینی‌ها از سالی بسیار سخت (۱۳۹۸) برای  صنعتگران حکایت دارند، اضافه کرد: با این وضعیت اگر مسئولان کشور تصمیمات بجا و مناسبی را در زمان مطلوب اتخاذ نکنند، چالش‌های صنایع کشور دو چندان خواهد شد. تولیدکنندگان نیز باید بیشترین تمرکز خود را در مدیریت صحیح منابع قرار دهند.

توجه ویژه به واحدهای تحقیق و توسعه و نیز منابع انسانی و کنترل کیفیت محصولات باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. بنگاه اقصادی و شرکت تولیدی باید در وضعیت تعادل به سر ببرد و تمامی ورودی‌ها و خروجی‌های آن با دقت بسیار زیاد چک شود.

جریان نقدینگی شرکت نیز باید با وسواس بیشتری مورد بررسی قرار بگیرد. پرواضح است که عدم برقراری تعادل در هر کدام از این موارد می‌تواند به نابودی بسیاری از صنایع منجر شود. در ضمن مدیران کشور باید کاملا علمی با مسائل برخورد کرده تا ریسک‌های موجود به حداقل برسد.

مدیرعامل شرکت فرانسوز یزد با تاکید مجدد بر تخصیص ۳ درصد از ارز حاصل از صادرات فولاد به صنعت نسوز گفت: این ۳ درصد تقریبا معادل با ۱۵۰ میلیون یورور می‌شود. نیاز به صنعت نسوز بسیار زیاد است و کمک‌هایی مانند این می‌تواند به حل مشکلات صنعت نسوز یاری رساند.

مدیر کارخانه شرکت فولاد شرق کاوه مطرح کرد:

۱۲:۳۹ /سه شنبه/۲۳ بهمن ۱۴۰۳

مدیر توسعه آهن‌سازی شرکت فولاد مبارکه عنوان کرد:

۷:۴۳ /سه شنبه/۲۳ بهمن ۱۴۰۳

مدیر پردیس فناوری صنایع معدنی فولاد سنگان عنوان کرد:

۵:۵۷ /یکشنبه/۲۱ بهمن ۱۴۰۳

در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب و با حضور رئیس جمهور انجام شد؛

۱۶:۰۷ /شنبه/۲۰ بهمن ۱۴۰۳

مجتبی سعیدی، مدیر مالی و اقتصادی شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۲:۰۷ /سه شنبه/۲۳ بهمن ۱۴۰۳

محسن مصطفی‌پور، مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۵ /یکشنبه/۳۰ دی ۱۴۰۳

جواد حاتمی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۹ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۰۶ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

بهرام شکوری، عضو هیئت مدیره و کمیته راهبردی موسسه راهبردی معدن و فولاد سبز (سیگماس) در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۳۰ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۱ /یکشنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۳

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۸ /شنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۲

روزهای دشواری در انتظار اوکراین است؛

۱۱:۳۷ /سه شنبه/۲ بهمن ۱۴۰۳

آماده‌باش در صنعت فولاد آسیا؛

۱۰:۵۹ /دوشنبه/۱۷ دی ۱۴۰۳

در ششمین دوره جشنواره ملی فولاد محقق شد؛

۱۶:۳۱ /چهارشنبه/۱۹ دی ۱۴۰۳

در نشست رسانه‌ای مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه مطرح شد؛

۱۷:۴۹ /سه شنبه/۱۸ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت مجتمع فولاد خراسان؛

۵:۱۲ /شنبه/۲۰ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۱۱:۰۵ /شنبه/۱۳ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت صنعت فولاد شادگان؛

۱۰:۵۰ /شنبه/۱۳ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۶:۱۷ /شنبه/۲۹ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۶:۱۰ /شنبه/۲۹ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت مجتمع فولاد خراسان؛

۶:۰۶ /شنبه/۸ دی ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/11/21

252000

فلزات آنلاین

1403/11/21

739999

فلزات آنلاین

1403/11/21

1096106

فلزات آنلاین

1403/11/21

879568

فلزات آنلاین

1403/11/21

29605

فلزات آنلاین

1403/11/21

16500

فلزات آنلاین

1403/11/21

44324

فلزات آنلاین

1403/11/21

54684

فلزات آنلاین

1403/11/21

41670

فلزات آنلاین

1403/11/21

40735

فلزات آنلاین

1403/11/21

34315

فلزات آنلاین

1403/11/21

32824

فلزات آنلاین

1403/11/21

32371

فلزات آنلاین

1403/11/21

41860

فلزات آنلاین

1403/11/21

41064

فلزات آنلاین

1403/11/21

59740

فلزات آنلاین

1403/11/21

31669

فلزات آنلاین

1403/11/21

46006

فلزات آنلاین

1403/11/21

52403

فلزات آنلاین

1403/11/21

6327300