• امروز : پنج شنبه - ۱۱ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : Thursday - 1 June - 2023

لزوم تعامل بیشتر ایمیدرو با دانش‌بنیان‌ها

  • کد خبر : 14177
  • 16 اسفند 1401 - 13:51
لزوم تعامل بیشتر ایمیدرو با دانش‌بنیان‌ها
رئیس هیئت عامل ایمیدرو، بر استفاده از روش‌های خلاقانه و متنوع برای تسهیل حضور شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو بر استفاده از روش‌های خلاقانه و متنوع برای تسهیل حضور شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، وجیه‌الله جعفری در جلسه بررسی عملکرد قانون جهش تولید دانش‌بنیان در این سازمان، بیان کرد: با توجه به اقداماتی که مجموعه ایمیدرو و شرکت‌های زیرمجموعه و تابعه از سال‌های گذشته آغاز کرده‌اند، امروزه شرایط ایجاد تحول در بخش معدن و صنایع معدنی فراهم شده است

وی افزود: با این حال باید از نگاه سنتی گذشته فاصله بگیریم تا بتوانیم مواردی همچون تحول در بهره‌وری، ارتقای دانش و رفع نیازهای فناورانه معدن و صنایع معدنی را با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان محقق کنیم.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو با اشاره به اینکه ایمیدرو، راهبری و مدیریت را برعهده دارد، ادامه داد: در این مسیر نگاه بنگاه‌داری نداریم و تلاش ما این است که از فرصت ایجاد شده برای جریان‌سازی به نفع ارتقای دانش معدن و صنایع معدنی استفاده کنیم؛ به گونه‌ای که این فعالیت‌ها به محصول یا خدمات تبدیل شود.

جعفری تصریح کرد: تامین برق و گاز به عنوان چالشی در تابستان و زمستان کشور مطرح است؛ در حالی که عدم‌ نفع این امر نه تنها به تولیدکننده که به تنظیم بازار و مصرف‌کننده هم سرایت کرده است. از این رو ایمیدرو به‌کارگیری فناوری‌های نوین در کاهش مصرف انرژی را در صدر اولویت‌بندی‌های خود قرار داده است.

وی عنوان کرد: ارزبری، شاخصی است که می‌تواند همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان را تقویت کند؛ هرچند در این بخش دستاوردهایی داشته‌ایم و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. تعریف و اجرایی کردن مدل و چارچوب همکاری‌ها با این شرکت‌ها به طوری که محدویت ایجاد نکند و همچنین مستمر باشد، از اولویت بالایی برخوردار است.

حسام مقدمعلی، معاون طرح‌های توسعه معادن و صنایع معدنی ایمیدرو نیز در این نشست، خواهان پذیرش ریسک به عنوان بخشی از اقدامات پژوهشی شد و ابراز کرد: همکاری با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، نیازمند پذیرش ریسک در پژوهش و اقدامات نوآورانه است که این امر می‌تواند به تشویق شرکت‌های خصوصی برای همکاری با بخش معدن و صنایع معدنی منجر شود.

غلامرضا ملاطاهری، مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو ضمن ارائه گزارشی از مراحل اجرای قانون جهش تولید دانش‌بنیان، تاکید کرد: در این مسیر پنج راهبرد و ۲۳ برنامه عملیاتی تعریف و سپس به شرکت‌های زیرمجموعه و تابعه ابلاغ شد. جزئیات این برنامه‌ها را مورد بررسی قرار داده‌ایم و برای هر بخش مسئولانی تعیین شده است.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های زیرمجموعه و تابعه همکاری مناسبی در تهیه گزارش فوق داشته‌اند، یادآور شد: مجموعه گزارش فوق در اختیار شورای راهبری فناوری‌ها و تولیدات دانش‌بنیان قرار گرفته است که پس از تایید از سوی آن نهاد، اجرایی خواهد شد.

ملاطاهری خاطرنشان کرد: فهرست اقلامی که ارزبری بالایی دارند، از جمله انواع زغال‌ها و الکترودها، فروآلیاژها و… تهیه و به‌روز شده است. در نظر داریم مجموعه اقدامات خود در حوزه دانش‌بنیان‌ها را به صورت فرایند تبدیل کنیم که مسیر اجرای برنامه‌های این بخش تسهیل شود.

انتهای پیام//

لینک کوتاه : https://felezatonline.ir/?p=14177

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

برچسب ها