سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۶:۴۷ /یکشنبه/۲۳ آذر ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۳:۵۵ /چهارشنبه/۲۷ فروردین ۱۴۰۴

رئیس هیئت عامل ایمیدرو عنوان کرد:

مهدی‌آباد از بهترین مدل‌های خصوصی‌سازی معدن در ایران

رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: مجتمع سرب و روی مهدی‌آباد از بهترین مدل‌های خصوصی‌سازی معدن و صنایع معدنی در ایران است و ایمیدرو این الگو موفق را در 70 مجتمع معدنی با هدف توسعه پیاده‌سازی کرده است.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: مجتمع سرب و روی مهدی‌آباد از بهترین مدل‌های خصوصی‌سازی معدن و صنایع معدنی در ایران است و ایمیدرو این الگو موفق را در ۷۰ مجتمع معدنی با هدف توسعه پیاده‌سازی کرده است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، محمد آقاجانلو که روز چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۴ در نشست پایش وضعیت مجتمع سرب و روی مهدی‌آباد سخن می‌گفت، افزود: حدود ۱۰ سال پیش با همت و ایده مهدی کرباسیان، رئیس اسبق هیئت عامل ایمیدرو، مدلی برای توسعه در مهدی‌آباد کلید زده شد.

وی ضمن قدردانی از اقدامات سرمایه‌گذار معدن مهدی‌آباد، افزود: سرمایه‌گذاری در بخش معدن، دارای ریسک‌های سنگینی است اما جای قدردانی دارد که سرمایه‌گذار این پروژه با تمام توان در حال اجرای برنامه‌ها است.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو در ادامه یزد را از استان‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری خواند و خاطرنشان کرد: منابع خدادادی استان و حمایتگری مردم یزد از امر دانش و سرمایه موجب شده است تا این استان، جزو استان‌های پیشرو در بخش صنعت و معدن باشد.

آقاجانلو در پایان ابراز امیدواری کرد که مطابق با منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های برنامه هفتم پیشرفت، شاهد اجرای موفقیت‌آمیز پروژه‌های معدن و صنایع معدنی همچون مهدی‌‎آباد باشیم و شعار جایگزینی معدن به جای نفت را تحقق بخشیم.

سرمایه‌گذاری ۳۸۵ میلیون دلاری در معدن مهدی‌آباد

در ادامه امید فلاح، مدیر مجتمع سرب و روی و باریت مهدی‌آباد با بیان اینکه حدود ۷۶درصد ذخایر قابل برداشت سرب و روی کشور در مهدی‌آباد قرار دارد، مطرح کرد: این ذخایر حدود ۶۵ درصد فلز محتوی سرب و روی کشور است.

وی اضافه کرد: با توجه به این ظرفیت و با افزایش سرانه مصرف از طریق ایجاد و ارتقای صنایع پایین‌دستی با کیفیت صادراتی همچون محصولات گالوانیزه، باتری‌های سربی و…، ارزش افزوده مناسبی را نصیب کشور خواهد کرد.

 مدیر مجتمع سرب و روی و باریت مهدی‌آباد با بیان اینکه ۸۰ هزار متر حفاری اکتشافی در مهدی‌آباد انجام شده است، عنوان کرد: با توجه به اکتشافات تکمیلی نواحی غربی و جنوبی، نیاز به اکتشافات تکمیلی در نواحی شمالی و در زمینه کانی مس است.

فلاح ضمن اعلام اینکه فاز نخست مجتمع با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن کنسانتره در حال فعالیت است، تاکید کرد: با تکمیل سه فاز، ظرفیت تولید سالانه در معدن مهدی‌آباد به ۸۰۰ هزار تن کنسانتره روی خواهد رسید.

وی ادامه داد: فاز نخست به تنهایی بزرگ‌ترین کارخانه تولید کنسانتره سرب و روی کشور و خاورمیانه است و با بهره‌برداری از تمام فازهای پروژه، سهم مهدی‌آباد از تولیدات جهانی روی ۲ درصد خواهد بود.

مدیر مجتمع سرب و روی و باریت مهدی‌آباد در پایان یادآور شد: تاکنون بدون در نظر گرفتن فاز سوم که در مرحله مطالعه است، بالغ بر ۳۸۵ میلیون دلار در مجتمع معدنی مهدی‌آباد سرمایه‌گذاری شده است.

انتهای پیام//

مدیر مجتمع معدنی سرب نخلک عنوان کرد:

۱۱:۱۷ /یکشنبه/۱۱ آبان ۱۴۰۴

در پنج ماهه نخست 1404 محقق شد؛

۸:۲۲ /شنبه/۲۹ شهریور ۱۴۰۴

در آیین گرامیداشت روز صنعت و معدن استان زنجان،

۱۳:۴۸ /چهارشنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت پاسارگاد فلز خاورمیانه عنوان کرد:

۵:۱۵ /پنجشنبه/۱۰ آبان ۱۴۰۳

امین صفری، معاون توسعه معدنی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۱۰ /دوشنبه/۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱

حسن حسینقلی، رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های صنایع و معادن سرب و روی ایران در گفت‌‌‌وگو با «فلزات آنلاین»؛

۱۰:۴۲ /پنجشنبه/۱۳ آبان ۱۴۰۰

علیرضا تقوی، مدیرعامل شرکت کانی فرآوران عرصه اقتصاد مبین در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۲۱:۳۷ /پنجشنبه/۳ تیر ۱۴۰۰

احمد مشکانی، مدیر ارشد گروه معدنی و بازرگانی زرمش در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۲۰:۱۰ /شنبه/۲۸ فروردین ۱۴۰۰

امین صفری، معاون توسعه معادن و صنایع معدنی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات مطرح کرد:

۵:۲۰ /شنبه/۱ مهر ۱۴۰۲

صنعت تولید شمش روی کشور شاید در نگاه اول از لحاظ قدمت، نوپا به نظر برسد

۸:۱۲ /شنبه/۲۰ دی ۱۳۹۹

عضو هیئت مدیره هلدینگ توسعه معادن روی ایران

۸:۲۱ /شنبه/۴ مرداد ۱۳۹۹

بررسی بازار روی استرالیا؛

۱۰:۳۵ /سه شنبه/۸ مهر ۱۴۰۴

سومین همایش و نمایشگاه چشم‌انداز صنایع غیرآهنی ایران

۵:۳۰ /شنبه/۲۰ دی ۱۳۹۹
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/09/22

370000

فلزات آنلاین

1404/09/22

1346000

فلزات آنلاین

1404/09/22

1700714

فلزات آنلاین

1404/09/22

1634883

فلزات آنلاین

1404/09/22

34476

فلزات آنلاین

1404/09/22

18490

فلزات آنلاین

1404/09/22

71774

فلزات آنلاین

1404/09/22

80557

فلزات آنلاین

1404/09/22

67520

فلزات آنلاین

1404/09/22

54316

فلزات آنلاین

1404/09/22

54776

فلزات آنلاین

1404/09/22

43728

فلزات آنلاین

1404/09/22

42836

فلزات آنلاین

1404/09/22

65901

فلزات آنلاین

1404/09/22

58709

فلزات آنلاین

1404/09/22

108006

فلزات آنلاین

1404/09/22

39444

فلزات آنلاین

1404/09/22

84742

فلزات آنلاین

1404/09/22

83384

فلزات آنلاین

1404/09/22

12831400