شرکت فولاد هرمزگان با کمک سازندگان توانمند و معتبر داخلی برای اولین بار در کشور توانست بومیسازی کمپرسور و الکتروموتور پروسس گاز واحد احیا مستقیم را با صرفهجویی ارزی یک میلیون و ۴۴۳ هزار دلار به سرانجام برساند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، مهدی رفیعزاده، سرپرست بومیسازی، مهندسی قطعات و تجهیزات شرکت فولاد هرمزگان با اعلام این مطلب، افزود: در راستای تقویت زیرساختهای صنعتی و کاهش وابستگی به تکنولوژیهای وارداتی، واحد بومیسازی به بومیسازی تجهیزات کمپرسور و الکتروموتور پروسس گاز واحد احیا مستقیم اقدام کرده است. بومیسازی این تجهیزات در شرکت فولاد هرمزگان، برای اولین بار توسط سازندگان داخلی به انجام رسیده و مبتنی بر ظرفیتها و دانش فنی موجود در کشور است.
وی افزود: این تجهیزات در فرایند تولید آهن اسفنجی به کار میروند که وظیفه اصلی آنها گردش و جابهجایی گاز احیاکننده در سیستم است. این تجهیزات برای حفظ جریان گاز و اطمینان از کارکرد مداوم فرایند احیا طراحی شدهاند.
محسن سلیمانی، کارشناس بومیسازی و مهندسی قطعات و تجهیزات شرکت فولاد هرمزگان در همین راستا عنوان کرد: در یک دستاورد کمنظیر صنعتی، این تجهیزات استراتژیک در روز ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ به صورت موفقیتآمیز در مدول B واحد احیا، تست و راهاندازی اولیه شد.
به گفته وی، دستاوردها و مزایای حاصل از بومیسازی این تجهیزات شامل صرفهجویی ارزی یک میلیون و ۴۴۳ هزار دلاری از محل بومیسازی این تجهیزات، حذف وابستگی به واردات تجهیزات مشابه، استفاده از توانایی سازندگان داخلی در ساخت تجهیزات استراتژیک و پیشرفته بوده و تجربهای ارزشمند برای واحد بومیسازی و سازندگان داخلی بوده است.
کارشناس بومیسازی و مهندسی قطعات و تجهیزات شرکت فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: راهاندازی موفق این تجهیزات، نمادی از توانمندی ملی در طراحی و تولید تجهیزات پیچیده صنعتی است. این دستاورد گامی مهم در مسیر خودکفایی و افزایش بهرهوری در شرکت فولاد هرمزگان محسوب میشود و با همکاری و هماهنگی نزدیک کارکنان شاغل در واحدهای تعمیرات احیا و مدیریت خرید قطعات و تجهیزات حاصل شده است.
انتهای پیام//