سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۸:۵۰ /جمعه/۲۱ آذر ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۷:۲۳ /یکشنبه/۸ تیر ۱۴۰۴

زرندی عنوان کرد:

گذر موفق «فولاد» از سه ماه چالش‌برانگیز با رکوردشکنی‌های جدید

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه از عملکرد موفقیت‌آمیز بزرگ‌ترین فولادساز کشور در سه‌ ماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: با وجود چالش‌های انرژی و در سالی که به نام .«سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده است، کارکنان فولاد مبارکه و فولاد و نورد سبا با ثبت رکوردهای متعدد، به تمامی اهداف تولیدی فصل بهار دست یافتند.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه از عملکرد موفقیت‌آمیز بزرگ‌ترین فولادساز کشور در سه‌ ماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: با وجود چالش‌های انرژی و در سالی که به نام .«سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده است، کارکنان فولاد مبارکه و فولاد و نورد سبا با ثبت رکوردهای متعدد، به تمامی اهداف تولیدی فصل بهار دست .یافتند

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی گروه فولاد مبارکه، سعید زرندی ضمن قدردانی از عملکرد نیروهای مسلح کشور در مسیر دفاع از عزت و اقتدار ایران اسلامی و هوشیاری و صبوری مردم که مانع تحقق اهداف شوم دشمن شدند، اظهار داشت: خوشبختانه با توجه‌ به اهداف کلان کشور در اهمیت حفظ سنگر تولید در سخت‌ترین شرایط، غیور مردان جبهه صنعت فولاد کشور در گروه فولاد مبارکه نیز دوشادوش رزمندگان در جبهه جنگ علیه رژیم متخاصم اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار مردانه پای‌ کار تولید ایستادند؛ پرچم تولید را در بالاترین سطح به اهتزاز درآوردند و تمامی اهداف برنامه‌ریزی‌ شده برای سه‌ ماهه نخست سال را محقق ساختند.

وی با اشاره به دستاوردهای حوزه تولید، عنوان کرد: اگرچه محدودیت‌های انرژی در سال جاری زودتر از موعد پیش‌بینی‌ شده و از اواخر اردیبهشت‌ ماه به شرکت تحمیل شد اما در سایه الطاف الهی و با رکوردشکنی‌هایی که در ماه‌های نخست امسال حاصل شده بود، در پایان سه‌ ماهه نخست در بسیاری از نواحی شاهد تحقق اهداف بوده‌ایم.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در ادامه از تولید دو میلیون و ۳۳۵ هزار تن آهن اسفنجی در واحدهای احیا مستقیم ۱ و ۲ فولاد مبارکه طی سه‌ ماهه نخست سال ۱۴۰۴ و تحقق ۱۰۷ درصدی برنامه در این واحدها خبر داد و افزود: در همین بازه زمانی، تولید آهن اسفنجی در شرکت فولاد و نورد سبا با تحقق ۱۰۶ درصدی برنامه و رشد ۳.۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۳ به ۴۴۵ هزار تن رسیده است.

به گفته زرندی، طی سه ماهه نخست سال جاری تولید فولاد خام در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه با تحقق ۱۰۶ درصدی برنامه، به دو میلیون و ۱۶۴ هزار تن رسیده است. همچنین، تولید کلاف گرم در خط نورد گرم فولاد مبارکه با تحقق نزدیک به ۱۰۰ درصدی برنامه، به یک‌ میلیون و ۳۶۵ هزار تن و تولید کلاف گرم در شرکت فولاد و نورد سبا با تحقق ۱۰۱ درصدی برنامه و رشد ۲.۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، به ۴۵۱ هزار تن رسیده است.

وی در ادامه ضمن اشاره به عملکرد کارکنان شرکت فولاد مبارکه در ناحیه نورد سرد، اضافه کرد: در سه‌ ماهه نخست سال جاری، ۴۳۲ هزار و ۲۳۰ تن انواع محصولات سرد تولید شده است که این میزان تولید، تحقق ۱۰۳ درصدی برنامه و رشد ۲.۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۳ را نشان می‌دهد.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: تمامی موفقیت‌ها علی‌رغم محدودیت‌های انرژی و در سایه رکوردشکنی‌های خطوط تولید در شرکت‌های فولاد مبارکه و فولاد و نورد سبا طی فروردین و اردیبهشت‌ ماه سال جاری حاصل شده است؛ به‌ نحوی‌ که در فروردین‌ ماه، سه رکورد در واحدهای احیا مستقیم فولاد مبارکه، دو رکورد فولاد خام در واحد فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه و نورد شرکت فولاد و نورد سبا و همچنین یک رکورد تولید در خط تاندم میل نورد سرد فولاد مبارکه در اردیبهشت‌ ماه و سه رکورد تولید آهن اسفنجی در شرکت فولاد و نورد سبا طی ماه‌های فروردین، اردیبهشت و خرداد به ثبت رسیده است.

زرندی در بخش دیگری از سخنان خود به تحقق برنامه‌های شرکت فولاد مبارکه در حوزه درآمد اشاره کرد و گفت: در سه‌ ماهه نخست سال جاری، درآمد حاصل از فروش شرکت به ۸۰۵ هزار میلیارد ریال رسید که معادل ۱۰۰ درصدی برنامه مصوب (۷۹۰ هزار میلیارد ریال) بود؛ این در حالی است که درآمد فروش در مدت مشابه سال قبل ۷۳۹ هزار میلیارد ریال بوده که نشان‌دهنده رشد ۹ درصدی در سال جاری است.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه تاکید کرد: این شرکت توانسته است در سه‌ ماهه نخست سال جاری با فروش دو میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات، برنامه درآمدی خود را محقق سازد. همچنین، صادرات محصولات شرکت در این دوره با رشد قابل‌ توجهی همراه بوده و نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۲۰۰ درصدی را تجربه کرده است. بر این اساس در سه‌ ماهه ابتدایی امسال، ۳۲۶ هزار تن محصول صادر شده؛ در حالی‌ که این رقم در مدت مشابه سال ۱۴۰۳، حدود ۱۱۰ هزار تن بوده است.

زرندی با اشاره به اهمیت صادرات و ارزآوری برای کشور در شرایط کنونی، ابراز کرد: این شرکت از ابتدای سال جاری ضمن در اولویت قرار دادن تامین بازارهای داخلی، صادرات محصولات حداکثری نهایی نظیر محصولات گرم، سرد و گالوانیزه را با تناژ بالاتر در برنامه صادرات خود قرار داده است.

وی در همین زمینه از برنامه‌ریزی شرکت فولاد مبارکه برای صادرات یک‌ میلیون و ۴۰۰ هزار تن محصول در سال جاری خبر داد و یادآور شد: در گروه فولاد مبارکه، صادرات دو میلیون تن محصول به‌ منظور ارزآوری حدود یک میلیارد دلار برای کشور هدف‌گذاری شده است.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در بخش پایانی سخنان خود، این دستاوردها را نتیجه تلاش‌های هم‌دلانه و مستمر کارکنان شرکت در تمامی بخش‌های تولید، تعمیرات، پشتیبانی، واحدهای ستادی و همکاران پیمانکار دانست و بیان کرد: بدون شک با هم‌دلی و همکاری تمامی همکاران در گروه فولاد مبارکه و با حمایت‌های مسئولان محترم در حوزه تامین انرژی تلاش خواهیم کرد تا در پایان سال نیز همچون سه‌ ماهه نخست منتهی به خرداد ماه ۱۴۰۴، کارنامه قابل‌ قبولی از خود برجای گذاریم و برای کشور و مردم که در روزهای اخیر نشان دادند بهترین هستند، افتخارآفرینی کنیم.

انتهای پیام//

معاون بهره‌برداری شرکت فولاد خوزستان مطرح کرد:

۱۳:۰۲ /چهارشنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۴

در جلسه با مدیرعامل فولاد کردستان،

۱۰:۲۷ /چهارشنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۴

طی حکمی از سوی اسماعیلی،

۶:۲۸ /چهارشنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۴

در بیست و یکمین دوره سمپوزیوم بین‌المللی روابط عمومی،

۵:۴۰ /چهارشنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۴

رضا کلانتری، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۸ /شنبه/۲۴ آبان ۱۴۰۴

محمد مدنی‌فر، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۴ /شنبه/۳ آبان ۱۴۰۴

جواد حاتمی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۹ مهر ۱۴۰۴

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۷:۴۹ /یکشنبه/۲۳ شهریور ۱۴۰۴

حامد راحت، سرپرست مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در گفت‌‎وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۶ /چهارشنبه/۲۹ مرداد ۱۴۰۴

اسرافیل احمدیه، مدیرعامل مجتمع فولاد صنعت بناب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۰۴ /یکشنبه/۲۶ مرداد ۱۴۰۴

وحید آقازاده، مدیرعامل شرکت «IGMCO» طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۱ آذر ۱۴۰۴

ابراهیم جانقربانیان، عضو هیئت مدیره شرکت صبا فولاد خلیج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۹ /شنبه/۱۷ آبان ۱۴۰۴

بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۱۹ مهر ۱۴۰۴

حسین آشنا طی یادداشتی نوشت:

۱۰:۴۲ /سه شنبه/۴ شهریور ۱۴۰۴

حسین آشنا طی یادداشتی نوشت:

۶:۰۹ /شنبه/۱۱ مرداد ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۴۵ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

در پی مقابله با چالش مازاد عرضه فولاد جهان،

۶:۲۰ /سه شنبه/۱۵ مهر ۱۴۰۴

چشم‌انداز جهانی بخش سنگ‌آهن؛

۱۳:۳۹ /سه شنبه/۱۸ آذر ۱۴۰۴

در نشست‌های خبری معاونان فروش و بازاریابی و خرید «فخوز» مطرح شد؛

۱۳:۵۶ /شنبه/۱ آذر ۱۴۰۴

در نشست رسانه‌ای معاونت طرح و توسعه «فولاد» مطرح شد؛

۱۴:۵۴ /چهارشنبه/۲۱ آبان ۱۴۰۴

در نشست خبری مجتمع فولاد زاگرس اندیمشک مطرح شد؛

۱۰:۲۷ /سه شنبه/۱۳ آبان ۱۴۰۴

کسب سه دستاورد ارزشمند دیگر برای «فولاد»؛

۱۵:۲۶ /شنبه/۳ آبان ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد سرمد ابرکوه؛

۵:۴۹ /شنبه/۳ آبان ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۲۶ /شنبه/۳ آبان ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت مجتمع فولاد خراسان؛

۵:۱۶ /شنبه/۳ آبان ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد زاگرس اندیمشک؛

۹:۲۵ /دوشنبه/۳ شهریور ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/09/20

370000

فلزات آنلاین

1404/09/20

1346000

فلزات آنلاین

1404/09/20

1700714

فلزات آنلاین

1404/09/20

1634883

فلزات آنلاین

1404/09/20

34309

فلزات آنلاین

1404/09/20

18490

فلزات آنلاین

1404/09/20

71774

فلزات آنلاین

1404/09/20

80738

فلزات آنلاین

1404/09/20

67666

فلزات آنلاین

1404/09/20

54300

فلزات آنلاین

1404/09/20

54467

فلزات آنلاین

1404/09/20

43710

فلزات آنلاین

1404/09/20

42824

فلزات آنلاین

1404/09/20

63899

فلزات آنلاین

1404/09/20

58195

فلزات آنلاین

1404/09/20

108006

فلزات آنلاین

1404/09/20

39379

فلزات آنلاین

1404/09/20

84742

فلزات آنلاین

1404/09/20

83384

فلزات آنلاین

1404/09/20

12681800