به گزارش «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت کالسیمین، دکتر امیر رحیمی مدیرعامل این شرکت، معدن و صنایع معدنی را از اساسیترین پایههای اقتصادی هر کشوری دانست و افزود: معدن و صنایع معدنی فرصتی بالقوه برای پیشرفت و توسعه اقتصادی است و با شکوفایی آن، اقتصاد و سایر صنایع فعال خواهند شد.
تلاش جهت دسترسی به ۳۷ بیلیون تن ذخایر کشف شده و ۵۷ بیلیون تن ذخایر بالقوه معدنی در کشور باعث تقویت و توسعه در بخش صنعتی که وابسته به معدن است، میشود. مدیرعامل شرکت کالسیمین افزود: مزیت برجسته پتانسیلهای عظیم ذخایر و منابع معدنی کشور، در شرایط کنونی باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
دید آگاهانه، بلندمدت و برنامهریزی قوی با ورود مدیران باتجربه و تلاش و پشتیبانی متولیان این حوزه میتواند کشور را با وجود تحریمهای موجود نجات دهد. وی افزود با توجه به سهم ۵ درصدی معدن و صنایع معدنی در تولید ناخالص داخلی، با آمار تولید جهانی فاصله بسیاری داریم.
با تغییر دیدگاهها و پتانسیلهای بالای کشور میتوانیم خود را به اعداد و ارقام جهانی نزدیک کنیم. بهطور مثال از ۱ میلیارد و ۶۶۰ میلیون تن تولید فولاد در دنیا، بالای ۸۶۰ میلیون تن مختص کشور چین است که واحدی زیر ۵ میلیون تن تولید در این کشور ساخته نم یشود و ظرفیت تولید ۷ کارخانه آن هر کدام بیش از ۲۰ میلیون تن هستند.
در این میان، ایران به تولید ۲۲ میلیون تن در سال و با توجه به منابع موجود میتواند تولید خود را افزایش دهد و به جایگاه قابل قبولی صعود کند.