سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۳:۳۹ /سه شنبه/۱۹ فروردین ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۶:۵۳ /شنبه/۲۹ دی ۱۳۹۷

به دلیل تعهد پیمان‌سپاری ارزی؛

صادرات را متوقف کردیم

مدیر بازاریابی و فروش صنایع فولاد کاوه تیکمه داش گفت: با وجود اینکه میزان صادرات ما در شش ماهه نخست سال 97 از کل سال 96 بیشتر بود، به دلیل مشکلات ناشی از «پیمان‌سپاری ارزی»، صادرات مجموعه را متوقف کردیم.

مدیر بازاریابی و فروش صنایع فولاد کاوه تیکمه داش گفت: با وجود اینکه میزان صادرات ما در شش ماهه نخست سال ۹۷ از کل سال ۹۶ بیشتر بود، به دلیل مشکلات ناشی از «پیمانسپاری ارزی»، صادرات مجموعه را متوقف کردیم.

اکبر فرضی مولان در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین»، با بیان اینکه بهعنوان صادرکننده نمونه سال ۹۶ معرفی شدیم، اظهار داشت: ۶ ماهه دوم سال ۹۷ به دلیل مصوبه هیات وزیران درخصوص «پیمانسپاری ارزی»، صادرات مجموعه را علیرغم سوددهی این بخش متوقف کردیم؛ ما در شرایطی اقدام به متوقف کردن صادرات در سال جاری کردیم که در مقایسه با سال گذشته صادرات ما افزایش داشته است.

سال ۹۶ مقدار صادرات ما در ۱۲ ماه، چیزی بالغ بر ۴۱ هزار تن بود که این مقدار در مقایسه با ۶ ماه نخست امسال حدود ۲۲ هزار تن کمتر است، در نیمه اول امسال ما حدودا ۶۳ هزار تن صادرات داشتیم.

وی افزود: ما در راستای توسعه صادرات کشور و با بررسی بازار سوریه نخستین شرکتی بودیم که بستر این کشور را برای صادرات میلگرد مهیا دیدیم و اقدام به صادرات محصولات تولیدی مجموعه به این کشور کردیم. علاوه بر این به کشورهای بلغارستان، پاکستان، افعانستان، آذربایجان، ارمنستان، ترکمنستان و روسیه صادرات داشته‌‌ایم.

مدیر بازاریابی و فروش صنایع فولاد کاوه تیکمه داش بیان کرد: امسال به دلیل اینکه شرکتهای دولتی با شرایط خاص اقدام به فروش کردند، تامین مواد اولیه با مشکلات زیادی برای ما همراه بود. ما مجبور شدیم با شرکتهایی همکاری کنیم که محصول بیکیفیتتری تولید میکنند.

فرضی مولان ادامه داد: روزانه هزار تن میلگرد سایز ۸ الی ۳۲ با گرید A2 و A3 توسط صنایع فولاد کاوه تیکمه داش تولید میشود. بیشتر محصولات ما در پروژههای ساختمانی و عمرانی کاربرد دارد، از اینرو شرکت ما با بسیاری از پروژههای عمرانی از جمله پروژههای سدسازی و راهسازی همکاری داشته است و عمده مشتریان ما در این حوزهها فعال هستند.

وی گفت: امسال ما حدود ۱۵۰ هزار تن فروش به استانهای شمال غرب، کردستان، تهران، خراسان و کرمان داشتهایم، اما بیشترین فروش در شهرهای شمال غرب و استان کردستان بوده است.

در پایان فرضی مولان مدیر بازاریابی و فروش صنایع فولاد کاوه تیکمه داش با بیان اینکه شرکت ما جز معدود شرکتهایی است که ۱۰۰ درصد گارانتی با پرداخت هزینه دارد، عنوان کرد: صنایع فولاد کاوه تیکمه داش، در دو دوره واحد برتر در حوزه رعایت حقوق مصرفکننده شده و امسال نیز در سطح کشوری حامی حقوق مصرفکنندگان است.

­نایب رئیس انجمن تولید‌کنندگان سازه‌های فولادی:

۱۰:۱۸ /شنبه/۷ مهر ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت مهندسی آرمان صنعت آسیا عنوان کرد:

۸:۰۱ /دوشنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۳

در دو ماهه نخست سال 1403،

۹:۳۹ /چهارشنبه/۱۳ تیر ۱۴۰۳

علیرضا ارغائی، مدیرعامل مجتمع صنعتی اسفراین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۳۲ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

صنعت فولاد در مسیر کربن‌زدایی به پیش می‌رود؛

۷:۰۴ /شنبه/۲۸ آبان ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت فنی مهندسی آرین مدرن جهان آرا:

۱۲:۵۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

محمد نعیمی، مدیرعامل شرکت آریا فولاد تاکستان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۳۱ /شنبه/۳۰ تیر ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۱۰ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۱۵ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

بهرام سبحانی کارشناس صنعت فولاد در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۱۲:۲۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مرتضی یزدخواستی، کارشناس صنعت فولاد در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۷:۲۷ /شنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۱

تداوم روند اصلاح قیمت ورق فولادی در جهان

۱۴:۰۷ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

کربن‌زدایی، محور برنامه‌های توسعه‌ای صنعت فولاد

۱۳:۵۱ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

طی اسفند ماه ۹۹ رقم خورد؛

۱۸:۳۰ /شنبه/۴ اردیبهشت ۱۴۰۰

در میزگرد ارتباط دو سویه بازار سرمایه و ارکان چرخه فولاد

۹:۰۹ /شنبه/۹ اسفند ۱۳۹۹

میزگرد بررسی مهم‌ترین مسائل روز صنعت فولاد

۸:۴۸ /شنبه/۹ اسفند ۱۳۹۹
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

نقش حمایتی دولت‌ها در ارتقای رقابت‌پذیری و تاب‌آوری صنعت فولاد؛

۵:۲۷ /شنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۲

بررسی عوامل موثر بر رشد درآمدهای شرکت آهن  و فولاد ارفع در سال 1400

۵:۲۵ /پنجشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/01/19

282750

فلزات آنلاین

1404/01/19

973636

فلزات آنلاین

1404/01/19

1713596

فلزات آنلاین

1404/01/19

1147537

فلزات آنلاین

1404/01/19

30207

فلزات آنلاین

1404/01/19

18050

فلزات آنلاین

1404/01/19

49704

فلزات آنلاین

1404/01/19

55899

فلزات آنلاین

1404/01/19

45488

فلزات آنلاین

1404/01/19

45030

فلزات آنلاین

1404/01/19

40057

فلزات آنلاین

1404/01/19

38571

فلزات آنلاین

1404/01/19

37957

فلزات آنلاین

1404/01/19

44104

فلزات آنلاین

1404/01/19

43764

فلزات آنلاین

1404/01/19

63906

فلزات آنلاین

1404/01/19

35722

فلزات آنلاین

1404/01/19

48640

فلزات آنلاین

1404/01/19

57537

فلزات آنلاین

1404/01/19

7823600