سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۶:۵۴ /شنبه/۲۴ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۷:۵۹ /چهارشنبه/۱۰ اسفند ۱۴۰۱

افزایش قیمت محصولات فولادی معنایی ندارد

سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر اینکه مبنای قیمت زنجیره فولاد، ارز نیمایی است و تمام عرضه‌ها از مسیر بورس کالا خواهد بود، از تعریف سیاستی جدید توسط وزارت صمت با توجه به شرایط پیش آمده خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از ایسنا، امید قالیباف ضمن اشاره به افزایش قیمت محصولاتی نظیر میلگرد، تیرآهن، نبشی و سایر محصولات این زنجیره در بازار، بیان کرد: به هیچ وجه دلیلی برای افزایش قیمت این محصولات وجود ندارد. به همین دلیل با توجه به شرایط به وجود آمده، وزارت صمت سیاست جدیدی برای کنترل محصولات زنجیره فولاد در پیش گرفته است.

وی افزود: بر اساس این شیوه جدید که از روز شنبه ۱۳ اسفند ماه اجرایی می‌شود، تمام محصولات زنجیره فولاد که در بورس کالا عرضه می‌شوند و از یکدیگر ماده اولیه دریافت خواهند کرد، مکلف هستند قیمت پایه محصولات خود را بر اساس ارز نیمایی محاسبه و اعلام کنند.

سخنگوی وزارت صمت ابراز کرد: به عنوان مثال اگر میلگرد در بورس کالا عرضه می‌شود، تولیدکننده این محصول قطعا شمش مورد نیاز خود را از بورس کالا خریداری می‌کند و بر این اساس تولیدکننده شمش مکلف است که در درجه اول ۱۰۰ درصد تولید را در تالار داخلی بورس عرضه کند و در درجه دوم، قیمت پایه شمش را بر اساس ارز نیمایی قیمت‌گذاری و اعلام کند.

این مقام مسئول ادامه داد: از سوی دیگر، تولیدکننده شمش از آنجایی که آهن اسفنجی مورد نیاز خود را از بورس کالا تهیه می‌کند و تولیدکننده آهن اسفنجی نیز محصول خود را با ارز نیمایی عرضه کرده است، بنابراین تولیدکننده شمش نیز باید بر اساس ارز نیمایی قیمت پایه را به بورس کالا ارائه کند. بدین ترتیب کل زنجیره فولاد بر اساس نرخ سامانه نیما در بورس کالا از همدیگر ماده اولیه را خریداری و محصول تولیدی را در بورس عرضه می‌کنند.

قالیباف با بیان اینکه بر اساس تصمیم وزارت صمت، تولیدکنندگان تمام محصولات زنجیره فولاد مکلف شدند ۱۰۰ درصد عرضه خود را در تالار داخلی بورس انجام دهند و قیمت پایه محصولاتی را که در بورس عرضه می‌کنند، بر اساس ارز نیمایی باشد، تصریح کرد: بنابراین در نهایت قیمت کشف‌ شده نیز تابعی از قیمت پایه بر اساس ارز نیمایی خواهد بود.

وی اذعان کرد: از طرفی با توجه به رفع محدودیت قطعی گاز برای صنعت فولاد، تولید این زنجیره رو به افزایش است و بر این اساس انتظار ما با توجه به اعمال این سیاست، کاهش قیمت محصولات زنجیره فولاد است. طی دو روز گذشته، قیمت میلگرد ۶ هزار تومان در بازار کاهش یافت که به نظر می‌رسد این روند ادامه داشته باشد.

مشاور وزیر صمت متذکر شد: در سازوکار جدید مقرر شده است تا  ۱۰۰ درصد عرضه این محصولات نظیر شمش، ورق، میلگرد و… ابتدا در تالار داخلی بورس کالا عرضه شود و تنها در صورتی که مازاد بر مصرف صنایع داخلی ایجاد شد، این مازاد در تالار صادراتی بورس برای تولیدکننده محصول قابلیت صادرات داشته باشد.

سخنگوی وزارت صمت ضمن اشاره به توافق صورت گرفته با گمرک، تاکید کرد: در توافقی که با گمرک صورت گرفته است، هم‌زمان با درج مازاد محصول توسط شرکت تولیدکننده در تالار صادراتی بورس، این اطلاعات به صورت بر خط برای سامانه گمرک نیز ارسال می‌شود و گمرک بر اساس داده‌های دریافتی از تالار صادراتی بورس کالا می‌تواند مجوز صادرات بدهد. البته اگر خود تولیدکننده قصد صادرات ندارد، می‌تواند امتیاز صادرات محصول را به غیر واگذار کند.

قالیباف خاطرنشان کرد: با اجرای این سازوکار و کنترل قیمت محصولات فولادی از جمله ورق می‌توان انتظار داشت قیمت محصولاتی مانند لوازم خانگی و خودرو تحت کنترل قرار گیرد. همچنین با کنترل قیمت میلگرد، تیرآهن و…، قیمت محصولات مورد نیاز ساختمان‌سازی نیز تحت کنترل قرار خواهد گرفت و در نهایت کل محصولات زنجیره فولاد از نوسانات ارزی مصون خواهد ماند.

انتهای پیام//

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه عنوان کرد:

۱۴:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در مجمع عمومی عادی سالیانه مطرح شد؛

۱۳:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در مجمع‌ عمومی عادی سالیانه عنوان شد؛

۱۳:۱۶ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور:

۱۲:۲۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

با حضور فولادمردان ایران،

۷:۲۲ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در اردیبهشت ماه 1404،

۷:۰۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۱ /دوشنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۴ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۴۵ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در مجمع عمومی عادی سالیانه «ارفع» مطرح شد؛

۱۵:۵۸ /یکشنبه/۱۱ خرداد ۱۴۰۴

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/22

224083

فلزات آنلاین

1404/03/22

858230

فلزات آنلاین

1404/03/22

1390370

فلزات آنلاین

1404/03/22

1344994

فلزات آنلاین

1404/03/22

29819

فلزات آنلاین

1404/03/22

16025

فلزات آنلاین

1404/03/22

43661

فلزات آنلاین

1404/03/22

65608

فلزات آنلاین

1404/03/22

47680

فلزات آنلاین

1404/03/22

42655

فلزات آنلاین

1404/03/22

41135

فلزات آنلاین

1404/03/22

37507

فلزات آنلاین

1404/03/22

36328

فلزات آنلاین

1404/03/22

43017

فلزات آنلاین

1404/03/22

38679

فلزات آنلاین

1404/03/22

58708

فلزات آنلاین

1404/03/22

34510

فلزات آنلاین

1404/03/22

42014

فلزات آنلاین

1404/03/22

57327

فلزات آنلاین

1404/03/22

6588700