• امروز : چهارشنبه - ۱۷ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : Wednesday - 7 June - 2023

بورس در روز سفیدپوشی تهران قرمز شد

  • کد خبر : 12449
  • 23 بهمن 1401 - 10:13
بورس در روز سفیدپوشی تهران قرمز شد
بازار سرمایه در هوای برفی تهران، هفته را با رنگ قرمز آغاز کرد و شاخص کل بورس بیش از ۱۲ هزار واحد کاهش یافت.

بازار سرمایه در هوای برفی تهران، هفته را با رنگ قرمز آغاز کرد و شاخص کل بورس بیش از ۱۲ هزار واحد کاهش یافت.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از ایسنا، شاخص کل بورس امروز یکشنبه ۲۳ بهمن ماه با ۱۲ هزار و ۱۱۰ واحد کاهش، تا رقم یک میلیون و ۵۴۵ هزار واحد سقوط کرد.

شاخص کل با معیار هم‌وزن نیز با چهار هزار و ۷۱۴ واحد نزول، در رقم ۴۸۰ هزار و ۸۵۱ واحد ایستاد. در این بازار ۴۵۵ هزار معامله به ارزش ۴۵ هزار و ۰۱۱ میلیارد ریال انجام شد.

۷۸ درصد نمادهای بورسی منفی و تنها ۲۲ درصد مثبت بودند و از میان آن‌ها، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پتروشیمی پردیس و ملی صنایع مس ایران نسبت به سایر نمادها، بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.

در آن سوی بازار شاخص کل فرابورس با کاهش ۱۸۲ واحدی، در رقم ۲۰ هزار و ۹۶ واحد ایستاد. در این بازار ۲۳۱ هزار معامله به ارزش ۴۳ هزار و ۳۹۹ میلیارد ریال انجام شد.

۶۰ درصد نمادهای فرابورسی منفی و ۴۰ درصد مثبت بودند و در این راستا پلیمر آریاساسول، بیمه پاسارگاد و پتروشیمی تندگویان نسبت به سایر نمادها، بیشترین تاثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.

طی معاملات امروز یکشنبه ۲۳ بهمن ماه، بیشترین ورود پول حقیقی به گروه‌های انبوه‌سازان و مخابرات و بیشترین خروج پول حقیقی نیز از گروه‌های صندوق‌ها و فلزات اساسی بود.

انتهای پیام//

لینک کوتاه : https://felezatonline.ir/?p=12449

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

برچسب ها