سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۴:۲۰ /یکشنبه/۱ تیر ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۴:۲۹ /یکشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

تعهد کارکنان به ایمنی، عامل تحقق اهداف در سازمان‌ها

رئیس نگهداری و تعمیرات احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات این واحد برای افزایش ایمنی، جلب مشارکت کارکنان اجرایی تعمیرات و شناسایی ریسک‌های فعالیت‌های تعمیراتی و تعهد به الزامات ایمنی و زیست‌محیطی است که در نتیجه توانسته‌ایم رتبه دوم ایمنی در سازمان را به دست آوریم.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، هومن پورامینی بیان کرد: هدف اصلی واحد نگهداری و تعمیرات احیا مستقیم، حفظ آماده‌‌به‌کاری تجهیزات است. این مهم با انجام بازدیدها و سرویس‌های دوره‌ای و همچنین تعمیرات برنامه‌ریزی‌ شده صورت می‌گیرد تا با به حداقل رساندن خرابی تجهیزات و توقفات، شرایط را برای تولید آهن اسفنجی با کیفیت و کمیت مطلوب و حداکثر بهره‌وری فراهم کنیم.

وی با اشاره به مخاطراتی که در انجام فعالیت‌های تعمیراتی وجود دارد، عنوان کرد: به‌ طور کلی، در فرایند احیا مستقیم از گاز متان برای احیای سنگ‌آهن به آهن اسفنجی استفاده می‌شود. از آنجایی‌ که در این فرایند دمای گاز بسیار بالا بوده و شرایط خاص خود را دارد، کارکنان تعمیرات واحد احیا باید در ایمنی بالا به کار خود همت گمارند.

رئیس نگهداری و تعمیرات احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان اضافه کرد: علاوه‌بر موارد فوق، برخی فعالیت‌های این واحد به‌ ناچار باید در ارتفاع نسبتا بالا انجام شود. به‌ عنوان‌ مثال فعالیت‌های تعمیراتی نظیر تعویض اختاپوسی کوره در ارتفاعی نزدیک به ۷۰ متر صورت می‌گیرد که این کار نیاز به داربست‌بندی و به‌کارگیری جرثقیل‌های سنگین دارد. بنابراین بسیار ضروری است تا ریسک‌های این‌ گونه فعالیت‌ها را شناسایی کنیم و بر الزامات و استاندارهای ایمنی کار در ارتفاع و استفاده از تجهیزات بالابر اشراف داشته باشیم.

پورامینی ادامه داد: از طرفی واحد احیا مستقیم در یک فضای روباز قرار دارد و با توجه به شرایط آب و هوایی استان هرمزگان، برای انجام فعالیت‌های تعمیراتی در فصل تابستان، گرما و شرجی بودن هوا نیز به شرایط سخت محیط کار پرسنل اضافه‌ شده که این مسئله می‌تواند مخاطراتی همچون گرمازدگی را به همراه داشته باشد. این ریسک‌ها به‌ ویژه در کنار تجهیزاتی مانند ریکوپراتور، ریفرمر و کوره که دمایی بسیار بالا (تا یک هزار و ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد) دارند، بیشتر خواهد بود و کارکنان باید اطراف این تجهیزات داغ و در هوایی بسیار گرم و طاقت‌فرسا فعالیت‌های تعمیراتی را انجام دهد.

رئیس نگهداری و تعمیرات احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان ابراز کرد: در این واحد طی چند سال گذشته با توجه به گردش کار ارزیابی ریسک، ابتدا تلاش کردیم تا با برگزاری جلسات آموزشی با کارکنان واحد ماهیت کار و اهمیت ارزیابی ریسک را برای آن‌ها تشریح کنیم. در گام بعدی تمام فعالیت‌هایی که در سایت انجام می‌دهیم را لیست کرده‌ایم. همچنین با کمک کارکنان عملیاتی و درگیر در سایت و همچنین کارشناسان ایمنی، توانستیم ریسک‌های هر مرحله را از دیدگاه افراد اجرایی شناسایی و به سه دسته ریسک‌های پایین، متوسط و بالا تقسیم‌بندی کنیم. سپس با جمع‌بندی این ریسک‌ها و تجزیه‌ و تحلیل آن‌ها، شروع به تعریف اقدامات اصلاحی در جهت کاهش ریسک کار کردیم.

وی یادآور شد: در بخش‌هایی که افراد باید در ارتفاع بالا فعالیت می‌کردند و خطر سقوط از ارتفاع وجود داشت، تا حد امکان سکوهای ثابت تعبیه شد تا نیازی به حضور جرثقیل یا داربست‌بندی به‌ طور موقت نباشد. همچنین در مکان‌هایی که افراد در معرض گاز قرار داشتند، تجهیزاتی مانند ماسک، لباس و تجهیزات هوارسان تهیه شد تا در صورت لزوم ضمن استفاده از آن‌ها بروز خطر و پذیرفتن هرگونه ریسک را به حداقل برسانیم.

پورامینی با اشاره به دیگر اقدام این واحد، تصریح کرد: در هر ماه با کمک کارکنان و نماینده واحد ایمنی از نقاط مختلف سایت بازدید انجام می‌شود. طی این بازدید نقاط حادثه‌خیز و نقاطی که ازنظر ایمنی مغایرتی وجود دارد، شناسایی و لیست می‌شوند. سپس برای آن‌ها اقدام تعریف می‌کنیم و تلاش خواهیم کرد برای رفع این مغایرت‌ها از خود کارکنان بهره بگیریم تا علاوه‌بر اینکه کارکنان در بطن موضوع قرار گیرند، به‌ مرور اهمیت و ایمنی در کار نیز برای آن‌ها نهادینه شود.

رئیس نگهداری و تعمیرات احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان در پایان با اشاره به همکاری صمیمانه کارکنان این واحد در جهت رفع مغایرت‌ها و ارتقای شرایط ایمنی کار و نیز کسب رتبه دوم ایمنی فولاد هرمزگان در سال ۱۴۰۱، تاکید کرد: کسب رتبه دوم ایمنی در فولاد هرمزگان بدون کمک کارکنان و همکاری آن‌ها امکان‌پذیر نبود و تمام زحمات این واحد بر دوش کارکنان است. تعهد کارکنان به کار سالم و ایمن و نهادینه شدن فرهنگ ایمنی برای آن‌ها باعث می‌شود هیچ‌گونه حادثه قابل‌ توجهی برای همکاران رخ ندهد. از کارکنان واحد و همچنین مدیریت احیا مستقیم و معاون بهره‌برداری نیز صمیمانه تشکر می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم با همین رویه، بدون حادثه پیش برویم و شاهد بهترین عملکرد در راستای تحقق اهداف سازمان باشیم.

انتهای پیام//

با توجه به برآوردهای صورت گرفته،

۹:۲۲ /چهارشنبه/۲۸ خرداد ۱۴۰۴

طی سال‌های آتی به وقوع خواهد پیوست؛

۸:۱۷ /چهارشنبه/۲۸ خرداد ۱۴۰۴

در پی شهادت جمعی از مردم در تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

۹:۲۲ /یکشنبه/۲۵ خرداد ۱۴۰۴

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه عنوان کرد:

۱۴:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در مجمع عمومی عادی سالیانه مطرح شد؛

۱۳:۴۴ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۰۱ /دوشنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۴ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

علیرضا شریفی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۰ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

امین صفری، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۶ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

رضا طالبی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۴۷ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۴۵ /شنبه/۱۰ خرداد ۱۴۰۴

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۷ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

همگام با اجرای طرح‌های توسعه‌ای،

۶:۴۷ /دوشنبه/۲۷ اسفند ۱۴۰۳

در مجمع عمومی عادی سالیانه «ارفع» مطرح شد؛

۱۵:۵۸ /یکشنبه/۱۱ خرداد ۱۴۰۴

در نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح شد؛

۱۶:۴۱ /دوشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

«کگهر» در مسیر توسعه و رشد سودآوری؛

۱۴:۲۱ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

با تایید سهام‌داران در مجمع فوق‌العاده،

۱۱:۴۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛

۵:۴۸ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۳۵ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک فولاد خراسان؛

۵:۴۲ /شنبه/۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

اینفوگرافیک شرکت فولاد خوزستان؛

۵:۵۲ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/26

224083

فلزات آنلاین

1404/03/26

858230

فلزات آنلاین

1404/03/26

1374431

فلزات آنلاین

1404/03/26

1331305

فلزات آنلاین

1404/03/26

29819

فلزات آنلاین

1404/03/26

16025

فلزات آنلاین

1404/03/26

45904

فلزات آنلاین

1404/03/26

65099

فلزات آنلاین

1404/03/26

47680

فلزات آنلاین

1404/03/26

42960

فلزات آنلاین

1404/03/26

41121

فلزات آنلاین

1404/03/26

38054

فلزات آنلاین

1404/03/26

37017

فلزات آنلاین

1404/03/26

43017

فلزات آنلاین

1404/03/26

38549

فلزات آنلاین

1404/03/26

59174

فلزات آنلاین

1404/03/26

35071

فلزات آنلاین

1404/03/26

43385

فلزات آنلاین

1404/03/26

59056

فلزات آنلاین

1404/03/26

6774100