• امروز : جمعه - ۴ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : Friday - 24 March - 2023

رشد بهای نفت پس از زلزله ترکیه

  • کد خبر : 12119
  • 18 بهمن 1401 - 6:55
رشد بهای نفت پس از زلزله ترکیه
قیمت نفت روز سه‌شنبه 18 بهمن ماه برای دومین روز متوالی تحت تاثیر خوش‌بینی به بهبود تقاضای چین و نگرانی نسبت به کمبود عرضه پس از تعطیلی یک پایانه صادراتی مهم در پی وقوع زلزله ترکیه، صعود کرد.

قیمت نفت روز سه‌شنبه ۱۸ بهمن ماه برای دومین روز متوالی تحت تاثیر خوش‌بینی به بهبود تقاضای چین و نگرانی نسبت به کمبود عرضه پس از تعطیلی یک پایانه صادراتی مهم در پی وقوع زلزله ترکیه صعود کرد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۸۲ سنت معادل ۱.۰۱ درصد افزایش، به ۸۱ دلار و ۸۱ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۸۲ سنت معادل ۱.۱۱ درصد افزایش، به ۷۴ دلار و ۹۳ سنت در هر بشکه صعود کرد. نفت برنت شب گذشته با یک ۱.۳ درصد افزایش و شاخص نفت آمریکا با یک درصد افزایش، بسته شده بود.

به گفته ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت «OANDA»، قیمت نفت تحت تاثیر انتظارات برای تداوم روند احیای چین و اختلال عرضه بر اثر زلزله ویرانگر در ترکیه افزایش پیدا کرده است.

آژانس بین‌المللی انرژی انتظار دارد نیمی از رشد تقاضای جهانی برای نفت در سال میلادی جاری از سوی چین باشد. فاتح بیرول، مدیر این آژانس در اظهاراتی ابراز کرد: تقاضا برای سوخت جت در چین افزایش پیدا کرده است.

عربستان سعودی که بزرگ‌ترین صادرکننده نفت جهان است، در پرتو انتظاراتی که برای بهبود تقاضا به خصوص در چین وجود دارد، قیمت فروش رسمی نفت به خریداران آسیایی را برای نخستین بار در ۶ ماه گذشته افزایش داد.

فعالیت پایانه صادرات نفت سیهان با ظرفیت صادرات یک میلیون بشکه در روز، پس از وقوع زمین‌لرزه بزرگ در این منطقه متوقف شد. پایانه بی تی سی که نفت جمهوری آذربایجان را به بازارهای بین‌المللی صادر می‌کند، از ۶ تا هشتم ماه فوریه بسته خواهد بود.

آذربایجان از بندر سیهان ترکیه به عنوان هاب اصلی صادرات نفت خود استفاده می‌کند که جریان آن به حدود ۶۵۰ هزار بشکه در روز می‌رسد. شرکت بریتیش پترولیوم آذربایجان اعلام کرد که یک نشت نفتی کوچک در سیهان شناسایی شده است که به توقف فعالیت آن منتهی شد.

یک منبع آگاه در آذربایجان به رویترز اعلام کرد که ظرفیت کافی برای نگهداری نفت در سیهان و در آذربایجان وجود دارد. همچنین یک منبع دیگر اظهار کرد که در صورت لزوم، جریان نفت می‌تواند کاهش داده شود.

پس از زلزله روز گذشته، دولت منطقه نیمه خودمختار کردستان عراق جریان نفت از طریق خط لوله کرکوک سیهان را متوقف کرد.

این منطقه ۴۰۰ هزار بشکه در روز نفت و دولت فدرال عراق ۷۵ هزار بشکه در روز نفت به این خط لوله پمپ می‌کند. صادرات نفت پس از بررسی دقیق وضعیت خطوط لوله، از سرگرفته خواهد شد.

دانیل هاینس، استراتژیست ارشد کالا در بانک «ANZ» استرالیا، تعطیلی فاز اول میدان نفتی یوهان اسوردراپ در منطقه دریای شمال نروژ به ظرفیت ۵۵۳ هزار بشکه در روز را به عنوان عامل تاثیرگذار بر قیمت‌ها برشمرد.

تحلیلگران یادآور شدند: بازارهای نفت منتظر سخنرانی جروم پاول، رئیس بانک مرکزی آمریکا در روز چهارشنبه این هفته هستند. افزایش نرخ بهره، باعث تحکیم ارزش دلار می‌شود و با گران کردن نفت برای خریداران غیرآمریکایی، قیمت آن را پایین می‌برد.

انتهای پیام//

لینک کوتاه : https://felezatonline.ir/?p=12119

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

برچسب ها
اختصاصی آلومینیوم اختصاصی آهن اسفنجی اختصاصی بلیستر، آند و کاتد اختصاصی بنگاههای فولادی اختصاصی بنگاه های فولادی اختصاصی بنگاه های مس اختصاصی ریخته گری آلومینیوم اختصاصی ریخته گری مس و آلیاژی اختصاصی سنگ آهن،کنسانتره و گندله اختصاصی سیم و کابل برق اختصاصی شمش اختصاصی شمش روی اختصاصی شمش سرب اختصاصی شمش مسی و آلیاژی اختصاصی فولاد آلیاژی اختصاصی فولاد خام اختصاصی قراضه مسی و آلیاژی اختصاصی لوله اختصاصی معدن و تولید معدنی سرب و روی اختصاصی معدن و کنسانتره اختصاصی مفتول اختصاصی مقاطع تخت مسی و آلیاژی اختصاصی مقاطع مسی و آلیاژی و پودر مسی اختصاصی میلگرد اختصاصی ورق پوشش داده شده اختصاصی پروفیل اختصاصی پروفیل و مقاطع و پودر ایمیدرو بورس بورس اوراق بهادار بورس فلزات لندن شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات شرکت فولاد خوزستان شرکت فولاد مبارکه شرکت فولاد هرمزگان شرکت ملی صنایع مس ایران شمش طلا طلا فرابورس فلزات آنلاین قیمت آلومینیوم قیمت مس گفت وگوی خبری گفت و گوی خبری گفت‌وگوی خبری