سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۶:۰۷ /پنج شنبه/۷ فروردین ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۱:۴۳ /شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲

مس باهنر صادرکننده نمونه استان کرمان شد

در مراسمی که با حضور استاندار کرمان، معاون سازمان توسعه و تجارت، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت و سایر مسئولان و مدیران استانی برگزار شد، از صادرکنندگان برتر استان کرمان به ویژه شرکت صنایع مس شهید باهنر تجلیل به عمل آمد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع مس شهید باهنر، محمدجواد مقصودی، عضو هیئت مدیره و معاون توسعه و نوآوری این شرکت که به نمایندگی از مدیرعامل، تندیس و لوح تقدیر صادرکننده نمونه را دریافت کرد، در حاشیه این آیین اظهار داشت: شرکت صنایع مس شهید باهنر همواره در امر صادرات فعال بوده است و اگر موانع و مشکلات ارزی حل شود، این شرکت هم‌اکنون نیز توانایی دارد که با محصولات دانش‌بنیان در سطح بین‌المللی حضوری فعال داشته باشد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه این مجتمع با مراکز علمی و شرکت‌های مطرح داخلی تعاملات خوبی برقرار کرده است و با توجه به بهره‌گیری از نیروهای نخبه و پرتوان طی چند سال اخیر، توانسته‌ایم تولیدات خود را بومی‌سازی کنیم و ۳۰ هزار کد محصول را در مسیر تولید قرار دهیم.

عضو هیئت مدیره شرکت صنایع مس شهید باهنر عنوان کرد: علاوه بر محصولات مسی، آلیاژهای متفاوتی بر پایه مس در این شرکت تولید می‌‎شود که کاربردهای مختلفی در صنایع داشته و نیاز بازار در این گروه از محصولات را تامین می‌کند.

مقصودی مطرح کرد: مشکلات مربوط به روند تامین کاتد مس و ارز، از جمله موانع اصلی برای صادرات به‌ شمار می‌رود که امیدواریم با رفع این موانع ،رونق بیش‌ از پیش صادرات در محصولات مسی را شاهد باشیم.

محمد شکیبا، مسئول ارشد حوزه صادرات شرکت صنایع مس شهید باهنر نیز اظهار داشت: مدیر عامل این مجموعه، تاکید بسیاری بر صادرات دارند و تلاش ما این است که حدود ۲۵ تا ۳۰ در صد از سهم فروش شرکت در حوزه صادرات باشد.

وی اضافه کرد: طی چهار سال گذشته، طبق بازارسنجی‌هایی که انجام شده است و حضور فعالی که در نمایشگاه‌های بین‌المللی داشته‌ایم، توانسته‌ایم ضمن معرفی محصولات باکیفیت، مشتریان فراوانی را در منطقه جذب کنیم و برند ایرانی را در اقصی نقاط دنیا بشناسانیم.

شکیبا تصریح کرد: کشورهایی همچون ترکیه، سوریه، افغانستان، عراق و ارمنستان، از جمله مقاصد اصلی صادرات شرکت صنایع مس شهید باهنر به شمار می‌روند و علاوه‌بر آن‌ها، محصولات ما به کشورهایی همچون ویتنام، تایوان، مالزی و استرالیا نیز صادر می‌شود.

مسئول ارشد حوزه صادرات شرکت صنایع مس شهید باهنر برقرای تعامل و فراهم کردن امکان فروش در کشورهای مالزی و استرالیا را امری بزرگ خواند و تاکید کرد: از آنجایی که اغلب کشورهای اروپایی و کشورهای آمریکای لاتین همچون ونزوئلا نیز خواهان محصولات ما هستند، بنابراین به محض برطرف شدن موانع ارزی و گمرکی، می‌توانیم این گستره را بیش از گذشته افزایش دهیم.

شکیبا مهم‌ترین چالش فعلی صادرکنندگان را موضوع قیمت‌های رقابتی دانست و با یادآوری این نکته که بنا به فرمایش مقام معظم رهبری در حوزه غیرنفتی جای کار فراوانی وجود دارد، ابراز امیدواری کرد با کمک مجلس و دولت و اجماع همگانی، بستر برای صادرات غیرنفتی، بیش از پیش فراهم شود.

انتهای پیام//

مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر مطرح کرد:

۹:۱۷ /سه شنبه/۲۱ اسفند ۱۴۰۳

همگام با فراگیر شدن هوش مصنوعی،

۱۴:۰۹ /دوشنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۳

آینده فلز سرخ در هاله‌ای از ابهام؛

۱۳:۳۶ /دوشنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۳

در سال 2024 رقم خورد؛

۱۳:۲۷ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

با دستور دونالد ترامپ،

۸:۳۲ /یکشنبه/۱۲ اسفند ۱۴۰۳

توسعه هم‌پای هوش مصنوعی؛

۱۵:۳۵ /سه شنبه/۷ اسفند ۱۴۰۳

احسان نمازی‌زاده، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۵۵ /دوشنبه/۱۷ دی ۱۴۰۳

احسان نمازی‌زاده، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۲۱ /دوشنبه/۱۹ شهریور ۱۴۰۳

غلامرضا ملاطاهری، معاون طرح و برنامه‌ریزی راهبردی شرکت ملی صنایع مس ایران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۴:۵۷ /شنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۲

مجید ضیایی، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۵:۰۱ /یکشنبه/۳۰ بهمن ۱۴۰۱

معاون توسعه و اکتشافات شرکت ملی صنایع مس ایران:

۷:۵۴ /پنجشنبه/۳۱ شهریور ۱۴۰۱

عزیزه شریفی، مدیر آموزش شرکت صنایع مس شهید باهنر در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۰:۴۸ /دوشنبه/۲۴ مرداد ۱۴۰۱

يداله مرادی، مديرعامل شرکت آلياژسازان زنجان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد:

۵:۴۱ /شنبه/۶ آبان ۱۴۰۲

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۷ مرداد ۱۴۰۲

صادرات، دریچه‌ای برای قدرت‌نمایی

۱۵:۱۲ /شنبه/۳۱ خرداد ۱۳۹۹

در نشست مدیران عامل «تاصیکو» و «فباهنر» با فعالان بازار سرمایه مطرح شد؛

۱۶:۴۹ /دوشنبه/۲۱ آبان ۱۴۰۳

تا پایان هشت ماه امسال؛

۶:۲۶ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

گزارش اختصاصی «فلزات‌آنلاین»

۵:۰۹ /شنبه/۱۶ اسفند ۱۳۹۹

فروش 15 هزار میلیارد تومانی شرکت ملی مس در 9 ماه 98

۸:۱۷ /شنبه/۷ دی ۱۳۹۸

اینفوگرافیک شرکت صنایع مس شهید باهنر؛

۵:۳۸ /شنبه/۶ بهمن ۱۴۰۳

اینفوگرافیک: نگاهی به روند شکل‌گیری و توسعه شرکت گیل‌راد شمال

۱۱:۰۱ /پنجشنبه/۲۰ مرداد ۱۴۰۱
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/12/28

278400

فلزات آنلاین

1403/12/28

973636

فلزات آنلاین

1403/12/28

1478906

فلزات آنلاین

1403/12/28

1093112

فلزات آنلاین

1403/12/28

29198

فلزات آنلاین

1403/12/28

17975

فلزات آنلاین

1403/12/28

46715

فلزات آنلاین

1403/12/28

55899

فلزات آنلاین

1403/12/28

41670

فلزات آنلاین

1403/12/28

43790

فلزات آنلاین

1403/12/28

38336

فلزات آنلاین

1403/12/28

36352

فلزات آنلاین

1403/12/28

36527

فلزات آنلاین

1403/12/28

43216

فلزات آنلاین

1403/12/28

42024

فلزات آنلاین

1403/12/28

61794

فلزات آنلاین

1403/12/28

33795

فلزات آنلاین

1403/12/28

46053

فلزات آنلاین

1403/12/28

54563

فلزات آنلاین

1403/12/28

7697800