روز دوشنبه چهارم تیر ماه ۱۴۰۳، آموزشگاه و آزمایشگاه صنعتی نسل پنجم شرکت ذوب آهن اصفهان توسط معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در مرکز آموزش این مجتمع عظیم صنعتی افتتاح شد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان، روحالله دهقانی فیروزآبادی در مراسم افتتاح این مرکز صنعتی، بیان کرد: در شرایط کنونی صنایع باید نگاه ویژهای به بهرهگیری از فناوریهای نوین داشته باشند و این امر در زمره مسئولیت اجتماعی آنها نیز قرار دارد.
مهدی کوهی، مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان نیز در این مراسم به رویکرد این مجتمع عظیم صنعتی در جهت بهرهگیری از فناوریهای نوین به ویژه هوش مصنوعی اشاره کرد و افزود: آموزشگاه و آزمایشگاه صنعتی نسل پنجم شرکت ذوب آهن اصفهان جهت تربیت نیروی متخصص و استفاده از فناوریهای نوظهور مانند هوش مصنوعی و تحول دیجیتال در راستای دستیابی به صنعت هوشمند در شرکت ذوب آهن اصفهان تاسیس شده است.
وی دیگر اهداف ایجاد این مرکز را مشتمل بر انجام آزمایش و آموزشهای تخصصی در زمینه کنترل و اتوماسیون صنعتی و امنیت سایبری برای افزایش سطح امنیتی حفاظت از زیرساختهای حیاتی صنعتی ذکر کرد.
کوهی تصریح کرد: پنلهای این آموزشگاه با استفاده از توانمندی کارکنان شرکت ذوب آهن اصفهان بومیسازی، طراحی و ساخته شده است؛ به نحوی که آموزشها به صورت مهارتمحور و دانشگاهی صورت میگیرد.
شایان ذکر است که طراحی و تامین تجهیزات این آموزشگاه توسط معاونت بهرهبرداری با محوریت مدیریت اتوماسیون و ارتباطات و با همکاری مدیریت آموزش و توسعه سرمایههای انسانی انجام شده است.
در ادامه این مراسم، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور ضمن دیدار و گفتوگو با مسئولان این مجتمع عظیم صنعتی، موافقتنامه همکاری با شرکت ذوب آهن اصفهان را امضا کرد.
دهقانی فیروزآبادی ابراز کرد: این موافقتنامه با هدف ایجاد کارخانه نوآوری در شرکت ذوب آهن اصفهان امضا شد تا بستری برای فعالیت بیشتر و حضور پررنگتر شرکتهای دانشبنیان در این مجتمع عظیم صنعتی باشد.
وی ادامه داد: صنعت فولاد اهمیت بسیار زیادی در اقتصاد کشور دارد؛ بنابراین، بهرهگیری از دانش روز و همچنین مشارکت و همکاری با شرکتهای دانشبنیان به ویژه در شرایط تحریم برای این صنعت مهم و حیاتی است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور اظهار داشت: محدودیتهای ناشی از تحریم باعث شد تلاش خود را برای حل مشکلات صنعت با استفاده از توان و دانش داخلی دو چندان کنیم. طی دو سال گذشته با بیش از ۱۰۰ صنعت بزرگ کشور نشست برگزار کردیم که این امر حاصل توسعه شرکتهای دانشبنیان و تقویت پیوند صنعت با شرکتهای دانشبنیان است.
دهقانی فیروزآبادی بیان کرد: صنایع باید نگرش باورمندانه و وظیفهمحور به همکاری با شرکتهای دانشبنیان داشته باشند تا این همکاری ثمرات بیشتری داشته باشد.
مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان در همین راستا اظهار داشت: تلاش میکنیم تا رویکرد دانشبنیان در این مجتمع عظیم صنعتی بیش از گذشته جاری شود و بسترهای لازم برای این همکاری مهیا شده است.
کوهی عنوان کرد: در راستای تدبیر مقام معظم رهبری مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم، تمام همت خود را برای افزایش تولید و دستیابی به تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن در سال جاری به کار میگیریم.
موافقتنامه مطالعه و اجرای پروژه اصلاح و بهینهسازی سیستم تصفیه غبار کنورتور فولادسازی و فرایندهای مرتبط به سیستم تصفیه غبار در حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور توسط مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان و ولیالله روشن، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علم و صنعت امضا شد.
شایان ذکر است که مراسم امضای این موافقتنامه زیستمحیطی با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور، علیرضا حسینی، فرماندار شهرستان لنجان، مسئولان جهاد دانشگاهی علم و صنعت، مسئولان شرکت ذوب آهن اصفهان و جمعی از دیگر مسئولان شهرستان لنجان در دفتر مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان برگزار شد.
دهقانی فیروزآبادی ابراز امیدواری کرد که جهاد دانشگاهی با همکاری شرکتهای دانشبنیان این پروژه را با موفقیت انجام دهد تا گام مهی در جهت کاهش آلایندگیهای زستمحیطی در منطقه برداشته شود.
کوهی در پایان اجرای پروژههای زیستمحیطی و توجه به تولید سازگار با محیط زیست را از جمله اولویتهای این مجتمع عظیم صنعتی برشمرد و خاطرنشان کرد: شرکت ذوب آهن اصفهان با همکاری و مشارکت معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور، جهاد دانشگاهی علم و صنعت و شرکتهای دانشبنیان پروژههای زیستمحیطی خود را پیش میبرد که امیدواریم نتایج آن برای مردم منطقه ملموس باشد.
انتهای پیام//