سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۶:۴۴ /چهارشنبه/۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۲:۲۳ /سه شنبه/۱۹ بهمن ۱۴۰۰

آیین افتتاحیه سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران

 سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با هدف توانایی بیشتر زنجیره فولاد در ساخت داخل، با حضور شرکت‌های بزرگ فولادی و معدنی کشور در هتل المپیک تهران آغاز به کار کرد.

 سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با هدف توانایی بیشتر زنجیره فولاد در ساخت داخل، با حضور شرکت‌های بزرگ فولادی و معدنی کشور در هتل المپیک تهران آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، امروز ۱۹ بهمن ماه، سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با حضور «بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران»، «وجیه‌اله جعفری، رئیس هیئت عامل ایمیدرو»، «علی آقامحمدی، مدیر گروه دفتر اقتصادی مقام معظم رهبری» و جمعی از مدیران شرکت‌های بزرگ فولادی و معدن در هتل المپیک آغاز به کار کرد. این جشنواره تا ۲۱ بهمن ماه با برگزاری کارگاه‌های تخصصی بومی‌سازی قطعات و تجهیزات در حوزه‌های مختلف برقرار است.

قطع وابستگی صنعت فولاد به واردات

در مراسم افتتاحیه این جشنواره، بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران اظهار داشت: با وجود تحریم‌ها، صنعت فولاد کشور پیش رفته و برنامه‌های آن محقق شده است.

وی در ادامه افزود: با تولید ۴۰ میلیون تن فولاد خواهیم توانست به رده هفتم جهان برسیــم. اگر محدودیت‌های انرژی برداشته شوند و زیرساخت‌ها و مواد اولیــه اجازه دهــد، می‌توانیــم به تولیــد ۴۰میلیون تن هم دست یابیم.

رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران تصریح کرد: محدودیت‌های انرژی، آسیب زیادی به صنعت فولاد کشور وارد کرد و با وجود اینکه صنعت فولاد کمتر از ۵ درصد مصرف گاز کشور را به خود اختصاص داده است، اما گاز این صنعت، فوری قطع می‌شود.

سبحانی، گریزی به هدف اصلی برگزاری این رویداد زد و گفت: هدف اصلی برگزاری جشنواره ملی فولاد، دسترسی به تامین‌کنندگان این صنعت و شناسایی تامین‌کنندگان جدید است.

وی ادامه داد: بومی‌سازی قطعات فراوان در صنعت فولاد گام بزرگی است؛ اما هنوز در برخی حوزه‌هـــا ماننـــد الکتـــرود گرافیتــی بـــه دنبـــال بومی‌سازی هستیم.

رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در پایان اظهار کرد: در تلاش هستیم وابستگی صنعت فولاد کشور به واردات را قطع کنیم.

ضرورت حمایت از بومی‌سازی

وجیه‌اله جعفری، رئیس هیئت عامل ایمیدرو در ادامه این مراسم عنوان کرد: ضرورت دارد از همه ابعاد به بومی‌سازی به طور جدی‌تری پرداخته شود و به دنبال کاهش بهای تمام شده باشیم. امروزه کمبودها در صنعت فولاد با ایجاد توازن برطرف شده است و در تولید فولاد خاورمیانه سهم ۶۲ درصدی داریم.

وی اذعان کرد: ارزش صادرات فولاد به بیش از پنج میلیارد دلار رسیده است. ضمن اینکه در صنعت فولاد ۳۰ میلیون تن فولاد خام و ۲۲ میلیون تن محصول فولادی تولید می‌شود.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو بیان کرد: دستیابی به تکنولــوژی‌هـــای جدیــد از طریــق شرکت‌هــای دانش‌بنیان باید مدنظر قرار گیرد. چرا تا به امروز با وجود توانایی داخلی نتوانستیم، بسیاری از قطعات را بومی‌سازی کنیم؟‌ شرکت‌های فولادی‌ می‌توانند ریسک بومی‌سازی را با اعتماد به ساخت داخل بپذیرند و هزینه تامین خود را به شدت کاهش دهند. خروجی برنامه‌های این‌ چنینی باید حمایت از ساخت داخل باشد.

جعفری با بیان اینکه ایمیدرو نیز بومی‌سازی را به طور جدی در برنامه‌های خود قرار داد، افزود: تاکنون بیش از یک میلیارد دلار قطعات و تجهیزات زنجیره فولاد بومی‌سازی شده است و در این راستا، باید قراردادها و کار ساخت قطعات مورد نیاز صنعت فولاد هر روز توسعه یابند که درآغاز، باید از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرد و انگیزه لازم را در این بخش به وجود آورد.

الکترود گرافیتی، نقطه ضعف صنعت فولاد است

علی آقا محمدی، مدیر گروه دفتر اقتصادی مقام معظم رهبری در ادامه مراسم افتتاحیه سومین جشنواره ملی فولاد ایران، بیان کرد: همه راه‌های ارتباط اقتصادی کشور با تحریم بسته شد و تحریم‌کنندگان با خروج از برجام تصور می‌کردند کار ایران از نظر اقتصادی به پایان خواهد رسید. امروز بر همه مشکلات و تحریم‌ها غلبه کردیم تا کشور به آسایش برسد. با مقایسه شرایط سه سال پیش تاکنون، وضعیت بسیار متفاوت شده و اکنون قراردادهای بزرگی در صنعت کشور منعقد شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: فولاد یک صنعت صنعت‌ساز است و قراردادهای تکنولوژیکی برای توسعه آن منعقد می‌شود. اخیرا شرکت‌های بزرگ فولادی و معدنی نیز ده‌ها پروژه به ارزش چند ده هزار میلیارد تومان را آغاز کردند.

مدیر گروه دفتر اقتصادی مقام معظم رهبری الکترود گرافیتی را مهم‌ترین نقطه ضعف صنعت فولاد عنوان کرد و گفت: متاسفانه با اینکه در اردکان اقداماتی صورت گرفته اما این میزان اقدامات کافی نبوده و سرعت آن بسیار کم است.

آقا محمدی مطرح کرد: تکنولوژی و علم باید در زنجیره‌های اقتصادی جاری شود و در سطح جهانی مطرح شود. در بازارهای جهانی شرکت‌های فولادی نبایــد بــا هــم رقابت کننـــد بلکه باید همبستگی یابند و در کنار هم باشند.

وی در پایان اظهار کرد: از نظر اقتصادی باید در منطقه مطرح شویم و این مهم با شرکت‌های فولادی محقق می‌شود.

تفاهم‌نامه‌های فولادی

در پایان مراسم افتتاحیه سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران چندین تفاهم‌نامه همکاری در جهت ساخت و بومی‌سازی قطعات و محصولات میان شرکت‌های بزرگ فولادی و تامین‌کنندگان امضا شد. شرکت‌های فولاد مبارکه، فولاد اکسین، لوله‌سازی اهواز و شرکت ملی نفت ایران تفاهم‌نامه تولید ورق‌های API 5LX65-MS مخصوص محیط ترش و تبدیل آن به لوله ۳۲ و ۳۶ اینچ به منظور تامین لوله‌های مورد نیاز پروژه‌های نفت و گاز را به ارزش ۳۰۰ میلیون یورو امضا کردند.

همچنین پروژه تحقیقاتی ساخت قالب‌های ریخته‌گری مسی و نیز پروژه تحقیقاتی ساخت تجهیزات و نصب دستگاه اندازه‌گیری ابعاد در حالت گرم کارگاه نورد ۵۰۰ شرکت ذوب آهن با شرکت‌هــای پویــش ساخــت ذوب آهن و جهاد دانشگاهی امضا شد.

در ادامه این مراسم، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو نیز دو تفاهم‌نامه بومی‌سازی تجهیزات و قطعات را با دو شرکت داخلی امضا کرد.

همچنین مراسم تفاهم‌نامه ساخت قالب تاپزون ریخته‌گری اسلب میان شرکت‌ فولاد خوزستان و پیمان پرس اهواز با صرفه‌جویی ۴۳۳هزار یورو امضا شد.

­نایب رئیس انجمن تولید‌کنندگان سازه‌های فولادی:

۱۰:۱۸ /شنبه/۷ مهر ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت مهندسی آرمان صنعت آسیا عنوان کرد:

۸:۰۱ /دوشنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۳

در دو ماهه نخست سال 1403،

۹:۳۹ /چهارشنبه/۱۳ تیر ۱۴۰۳

علیرضا ارغائی، مدیرعامل مجتمع صنعتی اسفراین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۳۲ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

صنعت فولاد در مسیر کربن‌زدایی به پیش می‌رود؛

۷:۰۴ /شنبه/۲۸ آبان ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت فنی مهندسی آرین مدرن جهان آرا:

۱۲:۵۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

محمد نعیمی، مدیرعامل شرکت آریا فولاد تاکستان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۳۱ /شنبه/۳۰ تیر ۱۴۰۳

بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۱۰ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۱۵ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

بهرام سبحانی کارشناس صنعت فولاد در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۱۲:۲۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مرتضی یزدخواستی، کارشناس صنعت فولاد در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۷:۲۷ /شنبه/۲۶ شهریور ۱۴۰۱

تداوم روند اصلاح قیمت ورق فولادی در جهان

۱۴:۰۷ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

کربن‌زدایی، محور برنامه‌های توسعه‌ای صنعت فولاد

۱۳:۵۱ /شنبه/۱۲ آذر ۱۴۰۱

طی اسفند ماه ۹۹ رقم خورد؛

۱۸:۳۰ /شنبه/۴ اردیبهشت ۱۴۰۰

در میزگرد ارتباط دو سویه بازار سرمایه و ارکان چرخه فولاد

۹:۰۹ /شنبه/۹ اسفند ۱۳۹۹

میزگرد بررسی مهم‌ترین مسائل روز صنعت فولاد

۸:۴۸ /شنبه/۹ اسفند ۱۳۹۹
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

نقش حمایتی دولت‌ها در ارتقای رقابت‌پذیری و تاب‌آوری صنعت فولاد؛

۵:۲۷ /شنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۲

بررسی عوامل موثر بر رشد درآمدهای شرکت آهن  و فولاد ارفع در سال 1400

۵:۲۵ /پنجشنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/9

225417

فلزات آنلاین

1404/02/9

897230

فلزات آنلاین

1404/02/9

1404834

فلزات آنلاین

1404/02/9

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/9

27888

فلزات آنلاین

1404/02/9

16578

فلزات آنلاین

1404/02/9

43078

فلزات آنلاین

1404/02/9

65608

فلزات آنلاین

1404/02/9

49801

فلزات آنلاین

1404/02/9

43707

فلزات آنلاین

1404/02/9

36638

فلزات آنلاین

1404/02/9

35954

فلزات آنلاین

1404/02/9

35805

فلزات آنلاین

1404/02/9

43700

فلزات آنلاین

1404/02/9

38545

فلزات آنلاین

1404/02/9

61045

فلزات آنلاین

1404/02/9

32818

فلزات آنلاین

1404/02/9

42897

فلزات آنلاین

1404/02/9

56224

فلزات آنلاین

1404/02/9

6534700