سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۲:۳۶ /چهارشنبه/۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۵:۵۰ /شنبه/۱۸ مرداد ۱۳۹۹

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت:

اجازه ندهیم تولید به دلیل کمبود مواد اولیه دچار تنگنا شود

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در جلسه معاونان امور صنایع سازمان‌های صمت استان‌ها گفت: مواد اولیه در حال حاضر مهم‌ترین مسئله مربوط به حوزه تولید است و این گلوگاه باید با تاکید و توجه بیشتری در استان‌ها مورد رصد و پایش قرار بگیرد. بنابراین برای داخلی‌سازی 3.2 میلیارد دلار از مواد اولیه و کالاهای مورد نیاز تولید، هدف‌گذاری صورت گرفته و ۱۴۳ قطعه گلوگاهی برای داخلی‌سازی شناسایی شده است.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در جلسه معاونان امور صنایع سازمان‌های صمت استان‌ها گفت: مواد اولیه در حال حاضر مهم‌ترین مسئله مربوط به حوزه تولید است و این گلوگاه باید با تاکید و توجه بیشتری در استان‌ها مورد رصد و پایش قرار بگیرد. بنابراین برای داخلی‌سازی ۳٫۲ میلیارد دلار از مواد اولیه و کالاهای مورد نیاز تولید، هدف‌گذاری صورت گرفته و ۱۴۳ قطعه گلوگاهی برای داخلی‌سازی شناسایی شده است.

به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از شاتا، حسین مدرس خیابانی اظهار داشت: عمده مسئولیت مرتبط با «جهش تولید» به عهده معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت است و به تناسب آن، معاونت‌های صنایع در سازمان‌های صمت استان‌ها نیز باید نظیر معاونت امور صنایع در وزارتخانه باید پای کار باشد.

وی با بیان اینکه انتظارات از وزارت صمت در سال «جهش تولید» بسیار بالا است، افزود: مقام معظم رهبری در خصوص سال «جهش تولید» فرموده‌اند که تحقق «جهش تولید» تکلیف همگانی است؛ بنابراین در این راستا باید بدانیم که تحقق اهداف «جهش تولید» کار یک دستگاه نیست؛ هرچند که خود وزارت صمت نقش پررنگی در این موضوع دارد.

لزوم هم‌گرایی و اجماع‌سازی دستگاه‌های مختلف برای تحقق «جهش تولید»

سرپرست وزارت صمت با تاکید بر لزوم هم‌گرایی و اجماع‌سازی دستگاه‌های مختلف برای تحقق «جهش تولید»، گفت: بانک‌ها، تامین اجتماعی، مالیات، استاندار به عنوان رئیس ستاد تسهیل در استان‌ها، گمرک و دیگر دستگاه‌های مرتبط در استان‌ها باید همگرا و در یک مسیر حرکت کنند که معاونت‌های امور صنایع سازمان‌های صمت استان‌ها باید این موضوع را مدنظر قرار دهند.

هدف‌گذاری برای تحقق «جهش تولید» از چهار مسیر

مدرس خیابانی با بیان اینکه چهار مسیر برای «جهش تولید» هدف‌گذاری شده است، بیان کرد: استفاده از ظرفیت‌های خالی واحدهای تولیــدی یکی از ایــن چهــار مسیــر اســت کــه معاونت‌های امور صنایع در سازمان‌های صمت استانی باید این ظرفیت‌ها را شناسایی کنند.

وی با بیان اینکه میانگین ضریب اشتغال صنعتــی ۵۸ درصـــد اســـت و می‌خواهیــم ایـــن ضریب را به ۶۵ درصد برسانیم، گفت: از محل به کارگیری ظرفیت‌های خالی افزایش و همچنین جهش در پارامترهای تولید به وقوع می‌پیوندد.

سرپرست وزارت صمت تکمیل طرح‌های نیمه تمام را از دیگر مسیرهای تحقق «جهش تولید» دانست و افزود: به دنبال شناسایی طرح‌هــای نیمه‌ تمام و رفع مشکلات آن‌ها هستیم و معاونت‌های صنایع سازمان‌های صمت استان‌ها باید این طرح‌های مشکل‌دار را شناسایی نمایند.

مدرس خیابانی ادامه داد: بخشی از مشکلات این طرح‌ها از محل ظرفیت‌های استانی و همچنین ستادهای تسهیل استان‌ها قابل رفع و پیگیری و برخی دیگر در کشور حل می‌شود که این موضوعات باید پیگیری و اطلاع‌رسانی شود.

هدف‌گذاری برای احیای یک هزار و ۵۰۰واحد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی

سرپرست وزارت صمت راه‌اندازی واحدهای صنعتی معدنی تعطیل یا راکد در درون یا بیرون شهرک‌های صنعتی را از دیگر مسیرهای «جهش تولید» دانست و عنوان کرد: سازمان صنایع کوچک شهرک‌های صنعتی برای احیای یک‌هزارو ۵۰۰ واحد مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی هدف‌گذاری کرده است و با راه‌اندازی این واحدها «جهش تولید» نیز اتفاق می‌افتد.

وی دستیابی به فناوری را مسیر چهارم برای تقویت «جهش تولید» دانست و یادآور شد: هرجا صنعت با فناوری در هم می‌آمیزد ساختار تولید طبیعت عوض می‌شود و ارتقا می‌یابد.

لزوم بکارگیری قدرت منطقه ای استان‌ها برای رفع موانع تولید

مدرس خیابانی با تاکید بر اینکه استان‌ها قدرت منطقه‌ای دارند، گفت: از ارتباطات منطقه‌ای در استان‌ها باید استفاده شود، مسیر حل و فصل مشکلات در استان‌ها با کمترین بروکراسی اداری است و معاونت‌های امور صنایع سازمان‌های صمت استانی باید این مهم را مدنظر قرار دهند.

«جهش تولید» نباید وابسته باشد

سرپرست وزارت صمت در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه «جهش تولید» نباید وابسته باشد، اذعان داشت: مهم‌ترین برنامه وزارت صمت ساخت داخل برای قطع هرگونه وابستگی است که معاونت‌های امور صنایع در استان‌ها در این حوزه باید به صورت جدی ورود کنند.

وی با یادآوری تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از ساخت داخل بیان کرد: مقام معظم رهبری لفظ خیانت و حرام شرعی را در خصوص واردات کالاهای دارای امکان ساخت داخل در موارد مختلفی به کار برده‌اند.

شناسایی ۱۴۳ قطعه گلوگاهی برای داخلی‌سازی و قطع وابستگی

مدرس خیابانی با بیان اینکه باید به سمت تولید داخل قطعاتی که در آن‌ها وابسته هستیم برویم، گفت: برای داخلی‌سازی ۳٫۲میلیارد دلار از واردات هدف‌گذاری انجام داده‌ایم و در این حوزه ۱۴۳ قطعه گلوگاهی را شناسایی کرده‌ایم که باید آن‌ها را داخلی‌سازی نماییم و استان‌ها باید در این حوزه پیشگام و پیشرو باشند.

وی ساخت داخل را مهم‌تر از افزایش تولید دانست و تصریح کرد: ساخت داخل طبیعتا منجر به افزایش تولید می‌شود اما افزایش تولید بدون ساخت داخل وابستگی به همراه دارد.

سرپرست وزارت صمت با تاکید بر تعامل با مراکز علمی و دانشگاهی برای نهضت ساخت داخل تصریح کرد: مراکز دانشگاهی علمی و تحقیقاتی باید پای کار بیایند و هر دانشگاه باید در یک حوزه و یک قطعه خاص کار کند تا با هم‌پوشانی همدیگر ساخت داخل و کاهش ارزبری اتفاق بیفتد.

مدرس خیابانی با تاکید بر اینکه مواد اولیه در حال حاضر مهم‌ترین مسئله مربوط به حوزه تولید است، اظهار کرد: این گلوگاه باید با تاکید و توجه بیشتری در استان‌ها مورد رصد و پایش قرار بگیرد، نباید اجازه بدهیم تولید به خاطر کمبود مواد اولیه دچار تنگنا شود.

وی استان‌های مرزی را دارای پتانسیل بسیار مناسبی برای تامین مواد اولیه دانست و افزود: نقطه قوت ما در تامین مواد اولیه و مایحتاج عمومی مردم همین مرزها و استان‌های مرزی هستند، در حال حاضر از ۳۱ مرز کشور که به خاطر بیماری کرونا بسته شده بود، ۲۸ مرز یعنی حدود ۸۰ درصد از مرزها فعال شده‌اند.

سرپرست وزارت صمت با تاکید بر جایگاه و نقش ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای پیشبــرد اهـداف تولیـد در استان‌هــا گفــت: تشکیل این جلسات در استان‌ها به ریاست استاندار باید به صورت مداوم و منظم باشد و این ستاد علاوه بر احیای واحدهای راکد باید مانع از تعطیل یا نیمه تعطیل شدن واحدهای فعال شود.

تداوم تولید در بی‌سابقه‌ترین تحریم‌ها نشانگر شکست دشمن است

مــدرس خیابــانی با اشــاره به تحریم‌هــای ظالمانه دشمنان، تصریح کرد: از مسیر تحریم‌ها می توانیـم بــه راحتی عبــور کنیــم، تولید در سخت‌ترین شرایط و زیر بی‌سابقه‌ترین تحریم‌ها ادامه دارد، این نشانگر شکست تحریم‌ها بوده است. سال ۹۸ را همچون سال ۹۷ با سربلندی پشت سر نهادیــم و مطمئنــا از امســال نیز سرافرازانه عبور خواهیم کرد.

وی از معاونان سازمان‌های صمت استانی خواست که امیدواری را به مردم و کالبد جامعه تزریق کنند و تصریح کرد: اقدامات مثبت باید رسانــه‌ای شــود و بــرای امیــدآفرینی انعکاس مطلوب یابد.

سرپرست وزارت صمت در پایان خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی مسیر سرافرازی را به کوری چشم دشمنان و علی‌رغم همه تحریم‌ها و دشمنی‌ها ادامه خواهد داد.

مدیر بازرگانی شرکت توسعه معادن طلای کردستان:

۹:۲۲ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

عیدی اتابک به صنایع؛

۶:۱۱ /یکشنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۳

به یک سال هم نرسید!

۱۴:۳۸ /یکشنبه/۱۲ اسفند ۱۴۰۳

به دنبال پیگیری‌های انجام شده،

۱۴:۱۸ /شنبه/۱۱ اسفند ۱۴۰۳

تاب‌آوری صنایع به پایان رسیده است؛

۷:۳۱ /یکشنبه/۲۳ دی ۱۴۰۳

دولت به فکر افتاد؛

۸:۳۱ /چهارشنبه/۱۲ دی ۱۴۰۳

بازیار بهمن‌نژاد، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۱۴ /پنجشنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۱

مدیرعامل منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس مطرح کرد:

۱۰:۴۵ /یکشنبه/۲۳ مرداد ۱۴۰۱

علیرضا سلیمانی، مدیر بخش فروش آلومینیوم شرکت جهان عایق پارس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۴۵ /چهارشنبه/۱۷ شهریور ۱۴۰۰

محمد ابراهیم طاهریان‌فرد، سفیر ایران در ترکیه:

۶:۱۸ /یکشنبه/۸ مهر ۱۳۹۷

سید حسین احمدی سلیمانی، مدیرعامل شرکت فولاد خراسان

۷:۳۷ /شنبه/۳ شهریور ۱۳۹۷

ابوالفضل کیانی بختیاری، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی

۱۲:۳۸ /شنبه/۲۷ مرداد ۱۳۹۷

سید علیرضا موسوی، کارشناس اقتصادی طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۹:۵۳ /دوشنبه/۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

بابک ضیغمی، مدیرعامل شرکت ریخته‌گری تراکتورسازی ایران طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۳ /شنبه/۲۵ اسفند ۱۴۰۳

احسان اسحاقی، مدیر روابط عمومی شرکت مجتمع فولاد خراسان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۷:۵۶ /دوشنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۳

موسی انصارپور، مديرعامل شرکت سبز و سلامت پارسيان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۵ /شنبه/۶ بهمن ۱۴۰۳

تحقق رشد 13 درصدی بخش معدن مستلزم چیست؟

۹:۲۳ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

مزایای حضور در نمایشگاه‌ها چیست؟

۱۱:۱۶ /دوشنبه/۲۹ مرداد ۱۴۰۳
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/23

233167

فلزات آنلاین

1404/02/23

869230

فلزات آنلاین

1404/02/23

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/23

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/23

28353

فلزات آنلاین

1404/02/23

16403

فلزات آنلاین

1404/02/23

43388

فلزات آنلاین

1404/02/23

65608

فلزات آنلاین

1404/02/23

47680

فلزات آنلاین

1404/02/23

44103

فلزات آنلاین

1404/02/23

37527

فلزات آنلاین

1404/02/23

35476

فلزات آنلاین

1404/02/23

35075

فلزات آنلاین

1404/02/23

43700

فلزات آنلاین

1404/02/23

38890

فلزات آنلاین

1404/02/23

59217

فلزات آنلاین

1404/02/23

32832

فلزات آنلاین

1404/02/23

41806

فلزات آنلاین

1404/02/23

56111

فلزات آنلاین

1404/02/23

6541100