اجرای طرح عظیم احداث متالورژی ثانویه و ماشین ریختهگری اسلب عریض در فولاد خوزستان عملیاتی شد.
به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان، نشست هماهنگی اجرای طرح احداث ماشین ریختهگری اسلب عریض با حضور محمد نیکوکار، قائم مقام مدیرعامل در امور بهرهبرداری و توسعه، میثم شهنیانی، معاون برنامهریزی و اجرای پروژهها، محمود لندی، معاون بهرهبرداری و جمعی از مدیران شرکت، هفتم شهریور ماه ۱۴۰۰ در سالن کنفرانس مهمانسرای نور دویست دستگاه برگزار شد.
در این نشست که با هدف نهایی شدن طرح انجام شد، محمد نیکوکار، قائم مقام مدیرعامل در امور بهرهبرداری و توسعه اظهار داشت: همواره تامین شمش شرکتهای نوردی یکی از اهداف اصلی فولاد خوزستان است. مجاورت شرکت فولاد اکسین و لزوم تامین اسلب مورد نیاز این شرکت، باعث شد طرح احداث ماشین ریختهگری اسلب عریض در دستور کار قرار گیرد.
در ادامه نشست، معاون برنامهریزی و اجرای پروژهها از شروع تهیه اسناد احداث نیروگاه حرارتی ۵۲۰ مگاواتی اختصاصی خبر داد و افزود: با اجرای طرح احداث نیروگاه و در مدار قرار گرفتن آن علاوه بر برداشته شدن محدودیتهای برقی، پایداری تولید تضمین میشود. همچنین با افتخار شروع طرح احداث متالورژی ثانویه و ماشین ریختهگری اسلب عریض را به اطلاع همگان میرسانیم.
وی افزود: بهروزرسانی، بهبود و توسعه سیستمها و ماشینآلات، کوتاهترین مسیر برای رسیدن به ارتقا کیفی و کمی تولید است. پس از اجرای کامل طرح علاوه بر میزان تولید فعلی شمش، سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن شمش اسلب عریض با گریدهای فولاد آلیاژی و ساختمانی در شرکت فولاد خوزستان تولید میشود.
شهنیانی با اشاره به هزینه ۱۲۸ میلیون یورویی این طرح، بیان کرد: مدت زمان اجرای طرح ۳۶ ماه برآورد شده است. با اجرایی شدن این طرح مزایایی همچون «حفظ جایگاه فولاد خوزستان در بازار داخل و بینالمللی با توجه توان تامین تولید شمش اسلب با تنوع ابعاد و گریدهای فولاد آلیاژی»، «ارزش افزوده بیشتر و «حفظ سقف ظرفیت تولید کنونی در صورت توقف سایر ماشینهای ریختهگری به منظور بهینهسازی تجهیزات» را برای فولاد خوزستان به همراه خواهد داشت.
معاون برنامهریزی و اجرای پروژهها تصریح کرد: این طرح علاوه بر افزایش ظرفیت تولید شمش اسلب و تامین نیاز بازار هدف، حرکت در مسیر تکمیل زنجیره ارزش به شمار میآید. امیدوار هستیم با تحقق اهداف برنامهای طرح، در آینده نزدیک ثمره تلاش همکاران را در سبد تولید فولاد خوزستان شاهد باشیم.
در ادامه محمود لندی، معاون بهرهبرداری با بیان این جمله که پروژه اسلب عریض یک الزام برای تولید پایدار است، مطرح کرد: اهمیت اجرای طرح ماشین ریختهگری اسلب عریض و سرعت انجام آن بسیار مهم است. این طرح در دل بهربرداری است و نیاز به یک هماهنگی منسجم دارد. امیدوار هستیم در کمترین زمان ممکن این طرح به بهرهبرداری برسد.
انتهای پیام//