مدیر مجتمع سرب و روی انگوران اعلام کرد: این مجتمع با هدف شناسایی ذخایر جدید ماده معدنی، برنامه انجام حفاری اکتشافی را طی سال جاری در دستور کار دارد.
به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، امید فلاح با بیان این مطلب اظهار داشت: مجتمع سرب و روی انگوران در سال گذشته، عملیات اکتشافی مقدماتی در محدوده ۳۸ کیلومتری پروانه بهرهبرداری مجتمع را انجام داد و برنامه امسال نیز اجرای عملیات حفاری اکتشافی به طول ۱۳ هزار متر است.
وی افزود: استخراج ۸۵۰ هزار تن ماده معدنی، استخراج ۱۲۰ هزار تن ماده معدنی از بخش زیرزمینی، عملیات خاکبرداری با حجم چهار میلیون و ۴۰۲ هزار متر مکعب و نیز اجرای فاز سوم احیای دمپهای باطله (کاشت نهال در عرصهای به وسعت دو هکتاری) و پذیرش گردشگر معدنی و ژئوتوریسم در صورت موافقت ستاد کرونای استان، از جمله برنامههای مجتمع در سال جاری است.
رشد ۲۰ درصدی استخراج ماده معدنی در سال ۹۹
مدیر مجتمع سرب و روی انگوران با اشاره به اینکه به رغم مشکلات فراوان پیش روی این مجتمع از جمله تحریمهای همهجانبه و بیماری کرونا، از نظر استخراج و ارسال ماده معدنی با افزایش مواجه بود، گفت: این مجتمع در سال گذشته، ۹۱۹ هزار و ۱۸۴ تن ماده معدنی از بخش روباز استخراج کرد که رشدی ۲۰٫۵درصدی را نسبت به سال ۹۸ تجربه کرد.
وی ادامه داد: میزان استخراج ماده معدنی از بخش زیر زمینی نیز طی سال گذشته، ۱۲۶هزار و ۴۲۸ تن بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، ۴۰ درصد افزایش داشت.
فلاح خاطرنشان کرد: مجتمع انگوران در سال گذشته، ۹۵۵ هزار و ۲۴۸ تن ماده معدنی از بخش روباز ارسال کرد که علاوه بر افزایش ۴۰٫۵ درصدی نسبت به سال ۹۸، رکورد ارسال ماده معدنی بعد از پنج سال ثبت شد.
مدیر مجتمع سرب و روی انگوران افزود: همچنین در سال گذشته ۱۴۴ هزار و ۶۹۵ تن ماده معدنی زیرزمینی ارسال شده است که نسبت به سال ۹۸ از رشد ۲ هزار درصدی برخوردار بود.
اقدامات توسعهای سال ۹۹
فلاح با اشاره به اقدامات توسعهای سال گذشته مجتمع انگوران گفت: افتتاح طرح استخراج ماده معدنی از بخش زیرزمینی با حضور مقامات کشوری و استانی و احداث یکهزار و ۲۰۰ متر نوارنقاله داخل تونل بخش زیرزمینی برای انتقال مواد استخراج شده به خارج از تونل از جمله این اقدامات است.
وی ادامه داد: انجام مطالعه به منظور استفاده از سیستـــم سورتینگ بــرای بازیابی کانسنـــگ کمعیـــار مجتمـــع یکپارچــهســـازی سیستـــم فـــروش و مالــی مجتمــع، دریافت نخستین پروانه گردشگری معدنی و ژئوتوریسم ایران به نام شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و مجتمع معدنی سرب و روی انگوران، از دیگر اقدامات مذکور بود.
بر اساس این گزارش، مدیر مجتمع سرب و روی انگوران خاطرنشان کرد: طی سال ۹۹ از نخستین پروانه گردشگری معدنی ایران توسط وزیر صنعت، معدن، تجارت و رئیس کارگروه گردشگری مجلس شورای اسلامی رونمایی شد.
فلاح در انتها افزود: این شرکت در سال گذشته، به روستاهای مجاور شهر دندی و ماهنشان، خدمات با ماشینآلات معدنی و راهسازی به مدت ۹۷۰ ساعت ارائه داد.
انتهای پیام//