معاون امور صنایع و معادن سازمان صمت استان کهگیلویهوبویراحمد گفت: فعالسازی ۲۶ معدن غیرفعال استان در دستور کار این سازمان قرار دارد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از فارس، معدن، یکی از ظرفیتهای توسعه اقتصادی کهگیلویهوبویراحمد است و فعالسازی این بخش علاوه بر ایجاد اشتغال، رشد و توسعه این استان را به همراه دارد.
در همین راستا، علی حیدری بیان کرد: ۸۳ پروانه بهرهبرداری معدنی در استان صادر شده که از این تعداد ۵۷ معدن فعال و ۲۶ مورد غیرفعال است.
وی عنوان کرد: برای فعال کردن واحدهای غیرفعال، نیازمند نقدینگی و ارائه تسهیلات بانکی هستیم و فعال کردن این واحدها در دستور کار سازمان صمت استان قرار دارد. عمده مواد معدنی استان مواد اولیه سیمان، گچ، آهک، سنگ لاشه، مالون، مرمریت، بوکسیت، فسفات، سلستین، مارن و… است. ظرفیت استخراج اسمی سالیانه این معادن بیش از پنج میلیون تن است که با استخراج واقعی بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار در سال فعالیت میکنند.
این مقام مسئول، ارزش سرمایهگذاری معادن موجود استان کهگیلویهوبویراحمد را بیش از ۸۸۰ میلیارد ریال با اشتغالزایی ۸۲۰ نفر دانست و گفت: معدن فسفات چرام از بزرگترین معادن فسفات خاورمیانه است که بر اساس برآوردهای اولیه، این معدن برای ۶۰۰ نفر و در درازمدت برای یک هزار و ۲۰۰ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد میکند.
علی محمد روستا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویهوبویراحمد نیز برگزاری مستمر جلسات شورای معادن استان را مهم دانست و تاکید کرد: رونقبخشی به محصولات معدنی و احیا معادن غیرفعال ضروری بوده و در دستور کار استان قرار گرفته است.
وی با تاکید بر بازگشت معادن غیرفعال به چرخه تولید استان، اظهار داشت: معادن، یکی از پیشرانهای مهم توسعه استان است که میطلبد از تمام ظرفیتها برای سرعت بخشیدن به توسعه روز افزون آن تلاش مضاعفی صورت گیرد.
روستا با بیان اینکه موانع حوزه معدن باید از سر راه برداشته شود، خاطرنشان کرد: بخش معادن هر منطقه میتواند اشتغالزایی قابل توجهی به همراه داشته باشد.
انتهای پیام//