سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲۰:۵۵ /جمعه/۷ دی ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۱:۴۳ /یکشنبه/۸ فروردین ۱۴۰۰

عضو هیئت مدیره شرکت گروه کیان فولاد دماوند

از حوزه بالادستی فولاد نباید غافل شد

عضو هیئت مدیره شرکت گروه کیان فولاد دماوند گفت: با توجه به استراتژی‌های کلان کشور در صنعت فولاد، هلدینگ کیان فولاد به بخش‌های ابتدایی زنجیره فولاد وارد شده است زیرا بسیاری از تولیدکنندگان فولاد در کشور در شرایط کنونی به مواد اولیه نیاز دارند

سید هادی شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» اظهار داشت: شرکت مبین فولاد آینده گستر یکی از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ کیان فولاد دماوند بوده و حوزه فعالیت آن در چهار بخش تقسیم می‌شود که شامل بازرگانی، معدنی، ساختمانی و تولیدی مربوط به زنجیره تولید فولاد (عمدتا شمش فولادی) برای مصرف داخلی و صادراتی است.

وی افزود: برنامه هلدینگ کیان فولاد این است که زنجیره تولید خود را به تدریج کامل کند و از این رو در مزایده یکی از معادن بزرگ سنگ‌آهن کشور با عنوان شیطور شرکت کرده و تاکنون حائز بالاترین امتیاز شده و همین امر می‌تواند به برنده شدن هلدینگ کیان فولاد کمک کند. به این ترتیب می‌توانیم سنگ‌آهن، کنسانتره، گندله، آهن اسفنجی و شمش فولادی داشته باشیم.

تکمیل زنجیره تولید در هلدینگ کیان فولاد

عضو هیئت مدیره شرکت گروه کیان فولاد دماوند مطرح کرد: در همسایگی معدن سنگ‌آهن شیطور، شرکت سنگ‌آهن مرکزی بافق قرار گرفته که دارای خطوط کنسانتره‌سازی و گندله‌سازی نسبتا خوبی است و این شرکت سالانه ۱۵ میلیون تن سنگ‌آهن، چهار میلیون تن کنسانتره و دو میلیون تن گندله تولید می‌کند. مجموعه سنگ‌آهن مرکزی نیازمند احداث خط تولید آهن اسفنجی است. ضمن اینکه یکی از شرایط شرکت در مزایده سنگ‌آهن شیطور احداث خط کنسانتره یا دسترسی به آن است. با توجه به نزدیک بودن معدن شیطور به معدن سنگ‌آهن مرکزی می‌توانیم محصولات تولیدی همچون آهن اسفنجی را به همه نقاط ایران ارسال کنیم.

شفیعی خاطرنشان کرد: در معدن شیطور قرار است سالانه چندین میلیون تن سنگ‌آهن مگنتیتی تولید شود و طبیعتا مازاد تولید این میزان سنگ‌آهن هم می‌تواند نیازهای اساسی صنایع مصرف‌کننده استان یزد را پوشش دهد و هم اینکه می‌توان به دیگر استان‌های نیازمند محصولات سنگ آهنی را به فروش رساند. هلدیگ کیان فولاد در مجموعه‌های مختلف می‌تواند وظیفه اصلی خود مبنی بر توزیع این محصولات را انجام دهد. از جمله این محصولات که نیاز مبرم صنایع محسوب می‌شود، آهن اسفنجی بوده که یکی از کارخانه‌های هلدینگ کیان فولاد که در حال اخذ مجوز احداث آن هستیم، تولیدکننده شمش فولادی و مصرف‌کننده آهن اسفنجی خواهد بود و بنابراین می‌توانیم ماده اولیه کارخانه خود را تامین کنیم. قرار است این کارخانه در شهرک صنعتی شمس‌آباد احداث شود.

وی یادآور شد: هلدینگ کیان فولاد در گذشته نه چندان دور سهامدار چندین کارخانه فولادی هم در بخش نورد به ویژه تیرآهن و میلگرد و هم شمش فولادی بود. ضمن اینکه یکی از توزیع‌کنندگان درجه یک محصولات سنگ‌آهن و فولاد کشور به شمار می‌رفت. هلدینگ کیان فولاد سهامدار شرکت‌های پارس آرمان شفق و فولاد قزوین در تولید میلگرد و نیز صبح پارسیان و امیرکبیر در حوزه تولید تیرآهن بود.

توزیع‌کننده درجه یک محصولات فولادی هستیم

عضو هیئت مدیره شرکت گروه کیان فولاد دماوند گستر بیان کرد: در حال حاضر نیز محصولات کارخانه‌هایی مانند سرمد ابرکوه، آهن و فولاد بافق یزد، نورد احرامیان، تولیدی سپید فراب کویر کاشان، ذوب آهن اصفهان و… را در بورس کالا خریداری و به صورت مویرگی در سطح کشور توزیع می‌کنیم. به طوری که تعداد خریداران محصولات توزیع شده در کشور به ۱۰ هزار نفر به صورت انباردار، تجار میانی و در نهایت به صورت مصرف‌کننده نهایی می‌رسد. چراکه هلدینگ کیان فولاد همواره طی ۲۰ سال اخیر توزیع‌کننده درجه یک محصولات فولادی مانند تیرآهن و میلگرد در کشور به شمار می‌رود.

شفیعی تاکید کرد: طی دو سه سال اخیر تلاش کردیم از بخش انتهای زنجیره تولید شامل تیرآهن و میلگرد به تدریج به بخش‌های میانی همچون شمش و بخش‌های ابتدایی زنجیره یعنی سنگ‌آهن و کنسانتره حرکت کنیم. علت تلاش ما برای حرکت به بخش‌های ابتدایی، تکمیل زنجیره در راستای سیاست‌های کلان کشور است؛ چرا که طی پنج سال اخیر تلاش‌های زیادی مبنی بر تکمیل زنجیره تولید فولاد کشور صورت گرفته است.

‌وی یادآور شد: در گذشته نه چندان دور ایران واردات میلگرد و تیرآهن را انجام می‌داد زیرا تولید این محصولات در کشور کفاف نیاز داخلی را نمی‌داد. در شرایط کنونی تولید این محصولات بر مصرف داخلی فزونی یافته و اغلب به سمت صادرات این محصولات رفته‌ایم. اما تولید آهن اسفنجی، گندله و کنسانتره سنگ‌آهن کشور هنوز با تکمیل نیاز مصرف‌کنندگان کمی فاصله دارد. بنابراین هلدینگ کیان فولاد دماوند به این حوزه‌ها وارد شده و توانسته قراردادهای نسبتا خوبی را به ویژه در امر تهاتر عرضه مواد اولیه و تحویل محصول منعقد کرده است. ازجمله این قراردادها می‌توان به قرارداد با اپال پارسیان، گل‌گهر، چادرملو و… اشاره کرد.

عضو هیئت مدیره شرکت گروه کیان فولاد دماوند تاکید کرد: قراردادهای تهاتر میان هلدینگ کیان فولاد و سایر مجموعه‌ها بر اساس نیازهای آن‌ها و عرضه و تقاضای موجود در بازار منعقد شده است. به طوری که هلدینگ کیان فولاد عرضه و تقاضا را با هم تنظیم می‌کند و تلاش مجموعه بر این است که جایگاه خود را به عنوان توزیع‌کننده محصولات فولادی و سنگ‌آهنی تثبیت کند. البته به تدریج مسئولان هلدینگ کیان فولاد به این نتیجه رسیده‌اند که به ابتدای زنجیره نیز وارد شوند.

نوسانات قیمتی، چالش اصلی فعالان صنعت فولاد

شفیعی در پایان مسائل و چالش‌های صنعت فولاد به ویژه حوزه بالادست را اینگونه مطرح کرد: قوانین و مقررات وزارت صنعت، معدن و تجارت، قوانین انجمن‌های تخصصی، زیرساخت‌ها، مسائل بانکی و بیمه‌ای، عدم حمایت بانک‌ها از تولیدکنندگان و… مجموعه چالش‌هایی هستند که تولیدکنندگان با آن‌ها درگیر می‌شوند.

وی اظهارکرد: مشکلی که امروزه همه تولیدکنندگان فولاد با آن درگیر هستند، نوسانات قیمت است و متاسفانه ثبات قیمتی در بازار وجود ندارد. عدم ثبات قیمت باعث می‌شود تولیدکنندگان نتوانند حتی در کوتاه‌مدت برنامه‌ریزی داشته باشند و فعالیت عادی خود را انجام دهند.

انتهای پیام//

مدیر واحد «HSE» شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان عنوان کرد:

۶:۵۹ /چهارشنبه/۵ دی ۱۴۰۳

در نهمین اجلاس سراسری نشان عالی مدیر سال صورت پذیرفت؛

۱۲:۳۱ /دوشنبه/۳ دی ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو عنوان کرد:

۱۲:۰۳ /دوشنبه/۳ دی ۱۴۰۳

با حضور سید اردشیر افضلی صورت پذیرفت؛

۱۱:۲۲ /دوشنبه/۳ دی ۱۴۰۳

جواد حاتمی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۹ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۰۶ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

بهرام شکوری، عضو هیئت مدیره و کمیته راهبردی موسسه راهبردی معدن و فولاد سبز (سیگماس) در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۴:۳۰ /شنبه/۱۲ آبان ۱۴۰۳

حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۳۱ /یکشنبه/۲۹ مهر ۱۴۰۳

مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۵۲ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

محسن مصطفی‌پور، مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

ابراهيم جانقربانيان، عضو هيئت مديره و معاون بازرگانی شرکت صبا فولاد خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۸ /شنبه/۱۰ آذر ۱۴۰۳

حسين کاظمی‌مهر، نايب رئيس هيئت مديره شرکت مجتمع فولاد و نورد آسين ابهر طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۴ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

سید رضا شهرستانی، مدیرعامل شرکت لوله و اتصالات چدنی (کلاچ) طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۳ /شنبه/۲۴ شهریور ۱۴۰۳

مصطفی چمران، معاون فروش شرکت آهن و فولاد ارفع طی یادداشتی نوشت:

۷:۴۹ /سه شنبه/۱۳ شهریور ۱۴۰۳

صادق قاسمی فلاورجانی، مديرعامل شرکت فنی مهندسی آرين مدرن جهان‌آرا طی یادداشتی نوشت:

۷:۲۹ /شنبه/۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حسين کهزاد، مديرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۸ /شنبه/۲۵ آذر ۱۴۰۲

در حاشیه بازدید از پروژه پیشران کنسانتره‌سازی گلالی عنوان شد؛

۱۴:۰۹ /دوشنبه/۵ آذر ۱۴۰۳

در نشست رسانه‌ای مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس عنوان شد؛

۱۵:۲۸ /یکشنبه/۶ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد هرمزگان؛

۵:۵۶ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۵:۴۲ /شنبه/۲۶ آبان ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت فولاد جهان آرا اروند؛

۶:۳۵ /شنبه/۱۹ آبان ۱۴۰۳

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/10/6

226357

فلزات آنلاین

1403/10/6

612515

فلزات آنلاین

1403/10/6

923445

فلزات آنلاین

1403/10/6

3285726

فلزات آنلاین

1403/10/6

24873

فلزات آنلاین

1403/10/6

13831

فلزات آنلاین

1403/10/6

42543

فلزات آنلاین

1403/10/6

48803

فلزات آنلاین

1403/10/6

43100

فلزات آنلاین

1403/10/6

41393

فلزات آنلاین

1403/10/6

28910

فلزات آنلاین

1403/10/6

30108

فلزات آنلاین

1403/10/6

28872

فلزات آنلاین

1403/10/6

37389

فلزات آنلاین

1403/10/6

35711

فلزات آنلاین

1403/10/6

59191

فلزات آنلاین

1403/10/6

28226

فلزات آنلاین

1403/10/6

43017

فلزات آنلاین

1403/10/6

47369

فلزات آنلاین

1403/10/6

5077700