سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲:۵۶ /چهارشنبه/۲۱ خرداد ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۴:۲۵ /یکشنبه/۱۷ شهریور ۱۳۹۸

مدیر کنترل کیفی و طراحی مهندسی شرکت بهین تدبیر پایدار:

استفاده از شیرهای برنجی صرفه اقتصادی ندارد

مدیر کنترل کیفی و طراحی مهندسی شرکت بهین تدبیر پایدار که در زمینه تولید محصولات خانگی فعالیت می‌کند، در مورد جایگزین شدن شیرهای آلومینیومی به جای شیرهای برنجی، گفت: شیرهایی که در حال حاضر برای تولید اجاق گازها استفاده می‌شود، شیرهای برنجی است که به دلیل گران شدن این نوع فلز، استفاده از این محصول برای ما مقرون به صرفه نیست و به همین خاطر محصولات آلومینیومی را جایگزین شیرهای برنجی کرده‌ایم.

رضا رحیمی جاوید در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، در مورد استفاده از شیرهای برنجی، اظهار داشت: استفاده از شیرهای برنجی برای تولید اجاق گازها، قیمت محصول نهایی را افزایش می‌دهد و در شرایط موجود و با توجه به وضعیت خرید و فروش و توان مالی مردم، تولید این محصول با استفاده از شیرهای برنجی، موجب به فروش نرسیدن محصول نهایی تولید شده در شرکت بهین تدبیر پایدار می‌شود.

وی درخصوص قطعات آلومینیومی که در اجاق گاز استفاده می‌شود، توضیح داد: در اجاق گاز معمولا از لوله‌های آلومینیومی برای انتقال گاز از شیر به سرشعله استفاده می‌شود، اما قرار است از شیرهای آلیاژی آلومینیومی نیز به این منظور استفاده شود که در حال حاضر شرکت‌های پارس شیر و ریاضت (صفا شیر پارس)، وارد حوزه تولید شیرهای آلومینیومی شده‌اند و قرار است در تولیدات شرکت ما، از شیرهای آلومینیومی استفاده شود.

وی درمورد وضعیت خرید و فروش محصولات خانگی در کشور، مطرح کرد: مسلما در سال جاری تولید وسایل خانگی در کشور به دلیل مشکلات اقتصادی و تحریم‌های وضع شده، دچار رکود مضاعفی گردیده و متاسفانه تولید و فروش محصولات تولید شده به یک سوم کاهش یافته است.

مدیر کنترل کیفی و طراحی مهندسی شرکت بهین تدبیر پایدار درخصوص عواملی که بر وضعیت خرید و فروش محصولات خانگی تاثیر گذاشته است، بیان کرد: علاوه بر افزایش قیمت قطعات، کاهش توان مالی مردم، نوسانات ارزی و …، کاهش خرید و فروش مسکن و ساختمان‌سازی بر فعالیت و بازار ما تاثیر گذار بوده است.

رحیمی درمورد تغییر قیمت محصولات نهایی تولید شده در این کارخانه، اظهار کرد: با توجه به افزایش قیمت‌ها در تمام زمینه‌ها مسلما شرکت ما نیز باید به سمت بالابردن قیمت محصول نهایی خود اقدام می‌کرد اما به خاطر حفظ بازار و باقی ماندن در حوزه تجارت، سعی کردیم، میزان سود کارخانه را کاهش دهیم.

وی در خصوص صادرات محصولات تولید شده توسط این کارخانه، تصریح کرد: در کشورهای آسیای میانه و همسایه فعالیت‌های بازاریابی را آغاز کرده‌ایم و در حال حاضر به کشورهای عراق و افغانستان اجاق گاز و هود صادر می‌کنیم و برنامه شرکت در ماه‌های آتی تمرکز بیشتر بر صادرات محصولات تولید شده است.

مدیر کنترل کیفی و طراحی مهندسی شرکت بهین تدبیر پایدار در ادامه افزود: به دلیل تعدد بالای شرکت‌های تولیدکننده محصولات خانگی، امکان فعالیت و حضور در بازارهای داخلی از ما گرفته شده است، به همین خاطر، توجه و تمرکز ما بیشتر برای بازاریابی در کشورهای همسایه است.

رحیمی در پایان گفت: در شرایط فعلی و با توجه به وضعیت اقتصادی و رکود بازار، بیشتر شرکت‌های تولیدکننده و فعال در این زمینه، ورشکست شده‌اند و تنها شرکت‌هایی که پشتوانه و سرمایه‌گذاران بزرگ دارند، دوام آورده‌اند.

انتهای پیام//

یک فعال صنعت آلومینیوم در گفت‌و‌گو با «فلزات‌آنلاین» مطرح کرد:

۴:۴۹ /یکشنبه/۱۱ شهریور ۱۴۰۳

یک فعال صنعت ریخته‌گری در گفت‌‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۸:۵۴ /چهارشنبه/۲۴ مرداد ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت نوین ‌گدازه مطلق مطرح کرد:

۹:۲۳ /چهارشنبه/۱۷ مرداد ۱۴۰۳

مدیر تحقیق و توسعه گروه صنعتی نوین دایکست مطرح کرد:

۱۲:۳۸ /چهارشنبه/۳ مرداد ۱۴۰۳

در راستای افزایش تولید آلومینیوم بازیافتی صورت گرفت؛

۷:۴۵ /سه شنبه/۲۹ خرداد ۱۴۰۳

مدیر گروه صنعتی کیمیاگران سرو فارس:

۱۰:۵۷ /سه شنبه/۱ خرداد ۱۴۰۳

حبیب‌اله کوچک‌نیا، مدیرعامل شرکت آلومینیوم کاران البرز در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۴:۳۱ /شنبه/۲۲ دی ۱۴۰۳

حبیب‌اله کوچک‌نیا، مدیرعامل شرکت آلومینیوم کاران البرز در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»، مطرح کرد:

۶:۴۲ /شنبه/۲۸ مرداد ۱۴۰۲

امین صفایی، مدیرعامل شرکت ریخته‌گری آلیاژ ناب در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۶:۲۱ /شنبه/۲۴ دی ۱۴۰۱

مدیر کارگاه ریخته‌گری ریاحی هشدار داد:

۱۲:۳۳ /شنبه/۲۳ مهر ۱۴۰۱

سعید فتحی، مدیرعامل شرکت فرآوری آمیژه‌های رنگین فتح(فارکو) در گفت‌گو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۰۹ /شنبه/۲۲ آذر ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت فرآوری آمیژه‌های رنگین فتح (فارکو):

۹:۰۶ /یکشنبه/۹ آذر ۱۳۹۹

سعيد فتحي، رئيس هيئت مديره شرکت فرآوری آميژه‌های رنگين فتح در یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۴۴ /شنبه/۱۶ دی ۱۴۰۲

علی اصغر زرنوشه فراهانی، مدیرعامل شرکت پرتو آلیاژ پارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلابن» مطرح کرد:

۵:۱۱ /شنبه/۲۷ آبان ۱۴۰۲

قدرت شکل‌پذیری خوب

۱۲:۴۲ /شنبه/۱۵ تیر ۱۳۹۸
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/03/20

224083

فلزات آنلاین

1404/03/20

858230

فلزات آنلاین

1404/03/20

1390370

فلزات آنلاین

1404/03/20

1344994

فلزات آنلاین

1404/03/20

30434

فلزات آنلاین

1404/03/20

16075

فلزات آنلاین

1404/03/20

43661

فلزات آنلاین

1404/03/20

65608

فلزات آنلاین

1404/03/20

47680

فلزات آنلاین

1404/03/20

42732

فلزات آنلاین

1404/03/20

41135

فلزات آنلاین

1404/03/20

37363

فلزات آنلاین

1404/03/20

36265

فلزات آنلاین

1404/03/20

43017

فلزات آنلاین

1404/03/20

38804

فلزات آنلاین

1404/03/20

58708

فلزات آنلاین

1404/03/20

34613

فلزات آنلاین

1404/03/20

42014

فلزات آنلاین

1404/03/20

57327

فلزات آنلاین

1404/03/20

6551300