رئیس پشتیبانی فنی مشتریان شرکت فولاد مبارکه گفت: شرکت فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین تولیدکننده ورقهای فولادی در خاورمیانه از بدو تاسیس، استقرار استانداردهای مدیریتی در حوزههای مختلف را سرلوحه کار خود قرار داده است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه، محمدعلی زمانی در ارتباط با ماهیت استاندارد، بیان کرد: استاندارد زبان مشترک دنیای امروز در رشد و توسعه کسبوکارها و انجام تبادلات تجاری است و تنها با تکیه بر این زبان، دادوستد جهانی و حضور در بازارهای بینالمللی معنادار است. استانداردها به ما کمک میکنند از کیفیت محصولات و خدماتی که دریافت میکنیم، اطمینان بیابیم. در واقع اگر کالایی با شاخصهای استاندارد تولید و ارائه شود، از کیفیت خوبی برخوردار است و به همین دلیل در بسیاری از کشورهای جهان برای حرکتهای اقتصادی خود استانداردهایی معرفی میکنند. با توجه به اینکه هدف غایی استانداردها، ارائه خدمت کیفی به مصرفکنندگان و رشد و توسعه تولیدکنندگان و نیز رمز بقا در بازارهای رقابتی داخلی و خارجی است، در تمامی کشورها ازجمله ایران، موضوع تدوین و استقرار استانداردها با جدیت دنبال میشود.
وی در خصوص استراتژی شرکت فولاد مبارکه در این حوزه، عنوان کرد: استانداردها دستورالعملهایی دقیق برای تولید، آزمایش و ارزیابی محصولات است و باعث میشود محصولات از سطح کیفی مشخصی برخوردار باشد و عملکرد مطلوب آنها تضمین شود. از این رو شرکت فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین تولیدکننده ورقهای فولادی در خاورمیانه از بدو تاسیس، استقرار استانداردهای مدیریتی در حوزههای مختلف را سرلوحه کار خود قرار داده است. این سیاست ناشی از استراتژی سازمان مبنی بر ارتقای قابلیتهای سازمانی، حرکت نظاممند و یکپارچه در مسیر بهبود مستمر و تعالی سازمانی بوده است؛ همچنین تولید و عرضه محصولات طبق مشخصات فنی و کیفی و منطبق با استانداردهای بینالمللی به بازارهای داخلی و صادراتی باعث شده است که شرکت فولاد مبارکه همواره برتری خود را در حوزههای مختلف استاندارد و کیفیت حفظ کند.
به گفته رئیس پشتیبانی فنی مشتریان شرکت فولاد مبارکه، این شرکت علاوه بر استقرار استانداردهای تولید محصول، نگاه ویژهای بر استانداردسازی ارائه خدمات به مشتریان خود داشته و با استقرار استاندارد ایزو ۱۰۰۰۲ به منظور رسیدگی به شکایات مشتریان و استاندارد ایزو ۱۰۰۰۴ جهت نظرسنجی از مشتریان، گامی بلند در مسیر خطمشی مشتریمداری و بهبود مستمر ارائه خدمت به مشتریان برداشته است.
زمانی در ادامه به دستاوردهای شرکت فولاد مبارکه حاصل از همکاری با سازمان ملی استاندارد اشاره کرد و گفت: همکاری فولاد مبارکه با سازمان ملی استاندارد، علاوه بر فعالیتهای مذکور، باعث افزایش کیفیت محصولات شرکت فولاد مبارکه نیز شده است. ارتباط فولاد مبارکه با سازمان ملی استاندارد در زمینه آزمایشگاه و تجهیزات آزمایشگاه، اخذ گواهی (NACI) از مرکز تایید صلاحیت ایران و گواهیهای کالیبراسیون تجهیزات آزمایشگاه نیز از جمله موارد حائز اهمیت است. همچنین مشارکت فعال فولاد مبارکه در تهیه مدل ارزیابی جامع فولادها «CI-MARKING»، در کنار سازمان ملی استاندارد، دانشگاه صنعتی اصفهان، پژوهشکده فولاد ایران و انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در راستای حمایت از حقوق مصرفکنندگان انجام گرفته است. این طرح ملی به تصویب شورای عالی استاندارد رسیده است و به زودی با همکاری بین سازمان ملی استاندارد و انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران اجرایی میشود تا واردات به کشور با توجه ویژه به جنبههای بهداشت، ایمنی و محیط زیست، در یک فرایند کارامد مورد ارزیابی و کنترل قرار گیرد و از ورود محصولات فولادی نامرغوب به کشور جلوگیری شود.
وی درباره تاریخچه استاندارد در شرکت فولاد مبارکه و دستاوردهای این حوزه، اظهار داشت: شرکت فولاد مبارکه از سال ۱۳۷۵ اقدام به اخذ اولین پروانه استاندارد ملی ایران برای محصول گرم نوردیده ساختمانی با کیفیت معمولی کرد و در سالهای بعد همزمان با توسعه شرکت و تولید محصولات جدید، اقدام به اخذ پروانه استاندارد ملی برای محصولات شرکت شامل ورق فولادی گرم نوردیده با کیفیت ساختمانی (سازهای)؛ ورق فولادی گرم نوردیده با کیفیت کششی و معمولی؛ ورق فولادی سرد نوردیده با کیفیت کششی و معمولی؛ ورق فولاد کربنی گالوانیزه گرم پیوسته با کیفیت معمولی، شکلدهی متوسط و کششی و ورق فولادی پیش رنگشده گالوانیزه و ورق قلعاندود کرده است. از پروانههای استاندارد فوق، ورق فولادی پیشرنگ شده گالوانیزه پروانه استاندارد تشویقی دارد و بقیه استانداردها پروانه اجباری دارند. ورق قلعاندود نیز دارای پروانه استاندارد تشویقی بود که از سال ۱۳۹۸ مطابق بخشنامه سازمان ملی استاندارد به استاندارد اجباری تغییر کرد.
رئیس پشتیبانی فنی مشتریان شرکت فولاد مبارکه در ارتباط با اعتبار این گواهینامهها، تصریح کرد: کلیه پروانههای استاندارد ملی برای محصولات فوق به طور دائم از زمان صدور تمدید شده و تستهای مربوطه توسط اداره استاندارد یا آزمایشگاههای مورد تایید اداره استاندارد، انجام و نتایج تستها بر روی پرتال سازمان ملی استاندارد بارگذاری میشود. همچنین کلیه اصلاحیههای استاندارد در محتوی و نشان، همراستا با ابلاغ اداره استاندارد بر روی محصولات فولاد مبارکه انجام میشود. در طی این سالها، شرکت فولاد مبارکه یکی از اعضای اصلی تدوین استاندارد محصولات فولادی در کمیتههای تدوین و بازنگری سازمان ملی استاندارد بوده است.
زمانی خاطرنشان کرد: از جمله استانداردهایی که شرکت فولاد مبارکه در تدوین آنها همکاری داشته است، میتوان به محصولات تخت فولادی یا پوشش روی نیکل (ZN) به روش الکترولیتی محصولات تخت فولادی سرد نوردیده با استحکام تسلیم بالا برای شکلدهی سرد؛ سیم فولادی و محصولات سیمی-پوششهای فلزی و غیرآهنی بر روی سیم فولادی؛ شمش- تختال فولادی کربنی ساده غیرآلیاژی و کمآلیاژ جهت فرایند شکلدهی گرم؛ تسمه (نوار ورق باریک فولاد نرم پوششدهیشده سرد نوردیده) برای شکلدهی سرد؛ ورق فولاد الکتریکی سرد نوردیده غیرآلیاژی و بسیاری از استانداردهای دیگر که در سازمان ملی استاندارد تدوین شده است، اشاره کرد.
انتهای پیام//