به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین»، به نقل از خانه ملت، اسدالله قرهخانی آلوستانی با اشاره به نقش ظرفیت معدن بوکسیت آلومینیوم در ارتقای اقتصادی کشور، گفت: معدن بوکسیت علی آباد در دهه ۵۰ کشف شد و علیرغم اینکه مطالعاتی پیرامون ظرفیت این معدن انجام گرفت و کارشناسانی از آلومینای جاجرم نیز این معدن را بررسی کردند اما سرمایهگذاریهای مناسبی برای بهرهبرداری از آن صورت نگرفت.
مسائل زیستمحیطی دلیل بلااستفاده ماندن ظرفیت معدن سیاهرودبار و شیرینآباد
نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی مسائل زیستمحیطی را دلیل بلااستفاده ماندن ظرفیت معدن سیاهرودبار و شیرینآباد برشمرد و افزود: این معدن نتوانست مجوزهای زیستمحیطی لازم را اخذ کند چراکه در جنگل قرار دارد، اگرچه معدن روباز میتواند آسیبهایی برای جنگل و زمینهای اطراف ایجاد کند اما زمانی که معدن در دل کوه قرار داشته و برای بهرهبرداری از آن باید تونلی حفر کرد، آسیبی به طبیعت تحمیل نمیشود.
وی با بیان اینکه بوکیست و استفاده از ظرفیت معادن در شرایط کنونی میتواند کمـــک بهســـزایی در ایجـــاد اشتغـــال و درآمدزایی داشتــه باشد، اظهار کــرد: اگرچه معدن روباز میتواند آسیبهایی برای جنگل و زمینهای اطراف ایجاد کند اما زمانی که معدن در دل کوه قرار داشته و برای بهرهبرداری از آن باید تونلی حفر کرد، آسیبی به طبیعت تحمیل نمیشود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس اضافه کرد: میتوان ترتیبی اتخاذ کرد تا علاوه بر رعایت مباحث زیستمحیطی بتوان از معدن بوکیست سیاهرودبار و شیرینآباد استفاده و از منافع آن در سطح ملی و منطقهای بهره برد.
اقدامات چندانی برای استفاده از ظرفیت معدن بوکیست سیاهرودبار و شیرینآباد صورت نگرفته است
نماینده مردم علیآباد کتول در مجلس با بیان اینکه به نظر میرسد اقدامات چندانی برای استفاده از ظرفیت معدن بوکیست سیاهرودبار و شیرین آباد صورت نگــرفتـــه اســـت، تصـــریـــح کــرد: تــاکنـــون سرمایهگــذاری، بـــرای بهرهبـــرداری از ایـــن معــدن داوطلب نشده است.