امروز سهشنبه ۲۳ مرداد ماه ۱۴۰۳، بازار بورس همچون روزهای قبل منفی بود و شاخص کل با کاهش هفت هزار و ۵۶۸ واحدی، به رقم یک میلیون و ۹۹۱ هزار واحد رسید.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از ایسنا، بازار سرمایه در روز سهشنبه ۲۳ مرداد ماه نیز مانند اغلب روزها در هفتههای گذشته با افت مواجه شد؛ این در حالی است که ریزش بورس از ابتدای اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ آغاز و تا پایان خرداد ماه ادامه داشت.
این بازار پس از چند روز افزایش پیدا کرد و مجدد در روز ۱۷ تیر ماه، روند کاهشی به خود گرفت که تا امروز ادامه داشته است؛ همچنین در روز گذشته، بورس کانال دو میلیون واحد را از دست داد. تعداد دفعات ریزش این بازار با احتساب امروز به ۲۰ دفعه در ۲۴ روز کاری رسید.
روز سهشنبه ۲۳ مرداد ماه ۱۴۰۳، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران به هفت هزار و ۵۶۸ واحد نزول کرد و به رقم یک میلیون و ۹۹۱ هزار و ۸۴ واحد رسیده است.
شاخص هموزن نیز با افت یک هزار و ۲۵۳ واحد، در رقم ۶۳۲ هزار و ۴۵۳ واحد ایستاد. امروز ۱۰۱ هزار معامله به ارزش حدود سه هزار و ۱۴ میلیارد تومان در بورس انجام شد.
«فملی»، «فولاد» و «نوری» بیشترین اثر منفی را بر شاخص بورس داشتند و «فولاد»، «شستا» و «فملی» نیز از نمادهای پرتراکنش بودند.
شاخص فرابورس ایران نیز امروز سهشنبه ۲۳ مرداد ماه، ۲۹ واحد کاهش داشت و به ۲۰ هزار و ۶۵۵ واحد رسید. تعداد معاملات فرابورس ۶۰ هزار فقره و ارزش آن پنج هزار و ۱۶۰ میلیارد تومان بود.
«آریا»، «حسینا» و «زاگرش» بالاترین اثر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند و «خنور»، «شفام» و «معین» نیز نمادهای پرتراکنش روز سهشنبه بودند.
از روز ۱۴ مرداد ماه ۱۴۰۳ به منظور کاهش اثر ریسکهای سیستماتیک بر بازار سرمایه، دامنه نوسان از ۶ به منفی و مثبت یک درصد کاهش پیدا کرد.
سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد که با توجه تداوم شرایط حاکم بر بازار سرمایه، در هفته گذشته و ریسکهای سیستماتیک موثر بر آن، ضمن انجام بررسیهای تکمیلی و پس از دریافت نظر بورسها، مقرر شد محدودیت دامنه نوسان معاملات سهام و حق تقدم، در هفته پیش رو نیز مشابه هفته گذشته، در دامنه مثبت و منفی یک درصد و معاملات صندوقهای سرمایهگذاری سهامی نیز در دامنه مثبت و منفی ۲ درصد برقرار باشد.
انتهای پیام//