روز دوشنبه ۲۰ اسفند ماه، قیمت مس در «LME» نسبت به روز معاملاتی پیشین، ۱٫۲ درصد کاهش پیدا کرد و به ۹ هزار و ۵۴۷ دلار رسید.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین»، قیمت مس در روز دوشنبه ۲۰ اسفند ماه در معاملات بورس فلزات لندن نسبت به روز جمعه ۱۷ اسفند ماه، ۱٫۲ درصد معادل ۱۱۷ دلار نسبت به روز معاملاتی قبل از آن کاهش یافت و به ۹ هزار و ۵۴۷ دلار رسید. قیمت مس در روز جمعه ۱۷ اسفند ماه، ۹ هزار و ۶۶۴ دلار بود.
قیمت سه ماهه مس در معاملات روز دوشنبه ۲۰ اسفند ماه، یک درصد معادل ۱۰۰ دلار نسبت به روز معاملاتی قبل، کاهش و نسبت به هفته پیشین، ۱٫۸ درصد رشد پیدا کرده است.
روند قیمت و موجودی انبار مس در بورس فلزات لندن طی دو هفته اخیر در نمودار ۲ قابل مشاهده است. طبق این نمودار، موجودی مس در انبارهای بورس فلزات لندن در روز دوشنبه ۲۰ اسفند ماه با کاهش چهار هزار تنی، از ۲۵۷ هزار و ۳۲۵ تن به ۲۵۳ هزار و ۳۲۵ تن رسیده است.
طبق نمودار ۳، روز دوشنبه ۲۰ اسفند ماه در بورس فلزات لندن، قیمت مس در شرایط کانتنگو به سر میبرد. اختلاف قیمت سه ماهه و نقدی در این روز، برابر با ۱۳ دلار بر تن گزارش شد که نسبت به روز جمعه ۱۷ اسفند ماه، با افزایش ۱۷ دلار بر تنی همراه بود.
انتهای پیام//