سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۷:۴۰ /پنج شنبه/۶ دی ۱۴۰۳
زمان انتشار: ۱۰:۵۷ /سه شنبه/۲۳ مرداد ۱۴۰۳

جرجانی مطرح کرد:

افزایش اثربخشی برنامه‌های طرح احیا با پیگیری‌های جدید

مدیر اجرایی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن گفت: با توجه به اینکه احیای معادن کوچک‌مقیاس تبدیل به یکی از اولویت‌های وزارت صمت شده و بخشی از سند راهبردی این وزارتخانه است، در سال جاری برنامه برگزاری جلسات کارگروه احیا با تغییراتی همراه شد از جمله اینکه در استان‌های معدنی با حضور مدیرکل دفتر بهره‌برداری وزارتخانه برگزار خواهد شد.

مدیر اجرایی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس گفت: با توجه به اینکه احیای معادن کوچک‌مقیاس تبدیل به یکی از اولویت‌های وزارت صمت شده و بخشی از سند راهبردی این وزارتخانه است، در سال جاری برنامه برگزاری جلسات کارگروه احیا با تغییراتی همراه شد؛ از جمله اینکه در استان‌های معدنی با حضور مدیرکل دفتر بهره‌برداری وزارتخانه برگزار خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو، عباس جرجانی بیان کرد: در سال ۱۴۰۳، جلسات استانی کارگروه طرح احیا با تغییراتی همراه بوده که پیگیری اهداف را دقیق‌تر و نتیجه‌بخش‌تر از پیش خواهد کرد.

وی افزود: در جلسات سال جاری بعد از ارائه گزارش طرح احیا، وضعیت استان مورد بررسی و پایش قرار می‌گیرد؛ همچنین برنامه‌ها و هدف‌گذاری‌ها به استان ابلاغ شده و در جلسات تهران نیز نتایج جلسات استانی بررسی می‌شود.

مدیر اجرایی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس عنوان کرد: در این جلسه واحدهای معدنی که قابلیت فعال شدن دارند اما با مشکلاتی در مجموعه وزارتخانه روبه‌رو هستند یا نیاز به مصوبات و مجوزهای خاص دارند، از سوی سازمان صمت استان دعوت و مشکلات آن‌ها مورد بررسی و رصد قرار می‌گیرد. در ادامه مواردی که در جلسه قابل حل است، رفع و مواردی که نیاز به مصوبه شورای عالی معادن یا مجوز خاص وزارتخانه دارد، به تهران ارجاع می‌شود.

جرجانی ادامه داد: جلسه کارگروه طرح احیا در استان خراسان رضوی بر همین اساس برگزار شد؛ اگرچه استان خراسان رضوی بیشترین تعداد پروانه بهره‌برداری معدنی را در اختیار دارد و یکی از استان‌های معدنی با پتانسیل بالاست و از معادن بسیار بزرگی سود می‌برد اما تعداد واحدهای غیرفعال آن نیز نسبت به تعداد پروانه‌ها زیاد است.

وی تاکید کرد: در این جلسه علاوه بر ابلاغ برنامه‌ها و هدف‌گذاری‌های سال ۱۴۰۳ و بررسی وضعیت استان، در خصوص پروانه‌های اکتشاف و گواهی‌های کشف منقضی شده، پروانه‌های بهره‌برداری و همچنین تعداد واحدهایی که در سال ۱۴۰۲ فعال شده بودند، بررسی‌های لازم انجام و برنامه‌های سال ۱۴۰۳ مجددا مورد پایش قرار گرفت.

مدیر اجرایی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن تصریح کرد: در خصوص بسته‌های سرمایه‌گذاری در استان خراسان رضوی شامل یک بسته کرومیت و دو بسته آهن برای سال ۱۴۰۳، دستورات لازم برای اجرای سریع‌تر مزایده‌ها صادر شد. با پیگیری این روش، هم برنامه احیای معادن بهتر پیگیری می‌شود و هم امیدواریم نتایج بسیار خوبی تا پایان سال داشته باشیم.

علیرضا جلالیان، مدیر مجتمع طرح‌های اکتشافی و معدنی استان خراسان در پایان این نشست درباره فعالیت‌های شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در استان خراسان رضوی، ابراز کرد: تاکنون در این استان موفق به دریافت ۲۰ پروانه اکتشاف شده‌ایم که برای پنج پروانه کار اکتشافی در حال انجام و سایر محدوده‌ها انجام مطالعات آغاز و در چند محدوده در حال ورود به محدوده معدنی هستیم.

وی ادامه داد: تا به امروز سه پروانه اکتشاف در مرحله گزارش پایان عملیات اکتشاف و صدور گواهی کشف است. این محدوده‌های معدنی در شهرهای گناباد، بجستان، سنگان، تربت حیدریه و سبزوار واقع شده‌اند.

جلالیان خاطرنشان کرد: از ۲۰ محدوده واقع در استان خراسان رضوی، ۶ محدوده برای مزایده پیشنهاد شده که دو محدوده در سنگان، دو محدوده در سبزوار جغتای و دو محدوده در تربت حیدریه واقع شده‌اند و با طی کردن مراحل مزایده به سرمایه‌گذار تحویل خواهند شد. در حال حاضر مساحت تقریبی محدوده‌های معدنی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در استان خراسان رضوی به حدود ۳۶۲ کیلومتر می‌رسد.

مهدی حمیدی، مدیرکل دفتر بهره‌برداری وزارت صمت در رابطه با جلسه استان خراسان رضوی اظهار داشت: در جلساتی که در استان خراسان رضوی برگزار شد، توانستیم علاوه بر مسئله احیا و فعال‌سازی معادن غیرفعال، برنامه‌ها، راهبردها و اهدافی که برای ادامه سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ داشتیم را تبیین کنیم.

وی تصریح کرد: در جلسه دیگری با حضور بهره‌برداران معدنی که دچار مشکل بودند و به نحوی فعالیت آن‌ها متوقف شده بود، به صورت رودررو و با حضور خود متقاضی و بهره‌بردار و مسئولان ستادی و استانی، پرونده‌ها مورد بررسی قرار گرفت و راهکارها و اهداف مشخص شد تا متناسب با آن اقدامات لازم صورت پذیرد.

حمیدی خاطرنشان کرد: در آخرین جلسه که با مجموعه‌ها و انجمن‌های معدنی استانی برگزار شد، در خصوص برنامه‌ریزی‌هایی که در راستای پیشرفت و اعتلای حوزه معادن هم در برنامه توسعه هفتم دیده شده و هم در رشد حوزه معدن باید در نظر گرفته شود، به لحاظ اقتصادی، فنی و تکنولوژیک مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم خروجی این جلسات آثار و ثمرات مثبتی در استان خراسان رضوی داشته باشد.

انتهای پیام//

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۰ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

علی خطیبی، مدیرعامل شرکت راهسازی و معدنی مبین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۳:۲۲ /دوشنبه/۲ مهر ۱۴۰۳

محمدهادی صادق، مدیر امور بازرگانی هلدینگ میدکو در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۰۵ /شنبه/۲۱ مرداد ۱۴۰۲

محمدحسین بصیری، مدیرعامل شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۵۶ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

علیرضا ضیایی، مدیرعامل شرکت کاوند نهان زمین در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۳۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مدیر فرآوری شرکت سنگ‌آهن گهرزمین مطرح کرد:

۱۴:۳۱ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

محمدحسين بصيری، کارشناس بخش معدن و صنايع معدنی طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۶ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

مهری عليدوستی، مديرعامل شرکت آتورپات مديا طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

جاویدان حاجی‌آقا محسنی، عضو هیئت مدیره شرکت فولاد شاهرود طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۹:۲۵ /دوشنبه/۱۶ مهر ۱۴۰۳

آینده فلزات در ایران چگونه است؟

۸:۵۴ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

عباس ابراهیمی، مدیرعامل شرکت آلیاژسازان کرج طی یادداشتی در «فلزات‌انلاین» مطرح کرد:

۵:۵۴ /شنبه/۱۴ مرداد ۱۴۰۲

احمد عروجی،مدیرعامل شرکت گیل‌راد شمال طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۸:۰۴ /شنبه/۱۰ تیر ۱۴۰۲

در سال 1402 تحقق پیدا کرد؛

۱۰:۲۶ /سه شنبه/۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

با هدف افزایش نقش بخش معدن در رشد اقتصادی کشور صورت پذیرفت؛

۱۰:۰۱ /شنبه/۳ شهریور ۱۴۰۳

در مجمع عمومی فوق‌العاده تصویب شد؛

۱۵:۳۵ /دوشنبه/۸ مرداد ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۱۳:۲۸ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲

نگاهی به شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه؛

۵:۵۰ /شنبه/۲۸ بهمن ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1403/10/5

226357

فلزات آنلاین

1403/10/5

612515

فلزات آنلاین

1403/10/5

923445

فلزات آنلاین

1403/10/5

3285726

فلزات آنلاین

1403/10/5

24873

فلزات آنلاین

1403/10/5

13831

فلزات آنلاین

1403/10/5

42643

فلزات آنلاین

1403/10/5

48803

فلزات آنلاین

1403/10/5

43072

فلزات آنلاین

1403/10/5

41383

فلزات آنلاین

1403/10/5

28816

فلزات آنلاین

1403/10/5

30214

فلزات آنلاین

1403/10/5

28818

فلزات آنلاین

1403/10/5

37402

فلزات آنلاین

1403/10/5

35717

فلزات آنلاین

1403/10/5

59438

فلزات آنلاین

1403/10/5

28101

فلزات آنلاین

1403/10/5

43017

فلزات آنلاین

1403/10/5

47324

فلزات آنلاین

1403/10/5

5049300