سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۰:۴۰ /چهارشنبه/۲۰ فروردین ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۰:۲۹ /یکشنبه/۲۷ آبان ۱۴۰۳

هم‌زمان با کاهش قیمت زغال‌سنگ رخ داد؛

افزایش تمایل تولیدکنندگان زغال‌سنگ چین به فعالیت در صنعت برق

تمایل تولیدکنندگان بزرگ زغال‌سنگ چین به فعالیت در صنعت برق همگام با کاهش قیمت این ماده معدنی و رشد سرعت گذار به انرژی‌های تجدیدپذیر در صنعت مذکور رشد پیدا کرد.

تمایل تولیدکنندگان بزرگ زغال‌سنگ چین به فعالیت در صنعت برق همگام با کاهش قیمت این ماده معدنی و رشد سرعت گذار به انرژی‌های تجدیدپذیر در صنعت مذکور رشد پیدا کرد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات‌آنلاین» و به‌ نقل از وب‌سایت «mining.com»، حاشیه سود شماری از شرکت‌های تولیدکننده زغال‌سنگ چین مانند «China Shenhua Energy Co» به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده این ماده معدنی در کشور نامبرده و شرکت «China Coal Energy Co» به دلیل وضعیت نامناسب بازار زغال‌سنگ در سال جاری میلادی تحت فشار قرار گرفته است.

توسعه معادن زغال‌سنگ در سراسر کشور چین طی سال‌های اخیر، باعث ایجاد وضعیت مازاد عرضه در بازار این سوخت فسیلی شده است. بر همین اساس، قیمت‌های مبنای زغال‌سنگ در سال ۲۰۲۴ نزدیک به ۸ درصد کاهش یافته است؛ این در حالی بوده که حاشیه سود تولیدکنندگان مذکور حدود ۲۲ درصد کاهش را تجربه کرده است.

وضعیت میزان تولید زغال‌سنگ در چین در بازه سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴

شرکت «Shenhua» اخیرا در گزارش مالی سه‌ ماهه سوم ۲۰۲۴ خود اعلام کرد که میزان تولید زغال‌سنگ را در این بازه زمانی کاهش داد. به علاوه، این شرکت در ابتدای سال جاری میلادی اعلام کرده بود قصد دارد تمرکز خود در سرمایه‌گذاری بر روی بخش معدن را متوقف کند.

طبق گزارش ارائه شده از سوی شرکت نامبرده، این شرکت از ابتدای سال جاری میلادی تا ماه سپتامبر، حدود ۳۰۵ مگاوات ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر جدید را راه‌اندازی کرده که بیشتر این افزایش ظرفیت‌ها مربوط به نصب سیستم‌های تولید برق مبتنی بر انرژی خورشیدی بوده است.

سونگ جینگانگ، مدیر مالی شرکت «Shenhua» روز جمعه اول نوامبر ۲۰۲۴ در یک نشست خبری، بیان کرد: هزینه‌های تولید در معادن به دلیل افزایش طول عمر ذخایر معدنی که نیازمند حفر گودال‌هایی عمیق‌تر و طولانی‌تر شدن زمان اجرای فرایند تعمیر و نگهداری برای جلوگیری از بروز حوادث هستند، در حال افزایش است.

به گفته ال وی ژیرن، مدیرعامل شرکت «Shenhua»، این شرکت قصد دارد تا قبل از اینکه فشارهای سیاسی برای کاهش مصرف زغال‌سنگ از سوی دولت چین برای دستیابی به اهداف کاهش کربن تولیدی در صنایع افزایش پیدا کند، از آخرین فرصت ایجاد شده به منظور افتتاح معادن جدید و ساخت نیروگاه‌های حرارتی تا سال ۲۰۲۵ حداکثر بهربرداری را داشته باشد.

شرکت نامبرده در اوایل سال ۲۰۲۴ طی بیانیه‌ای اعلام کرده بود که در نظر دارد بودجه تخصیص یافته خود برای بخش تولید زغال‌سنگ را به نصف کاهش دهد. به علاوه، این شرکت اعلام کرده بود که ظرفیت تولید سالانه برای سال جاری میلادی را کاهش داده است.

به گزارش موسسه تحقیقاتی «BloombergNEF»، شرکت «China Energy Investment Corp» به عنوان بزرگ‌ترین اپراتور نیروگاه حرارتی چین طی سال‌های اخیر، حوزه فعالیت‌های خود را گسترش داده است و قصد دارد تمرکز خود را در سال ۲۰۲۵ بر روی بخش انرژی‌های تجدیدپذیر قرار دهد.

شرکت «China Coal Energy» به عنوان چهارمین شرکت بزرگ معدنی چین و یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان زغال‌‎سنگ در این کشور، ساخت نیروگاه‌های حرارتی جدید و خرید سهام شرکت‌های فعال در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر را به منظور در امان ماندن از ریسک‌های ناشی از کسب‌و‌کار اصلی خود در حوزه معدن در دستور کار قرار داده است. بر اساس داده‌های گردآوری شده توسط رسانه خبری «BJX.com»، این شرکت در سال ۲۰۲۳ به ششمین سرمایه‌گذار بزرگ چین در بخش تولید انرژی حرارتی تبدیل شد.

جدای از مباحث مطرح شده، می‌توان ادعا کرد اگرچه فعالیت در صنعت برق نسبت به بخش معدن از حاشیه سود بالاتری برخوردار است اما صنعت برق نیز همانند دیگر صنایع چالش‌های مختص به خود را دارد. به عنوان مثال، با توجه به اینکه مصرف‌کنندگان منطقه‌ای در چین از رقابتی‌تر شدن بازار در راستای کاهش قیمت انرژی‌های تجدیدپذیر استقبال می‌کنند، از این رو نرخ‌های پرداختی به تولیدکنندگان برق روند نزولی را تجربه خواهد کرد.

انتهای پیام//

باز هم تکرار یک حادثه؛

۱۵:۲۵ /دوشنبه/۱۸ فروردین ۱۴۰۴

علی‌رغم گذار به انرژی‌های تجدیدپذیر،

۱۴:۲۲ /دوشنبه/۱۳ اسفند ۱۴۰۳

بر خلاف گذار به انرژی‌های پاک ایجاد شد؛

۱۶:۳۴ /سه شنبه/۳۰ بهمن ۱۴۰۳

نماینده مردم طبس در مجلس شورای اسلامی:

۱۳:۴۴ /دوشنبه/۲۹ بهمن ۱۴۰۳

حجت‌الله دربانی، مدیرعامل شرکت ذغالسنگ نگین طبس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۲۰ /شنبه/۴ تیر ۱۴۰۱

افشین مختاری، مدیرعامل شرکت پیشرو معادن ذوب‌آهن سوادکوه در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۱:۵۲ /شنبه/۲۵ بهمن ۱۳۹۹

حجت‌الله دربانی، مدیرعامل شرکت ذغالسنگ نگین طبس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»

۱۸:۴۸ /شنبه/۱ آذر ۱۳۹۹

مدیرعامل شرکت فرآوری زغالسنگ پروده طبس مطرح کرد

۱۸:۴۱ /شنبه/۶ اردیبهشت ۱۳۹۹

رمضان کریتی ثانی، مدیرعامل شرکت زغال‌سنگ پروده طبس در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین

۱۸:۵۴ /چهارشنبه/۱۳ فروردین ۱۳۹۹

بهرام جلوداری، مدیرعامل شرکت گسترش و نوسازی معادن خاورمیانه (ممرادکو) در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین

۱۷:۰۱ /شنبه/۲۴ اسفند ۱۳۹۸

حجت‌الله دربانی، مدیرعامل شرکت زغال‌سنگ نگین طبس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۴:۵۸ /شنبه/۱۱ اسفند ۱۴۰۳

مرصاد محامی آهنگران، مدیرعامل شرکت یکتا ذوب ایرانیان طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۳۲ /شنبه/۲۱ مهر ۱۴۰۳

کیارش مهرانی، معاون مالی و اقتصادی هلدینگ «ومعادن» طی یادداشتی نوشت:

۷:۵۴ /سه شنبه/۳ مهر ۱۴۰۳

سعيد صمدی، دبير انجمن زغال‌سنگ ايران طی یادداشتی در«فلزات‌آنلاین» نوشت:

۸:۲۷ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲

سعید صمدی، دبیر انجمن زغال‌سنگ ایران در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۵:۵۲ /شنبه/۱۱ تیر ۱۴۰۱

توسعه صنعت فولاد در کشور ما برخلاف روند

۱۲:۱۸ /شنبه/۲۴ اسفند ۱۳۹۸
به زودی گزارش‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/01/19

282750

فلزات آنلاین

1404/01/19

973636

فلزات آنلاین

1404/01/19

1713596

فلزات آنلاین

1404/01/19

1147537

فلزات آنلاین

1404/01/19

30207

فلزات آنلاین

1404/01/19

18050

فلزات آنلاین

1404/01/19

49704

فلزات آنلاین

1404/01/19

55899

فلزات آنلاین

1404/01/19

45488

فلزات آنلاین

1404/01/19

45030

فلزات آنلاین

1404/01/19

40057

فلزات آنلاین

1404/01/19

38571

فلزات آنلاین

1404/01/19

37957

فلزات آنلاین

1404/01/19

44104

فلزات آنلاین

1404/01/19

43764

فلزات آنلاین

1404/01/19

63906

فلزات آنلاین

1404/01/19

35722

فلزات آنلاین

1404/01/19

48640

فلزات آنلاین

1404/01/19

57537

فلزات آنلاین

1404/01/19

7823600