تولید لیتیوم کربنات چین در نیمه اول سال ۲۰۲۲ به ۱۵۷ هزار تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۴۵ درصد و در مقایسه با نیمه دوم سال ۲۰۲۱، رشد ۳۱ درصدی داشت. تولید هیدروکسید لیتیوم چین در نیمه اول سال ۲۰۲۲، در مجموع به ۱۰۷ هزار تن رسید که ۳۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل و ۱۱ درصد نسبت به نیمه دوم سال ۲۰۲۱ بیشتر بود.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از موسسه «SMM»، تولید لیتیوم کربنات چین در نیمه اول سال ۲۰۲۲ به ۱۵۷ هزار تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۵درصد و در مقایسه با نیمه دوم سال ۲۰۲۱، رشد ۳۱ درصدی داشت. این افزایش تولید در شرکتهایی مانند Yongxing New Energy»، « Zhicun Lithium»، «Jiuling New Energy و «Yongshan Lithium » صورت گرفته است.
در ماههای ژانویه و فوریه، کارخانههای اصلی تولیــد نمک لیتیـــوم در استانهــای سیچـــوان و جیانگشی چین به نوبه خود تحت تعمیر و نگهداری قرار گرفتند. به دلیل همزمان بودن این اقدام با تعطیلات سال نوی چینی، نرخ بهرهبرداری و تولید شرکتها محدود شد و کاهش یافت. همزمان برخی از کارخانههای ذوب به دلیل کمبود سنگ معدنی، تولید خود را به حالت تعلیق درآوردند. همچنین تولید در استان چینگهای چین نیز کاهش یافت. تنها به این دلیل که در طول ماههای ژانویه تا مارس هر سال، مواد خام منجمد شده در این منطقه تولید را با مشکل مواجه میسازد. در نتیجه، تولید لیتیوم استخراج شده از دریاچههای نمک کاهش یافت.
در ماه مارس، کارخانههای ذوب تعمیرات خود را به پایان رساندند و تولید را به تدریج از سر گرفتند. علاوهبراین، برخی از کارخانههای ذوب برای افزایش ظرفیت تولید خود، تجهیزات خود را ارتقا دادند که همین باعث شد که تولید نسبت به مدت مشابه ماه گذشته به طور قابل توجهی افزایش یابد. همچنین در ماههای آوریل و می، شیوع ویروسکرونا در کلانشهر شانگهای بر صادرات لیتیوم کربنات تاثیر گذاشت. با این وجود انبار کردن لیتیوم کربنات در بندر شانگهای منجر به کاهش واردات شد. با این حال، به دلیل اینکه کارخانههای ذوب در استانهای جیانگشی و سیچوان چین متمرکز بودند و در این استانها شیوع ویروس کرونا به خوبی کنترل شده بود، تولید کلی داخلی چین همچنان اندکی افزایش یافت. در ماه ژوئن، با اوجگیری استخراج لیتیوم از دریاچه نمک در استان چینگهای چین در کنار افزایش تولید از خطوط جدید، تولید کلی این کشور همچنان روند روبهرشدی را تجربه میکرد.
تولید هیدروکسید لیتیوم چین در نیمه اول سال ۲۰۲۲ در مجموع به ۱۰۷ هزار تن رسید که ۳۲درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل و ۱۱درصد نسبت به نیمه دوم سال ۲۰۲۱ بیشتر بود. این افزایش تولید عمدتا در شرکتهایی نظیر « Tianyi Lithium» ، « Rongjie Lithium» و « Zhiyuan Lithium» صورت گرفت. در ابتدای سال ۲۰۲۲، کارخانههای ذوب بزرگ در استانهای جیانگشی و سیچوان چین تحت تعمیر و نگهداری قرار گرفتند و برخی از تولیدکنندگان بزرگ هیدروکسید لیتیوم نیز تولید خود را در ماه فوریه به دلیل تعمیر و نگهداری به نصف کاهش دادند. پس از اتمام تعطیلات سال نوی چینی، اکثر شرکتها تولید خود را به تدریج در ماه مارس از سر گرفتند که این افزایش تولید در استان سیچوان ملموستر بود. برخی از دیگر شرکتها نیز تولیدات خود را افزایش دادند که در نتیجه آن میزان تولید کلی چین به طور قابل توجهی در این ماه افزایش یافت. از ماه آوریل تا می، کارخانههای ذوب به افزایش ظرفیت تولید خود ادامه دادند. این درحالی است که به دلیل کاهش قیمت لیتیوم کربنات، برخی از این کارخانههای ذوب، لیتیوم کربنات بیشتری را خریداری کرده و میزان تولید خود را در همین راستا افزایش دادند. در ماه ژوئن، کارخانههای ذوب آهن بزرگ چین تعمیر و نگهداری سالانه تجهیزات خود را آغاز کردند. در همین راستا برخی از تولیدکنندگان نیز به نوبه خود تعمیرات تجهیزات خود را شروع کردند. با این وجود تولید هیدروکسید لیتیوم اندکی افزایش یافت؛ چرا که کارخانههای ذوب دارای مقدار کافی از مواد اولیه از کنسانترههای وارداتی بودند.
بر اساس آمار موسسه« SMM»، پنج تولیدکننده برتر لیتیوم کربنات چین ۴۳ درصد از کل سهم بازار را به خود اختصاص دادهاند که در مقایسه با نیمه اول سال ۲۰۲۱ اندکی این میزان کاهش یافته است. شایان ذکر است که رقابت در بازار لیتیوم کربنات تشدید شده است. در نیمه اول سال ۲۰۲۲، تولید لیتیوم کربنات شرکت « Zhicun Lithium» در رتبه اول قرار گرفت و حدود ۱۰ درصد از کل تولید داخلی چین را به خود اختصاص داد. علاوه بر این شرکت، شرکتهای « Tianqi Lithium»، « Lanke Lithium»، « Zhiyuan Lithium» و « Ganfeng Lithium» نرخ بهرهبرداری بالای خود را حفظ کردند و از نظر سهم بازار در بین پنج شرکت برتر از این نظر قرار گرفتند. با افزایش قیمت لیتیوم کربنات ، شرکتهای بیشتری شروع به رقابت کردند تا هر یک سهمی از این بازار داشته باشند. به همین دلیل سهم بازار شرکتهای پیشرو به تدریج کاهش یافت و سهم بازار این پنج شرکت برتر در مقایسه با سال گذشته، حدود ۱۳ درصد کاهش را تجربه کرد.
اطلاعات به دست آمده از موسسه «SMM» نشان میدهد که پنج تولیدکننده برتر هیدروکسید لیتیوم چین، حدود ۶۲ درصد از سهم بازار را به خود اختصاص دادهاند که این میزان بالاتر از سهم پنج تولیدکننده برتر کربنات لیتیوم است. شرکت Ganfeng Lithium با در دست داشتن ۲۴ درصد از سهم بازار در این زمینه پیشرو است.