رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: دو مفهوم نوآوری و فناوری، سهم معدن و صنایع معدنی در اقتصاد را افزایش میدهند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، محمدرضا موثقینیا در پنل تخصصی نخستین رویداد صنعت دانشبنیان که با هدف ارائه نیازهای فناورانه معدن و صنایع معدنی برگزار شد، بیان کرد: حدود پنج هزار معدن در کشور فعال و غیرفعال هستند که استخراج سالانه این تعداد معدن به ۶۵۰ میلیون تن میرسد.
وی در این پنل که مدیران عامل شرکتهای ملی صنایع مس ایران، معدنی و صنعتی چادرملو، معدنی و صنعتی گلگهر، فولاد مبارکه و فولاد خوزستان حضور داشتند، عنوان کرد: این میزان برداشت و تولیدات زنجیره آن، سهم حدود ۷ درصدی در تولید ناخالص داخلی را در پی داشته است که رقم قابلتوجهی نیست.
به گفته رئیس هیئت عامل ایمیدرو، این سازمان در سه محور، نوآوری و استفاده از دانش روز را پیگیری میکند که شامل تسهیل و بهبود فضای کسبوکار محصولات دانشبنیان، تکمیل زنجیره ارزش در تولیدات نوآور و فناور و توسعه دانش و فناوریهای نوین است.
موثقینیا یادآور شد: امروز چنین رویدادی سرآغاز افزایش همکاری و مشارکت بخش معدن و صنایع معدنی با شرکتهای نوآور و دانشبنیان است. برخی از محورهایی که ایمیدرو طی امسال و سالهای آینده پیگیری میکند، مواردی همچون اقتصاد چرخشی و حفظ حداکثری مواد و عمر آنها، اقتصاد و بهرهوری سبز و حرکت به سمت معدنکاری سبز، استفاده از انرژیهای پاک، اکتشاف و استخراج با استفاده از دانشروز، تکمیل زنجیره تولید فلزات و آلیاژها، استفاده از اینترنت اشیا و هوش مصنوعی و توسعه تولید و کاربرد مواد معدنی استراتژیک و حیاتی است.
در این پنل همچنین سمیه خلوصی، معاون برنامهریزی و توانمندسازی ایمیدرو گزارشی از جایگاه مواد معدنی و نقش آنها در توسعه و نیز برنامههای ایمیدرو در افزایش همکاری با شرکتهای دانشبنیان و بهکارگیری دانش در اهداف توسعهای سازمان ارائه کرد.
انتهای پیام//