مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: تا به امروز ۲۲۰ هزار تن کاتد تولید شده است و تا پایان سال به ۲۸۰ هزار تن خواهد رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد جلوتر هستیم.
به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه، اردشیر سعدمحمدی پیش از ظهر روز جمعه ۱۹ دی ماه در آیین کلنگزنی پروژه مکانیزاسیون معدن، پالایشگاه جدید و فاز سوم توسعه تغلیظ مجتمع مجتمع مس سرچشمه با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، اظهار داشت: شرکت ملی صنایع مس ایران امروز برنامه دو میلیارد و ۴۸۰میلیون یورو بهعلاوه ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری جدید را شروع میکند.
وی این میزان سرمایهگذاری را موجب درآمد دو میلیارد دلاری شرکت مس عنوان کرد و افزود: تا پنج سال آینده این ظرفیت را به ۴,۵میلیارد دلار میرسانیم و رشد ۲,۵ برابری برای شرکت مس اتفاق میافتد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه هدف ما این است که جزو ۱۰ شرکت برتر دنیا باشیم، تاکید کرد: در مرکز نوآوری برای صنایع پاییندستی از نخبگان کشوری و استانی استفاده میکنیم تا در صنایع هایتک بتوانیم طرحهای جدید برای سرمایهگذاری ایجاد کنیم.
سعدمحمدی ادامه داد: با انجام پروژههای جدید مس، میزان ظرفیت کنسانتره به دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن افزایش مییابد و خوشحالیم که استانهای یزد، اردبیل، آذربایجان غربی و محدودهای از سیستان و بلوچستان، استانهای جدید ما هستند که در آینده به تولیدات مس اضافه خواهند کرد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران خاطرنشان کرد: با توجه به تقاضای رو به رشد دنیا در بازارهای جهانی، شرکت مس برنامهریزی کرده تا بتواند میزان تقریبا ۲ درصد از سهم فروش بینالمللی دنیا را از آن ایران کند، ورود به بازار ترکیه عملیاتی شده و کیفیت مس ما در دنیا به ۵-۹ معروف است و مس با عیار ۹۹.۹۹۹ تولید میشود.
سعدمحمدی یادآور شد: در حال حاضر در دنیا ۲۳ میلیون و ۹۰۰هزار تن مس تولید میشود، ۹ میلیون و ۸۰۰هزار تن در چین و سهم تولید مس ایران ۱.۱ درصد تولید دنیا است و به همین دلیل ارتقای دو برابری را در دستور کار داریم.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با تاکید بر اینکه سال آینده سه کارخانه جدید کنسانتره در کرمان شامل درآلو، درهزار و معدن ۷۲ هزار تنی حاصل از سربارههای مس افتتاح خواهیم کرد، تصریح کرد: روش Ipcc برای اولین بار در معدن سرچشمه اجرا میشود که سیستم انتقال بار کاملا مکانیزه شکل میدهد و از نظر ایمنی انتقال پیوسته بار صورت میگیرد که معادن بزرگ دنیا از این سیستم استفاده میکنند.
وی ادامه داد: ۴۰ دستگاه تراک جدید ۱۳۶ تنی بار برای تجهیز ناوگان سرچشمه خریداری شده و به دنبال این هستیم که تراکهای ۲۴۰ تنی برای اولینبار در ایران، در سرچشمه راهاندازی کنیم و به بقیه معادن انتقال دهیم تا هزینههای بارگیری و حمل و نقل و استخراج کاهش یابد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران تصریح کرد: تا به امروز ۲۲۰هزار تن کاتد تولید شده و تا پایان سال با تلاش تمامی پرسنل مس به ۲۸۰ هزار تن مس خواهیم رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲درصد جلوتر هستیم.
سعدمحمدی به پروژههای شرکت مس در بخش ورزش نیز اشاره و عنوان کرد: سه ورزشگاه در استان کرمان در دست احداث است و برنامهریزی شده تا در سه ماه اول سال آینده یک ورزشگاه ۳۰هزار نفری در کرمان و ۱۵هزار نفری مدرن در رفسنجان و یک ورزشگاه ۱۵ هزار نفری در شهربابک افتتاح شود.
وی اضافه کرد: ۷۰ زمین چمن مصنوعی هم در روستاهای این استان اجرا شده است تا برای جوانان علاقهمند به ورزش کاری انجام شده باشد و این حمایتها ادامه خواهد داشت.