روز سهشنبه ۹ اردیبهشت ماه، قیمت مس در «LME» نسبت به روز معاملاتی پیشین، ۱٫۳ درصد رشد پیدا کرد و به ۹ هزار و ۴۸۷ دلار رسید.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین»، قیمت مس در روز سهشنبه ۹ اردیبهشت ماه در معاملات بورس فلزات لندن نسبت به روز دوشنبه هشتم اردیبهشت ماه، ۱٫۳ درصد معادل ۱۲۲ دلار نسبت به روز معاملاتی قبل از آن افزایش یافت و نسبت به هفته پیشین، ۲٫۱ درصد رشد را تجربه کرد و به ۹ هزار و ۴۸۷ دلار رسید. قیمت مس در روز دوشنبه هشتم اردیبهشت ماه، ۹ هزار و ۳۶۵ دلار بود.
قیمت سه ماهه مس در معاملات روز سهشنبه ۹ اردیبهشت ماه، یک درصد افزایش معادل ۹۵ دلار نسبت به روز معاملاتی قبل، افزایش و نسبت به هفته پیشین، ۱٫۶ درصد رشد پیدا کرده است.
روند قیمت و موجودی انبار مس در بورس فلزات لندن طی دو هفته اخیر در نمودار ۲ قابل مشاهده است. طبق این نمودار، موجودی مس در انبارهای بورس فلزات لندن در روز سهشنبه ۹ اردیبهشت ماه با کاهش ۳۰۰ تنی، از ۲۰۲ هزار و ۸۰۰ تن به ۲۰۲ هزار و ۵۰۰ تن رسیده است.
طبق نمودار ۳، روز سهشنبه ۹ اردیبهشت ماه در بورس فلزات لندن، قیمت مس در شرایط بکواردیشن به سر میبرد. اختلاف قیمت سه ماهه و نقدی در این روز، برابر با منفی ۲۲ دلار بر تن گزارش شد که نسبت به روز دوشنبه هشتم اردیبهشت ماه، با کاهش ۲۷ دلار بر تنی همراه بود.
انتهای پیام//