سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۱۹:۳۳ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۷:۰۷ /چهارشنبه/۴ خرداد ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت ذوب گستر ابهر مطرح کرد:

افزایش ۱۲۹ درصدی سرمایه «ومعادن»

مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با حضور سهامداران این شرکت تشکیل شد و مجمع با افزایش سرمایه 129 درصدی این شرکت موافقت کرد.

مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با حضور سهامداران این شرکت تشکیل شد و مجمع با افزایش سرمایه ۱۲۹ درصدی این شرکت موافقت کرد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با حضور ۸۵درصدی سهامداران به منظور تصمیم‌گیری در خصوص افزایش سرمایه در سالن تلاش تهران برگزار شد. این مجمع با حضور اعضای هیئت رئیسه در جایگاه رسمیت یافت.

توجیه افزایش سرمایه

در ابتدای این مجمع، اردشیر سعدمحمدی منشی مجمع و مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات بیان کرد: قیمت سهام شرکت ۴۷ درصد از ابتدای سال ۱۴۰۰ رشد یافت، در حالی که شاخص در این مدت ۲۳درصد رشد داشت.

وی افزود: در نظر داریم سرمایه شرکت را از هشت هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به ۱۹ هزار و ۲۰۰میلیارد تومان برسانیم. بر این اساس افزایش سرمایه شرکت به صورت زیر تحقق می‌یابد که از محل سود انباشته ۴۱ درصد، از محل مطالبات موجود سهامداران ۲۸ درصد و از محل آورده نقدی سهامداران ۳۱ درصد محقق خواهد شد. به این ترتیب جمع مبلغ افزایش سرمایه ۱۰۸ هزار و ۴۲۸میلیارد ریال و معادل ۱۲۹ درصد خواهد بود.

سعدمحمدی تصریح کرد: ۷۰ درصد از پورتفوی شرکت را استخراج کانی‌های فلزی تشکیل می‌دهد و گل‌گهر بزرگ‌ترین شرکت زیرمجموعه آن محسوب می‌شود. ضمن اینکه ترکیب زیرمجموعه‌های شرکت عمدتا به تولیدکنندگان سنگ‌آهن و محصولات آن اختصاص دارد.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات اذعان کرد: موضوع افزایش سرمایه در هیئت مدیره شرکت مطرح شد. همان‌طور که اشاره شد این افزایش سرمایه از مطالبات و آورده نقدی سهامداران و سود انباشته خواهد بود که ابتدا قرار بود جمعا ۱۱ هزار و ۶۰۰میلیارد تومان افزایش سرمایه داشته باشیم اما سازمان بورس با ۱۰ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان آن موافقت کرده است.

وی یکی از اهداف این افزایش سرمایه را مشارکت در افزایش سرمایه شرکت‌های سرمایه‌پذیر مانند صبانور، گل‌گهر، تجلی توسعه معادن و فلزات، کابل‌های شهید قندی و… تلقی کرد که جمع کل مشارکت افزایش سرمایه در شرکت‌های سرمایه‌پذیر هفت هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است.

سعدمحمدی با تاکید بر پروژه‌های در دست اقدام شرکت‌های زیرمجموعه، گفت: پروژه‌های متعددی توسط شرکت‌های زیرمجموعه در دست اقدام است که ازجمله این پروژه‌ها می‌توان به فولاد کردستان و مس جانجا اشاره کرد که پروژه مس جانجا در مرحله اقدام قرار دارد. برای پروژه مس جانجا با ذخایر مس اکسیدی سر و کار داریم که می‌توان با استفاده از تکنولوژی لیچینگ یک کارخانه احداث کنیم. عملیات اجرای این پروژه نیز به زودی آغاز می‌شود.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات تصریح کرد: به آینده صبانور با برنامه‌ریزی صورت گرفته بسیار خوش‌بین هستیم که ذخایر افزایش یابد و پتانسیل خوبی در منطقه وجود دارد. اقدامات اکتشافی با دستگاه‌های حفاری خریداری شده سرعت می‌یابد. ضمن اینکه پروژه‌های خوبی در زمینه کنسانتره و گندله در دو استان کردستان و همدان برای صبانور در دست اقدام داریم.

وی مطرح کرد: مجوز افزایش سرمایه ۱۰ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومانی اخذ شده و با رای سهامداران در این جلسه اعمال خواهد شد و سرمایه شرکت از هشت هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان کنونی به بیش از ۱۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.

سعدمحمدی با اشاره به سودده بودن پروژه‌های در دست اقدام، عنوان کرد: حجم نقدینگی در کشور بسیار زیاد است و با توجه به شرایط کنونی، اگر بتوانیم منابع را به سرعت جذب و آن را در پروژه‌های زیرمجموعه مانند فولاد اقلید، فولاد کردستان، مس جانجا و… هزینه کنیم، مطمئنا سود خوبی نصیب سهامداران می‌شود.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات بیان کرد: تا پایان امسال سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در پروژه‌های زیرمجموعه هزینه می‌شود. ضمن اینکه قدرت جذب سرمایه در پروژه‌ها بسیار بالا است. با این حال هرچه سرعت جذب منابع و خرید تجهیزات افزایش یابد، می‌توان به سودآوری بیشتر پروژه‌ها امیدوار بود.

وی ادامه داد: باید به استناد دقیق و سه بعدی کانسارها نسبت به استخراج از آن‌ها برنامه‌ریزی کرد و از این رو تا زمانی که نسبت به ذخایر صبانور مطمئن نباشیم، نمی‌توانیم بدون برنامه پیش برویم. از این رو صحبت از کنسانتره و گندله‌سازی پنج میلیون تنی صبانور زود است. با این وجود نخستین بازدید از صبانور و معادن گلالی انجام شد تا اهمیت پروژه‌های صبانور مشخص شود.

سعدمحمدی اضافه کرد: در فولاد کردستان پروژه‌های خوبی در دست اقدام داریم و قراردادهای فولادسازی و احیا مستقیم منعقد شده است و به سمت اجرای پروژه پیش می‌رویم. ضمن اینکه دو پهنه در استان کردستان را برای مجموعه فولاد صبانور دنبال می‌کنیم تا بتوانیم خوراک مجموعه را تا حدی تضمین کنیم. البته به نظر می‌رسد این پروژه برای مواد اولیه مشکلی نداشته باشد. در فولاد کردستان یک پروژه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تنی آهن اسفنجی و یک پروژه یک میلیون تنی فولادسازی در نظر گرفتیم.

پس از صحبت‌های مدیرعامل «ومعادن» حسابرس و بازرس قانونی شرکت توجیه خود از افزایش سرمایه این شرکت را قرائت کرد و آن را بلامانع دانست. سپس سهامداران سوالات خود را از مدیران شرکت پرسیدند و مدیران نیز به سوالات مربوطه پاسخ‌های لازم را دادند.

تصویب افزایش سرمایه

در این مجمع، پیشنهاد هیات مدیره «ومعادن» برای افزایش ۱۲۹ درصدی سرمایه شرکت به مبلغ ۱۰۸ هزار و ۴۲۸ میلیارد ریال به تصویب سهامداران شرکت رسید. بدین‌ترتیب سرمایه این هلدینگ بزرگ سرمایه‌گذاری بازار سرمایه از حدود ۸۴ هزار میلیارد ریال به بیش از ۱۹۲ هزار میلیارد ریال خواهد رسید.

سهام‌داران «ومعادن» در حالی تصمیم به افزایش سرمایه شرکت گرفتند که این هلدینگ با بازده سالانه ۳۷.۸ درصدی در سال ۱۴۰۰، یکی از سودآورترین شرکت‌های بورسی لقب گرفته است. پیش‌بینی می‌شود سود خالص این شرکت با رشد ۴۹ درصدی به ۱۳ هزار میلیارد تومان افزایش یابد.

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه‌بندی سازمان مدیریت صنعتی کشور که از شرکت‌های برتر کشور در سال ۱۴۰۰ (IMI-100) انجام شده است، شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در ارزیابی شاخص‌های سودآوری و عملکرد از نظر بازده فروش با ۸۶ درصد بازده فروش، دومین شرکت برتر در این بخش معرفی شده است.

همچنین در گزارش ویژه همایش شرکت‌های برتر، شرکت «ومعادن» از نظر میزان فروش، با ثبت رقم نزدیک به ۱۲۷.۶ هزار میلیارد ریال در شمار ۱۰شرکت دارای بیشترین صعود رتبه قرار گرفت.

برنده شدن کنسرسیومی با محوریت «ومعادن» در مزایده معدن مس و طلای «جانجا» در استان سیستان و بلوچستان، گسترده شدن قابل توجه فعالیت‌ها و طرح‌های هلدینگ در منطقه غرب کشور و قرار گرفتن در جمع هفت شرکت بزرگ پیشران پیشرفت اقتصادی ایران نیز از دیگر دستاوردهای اخیر این مجموعه به شمار می‌رود.

لازم به ذکر است شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه معادن و فلزات با نماد بورسی «ومعادن»، از سهام‌داران عمده مجموعه‌های بزرگ معدنی و فولادی ایران از قبیل شرکت های معدنی و صنعتی گل‌گهر، معدنی و صنعتی چادرملو، سنگ آهن گهرزمین، شرکت ملی مس، معدنی و صنعتی صبانور، مجتمع فولاد خراسان، آهن و فولاد ارفع، پویا انرژی، کارخانجات کابل‌سازی شهید قندی، تجلی توسعه معادن و فلزات، گسترش کاتالیست ایرانیان، پرتو تابان معادن و فلزات و شرکت کک طبس است.

پس از گذشت دو روز،

۱۰:۱۸ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در نیمه اردیبهشت ماه،

۱۲:۳۶ /دوشنبه/۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

بورس روی ابرها؛

۱۰:۲۰ /یکشنبه/۳۱ فروردین ۱۴۰۴

شاخص کل بورس تاریخ‌ساز شد؛

۱۱:۱۴ /شنبه/۳۰ فروردین ۱۴۰۴

روند صعودی بورس ادامه پیدا کرد؛

۱۰:۳۶ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴

در ادامه سبزپوشی بازار سرمایه،

۱۲:۵۵ /چهارشنبه/۲۰ فروردین ۱۴۰۴
به زودی گفت‌وگوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی یادداشت‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی اینفوگرافیک‌های مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/16

235500

فلزات آنلاین

1404/02/16

869230

فلزات آنلاین

1404/02/16

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/16

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/16

28123

فلزات آنلاین

1404/02/16

16997

فلزات آنلاین

1404/02/16

44275

فلزات آنلاین

1404/02/16

65608

فلزات آنلاین

1404/02/16

47680

فلزات آنلاین

1404/02/16

44103

فلزات آنلاین

1404/02/16

36849

فلزات آنلاین

1404/02/16

35940

فلزات آنلاین

1404/02/16

35682

فلزات آنلاین

1404/02/16

43700

فلزات آنلاین

1404/02/16

39070

فلزات آنلاین

1404/02/16

60112

فلزات آنلاین

1404/02/16

33105

فلزات آنلاین

1404/02/16

43171

فلزات آنلاین

1404/02/16

56320

فلزات آنلاین

1404/02/16

6779800