سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۴:۵۴ /شنبه/۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۱:۵۶ /شنبه/۱ آذر ۱۳۹۹

رئیس هیئت عامل ایمیدرو:

افزایش ۴۰ درصدی سود شرکت مس، حاصل عملکرد واقعی است

رئیس هیئت عامل ایمیدرو در جلسه پایش شرکت مس گفت: افزایش 40 درصدی سود شرکت ملی صنایع مس ایران، حاصل عملکرد واقعی شرکت و نه نرخ تسعیر ارز است. پایین بودن قیمت تمام شده تولید محصولات (حدود دو هزار دلار)، این شرکت را در ردیف شرکت‌های طراز اول دنیا قرار داده است.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو در جلسه پایش شرکت مس گفت: افزایش ۴۰ درصدی سود شرکت ملی صنایع مس ایران، حاصل عملکرد واقعی شرکت و نه نرخ تسعیر ارز است. پایین بودن قیمت تمام شده تولید محصولات (حدود دو هزار دلار)، این شرکت را در ردیف شرکت‌های طراز اول دنیا قرار داده است.

به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی سازمــان توسعـــه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، خداداد غریب‌پور که به صورت ویدئوکنفرانس در جلسه پایش برنامه‌ها و اقدامـــات شرکــت ملی مـــس ایـــران سخن می‌گفت، اظهــار داشــت: ایـــن شرکـــت در اکتشاف، استخراج، تولید، فروش و نسبت‌های مالی، رشد محسوسی نسبت به سال گذشته داشته است.

وی افزود: شرکت ملی صنایع مس طی ۶ماهه نخست امسال، ۷۸ درصد رشد سود داشته که با روند پیش رو، سود این شرکت افزایش بیشتـــری خواهـــد داشــت. به گفتـــه غریب‌پـــور، پاییــن بودن قیمــت تمام شده تولید محصولات (حدود دو هزار دلار)، این شرکت را در ردیف شرکت‌های طراز اول دنیا قرار داده است.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو با بیان اینکه شرکت ملی صنایع مس اکنون بیش از دو میلیارد یورو طرح توسعه تعریف کرده است، تصریح کرد: ظرفیت های پیش روی این شرکت نسبت به تولید در مقایسه با رتبه جهانی بالاتر است و لازم است تولید را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: ایران از نظر ذخایر مس در رتبه هفتم اما در تولید، رتبه پانزدهم است از این رو باید بر افزایش تولید تمرکز کنیم.

تاکید بر دو تا سه برابر شدن میزان حفاری اکتشافی

غریب‌پور با بیان اینکه شرکت ملی صنایع مس میزان حفاری را تا پایان امسال به ۱۰۰ هزارمتر می رساند، عنوان کرد: پیش از این در دوره قبلی مدیریت آقای سعدمحمدی، میزان حفاری به ۱۵۰ هزار متر رسیده بود و انتظار داریم ظرفیت عملیات حفاری به دو تا سه برابر برسد.

وی ادامه داد: این شرکت در بخش فناوری، با طرح‌های تدوین شده و توجه به روش جدید تولید، رویکرد مناسبی داشته است اما برای دستیابی به دانش فنی، لازم است تمرکز بیشتری داشته باشد. به گفته غریب‌پور، موفقیت‌های حاصله در کنار دانش فنی، می‌تواند نتایج درخشانی برای کشور ایجاد کند.

افزایش سرمایه مس و مبارکه؛ جبران‌کننده بازار سرمایه

رئیس هیئت عامل ایمیدرو با اشاره به اینکه شرکت ملی صنایع مس در حال حاضر، جزو پنج شرکت نخست بورسی با سرمایه بالا است، بیان کرد: با افزایش سرمایه شرکت و اجرای طرح‌های تولیدی، نگاه سهامداران به بورس مثبت شده و بازار رویکرد افزایشی به خود می‌گیرد. این شرکت همواره رضایت سهامداران را حفظ کرده است.

غریب‌پـــور اضافـــه کــرد: افزایــش سرمایــه شرکت‌های ملی مس و فولاد مبارکه، بی رونقی بازار بورس را جبران می‌کنند.

وی با اشاره به ضرورت تشکیل یک شرکت مدیریت پروژه در شرکت ملی مس ابراز کرد: با تشکیل این شرکت، می‌توانیم از طریق بورس ۱۰هزار میلیارد تومان گردآوری کنیم و در کنار افزایش سرمایه ۱۰ هزار میلیارد تومانی پیش رو، منابع مالی برای توسعه طرح‌ها تامین کنیم.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو ادامه داد: این اقدام، سبب اعتمادسازی سهامداران شده و در عین حال، رویکرد توسعه ای مس زودتر حاصل می‌شود.

غریب‌پور یادآوری کرد: موفقیت‌های حاصله شرکـــت ملـــی مـــس حاصـــل تـــلاش مدیــــران، کارشناسان، متخصصان، کارگران و دست‌اندرکاران این حوزه است.

افزایش ظرفیت ۴۰۰ هزار تن کنسانتره در سال آینده

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت ملــــی صنایـــع مـــس ایـــران، در ایـــن جلســـه ویدئوکنفرانسی اظهـــار داشــت: ذخایـــر مس کشــور بیــش از هفــت میلیارد تن است و با اکتشافات انجام شده، یک ذخیره بسیار بزرگ معدنی اکتشاف شده اواخر امسال یا ابتدای سال آینده اعلام می‌شود و باعث ارزش افزوده بسیار بالایی خواهد شد.

وی ادامــــه داد: در معــــادن میــــدوک و سونگون نیـــز ذخایـــر قابـــل توجهــی تا پایـــان امسال به ذخایـر کشور افزوده می‌شود. اکنــون اکتشافات وسیعی در استان‌های یزد، اصفهان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه در سال آینده سه کارخانه کنسانتره مس افتتاح می‌شود، ابراز کرد: این کارخانه‌ها شامل دره آلو، دره زار و استحصال فلوتاسیون از سرباره‌های ذوب است که با بهره‌برداری از اینها، ۴۰۰ هزار تن کنسانتره به مجموع تولید کشور اضافه می‌شود.

سعدمحمدی توضیح داد: طرح تجهیز احداث کارخانه تولید کنسانتره معدن ایجو در حال تولید بوده و آماده افتتاح رسمی است. طرح آهک هیدراته اهر نیز تا پایان آذر افتتاح می‌شود.

وی اعلام کرد: برنامه تولید کاتد امسال ۲۶۵ هزار تن است که پیش بینی شده تا پایان سال به ۲۸۰ هزار تن برسد. شرکت‌های تابعه مس طی ۶ ماهه رکورد تولید داشته اند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران اضافه کرد: طی ۶ ماهـــه امســال، ارزش فروش ریالی نسبـــت بــه برنامـــه با ۵۴ درصد رشــد نسبت بــه برنامــه، بـــه ۱۱ هزار میلیارد تومان رسید. میزان صادرات نیز نسبت به برنامه، ۲۶درصد رشد داشت.

سعدمحمـــدی خبـــر داد: در بخش بومی سازی، ۶ هزار و ۲۵۰ قطعه بومی‌سازی شده و برای هشـــت هـــزار قطعـــه برنامـــه‌ریزی شـــده است. طی امســال نیز یک هـــزار و ۱۰۰ قطعه، بومی‌سازی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: این شرکت آماده همکاری برای فعال‌سازی معادن کوچک‌مقیاس مس است.

طی چهار ماهه نخست 2024،

۶:۳۹ /دوشنبه/۲۲ مرداد ۱۴۰۳

مدیر بخش تحقیقات موسسه «Sucden Financial» مطرح کرد:

۱۱:۲۳ /دوشنبه/۱۵ مرداد ۱۴۰۳

پس از رکود چند ماهه تقاضای مس در چین،

۷:۴۶ /یکشنبه/۱۴ مرداد ۱۴۰۳

به دلیل محدودیت دسترسی به فلز سرخ،

۱۲:۲۴ /چهارشنبه/۳ مرداد ۱۴۰۳

با عرضه محموله‌های انبار شده در بازارهای جهانی،

۸:۳۸ /شنبه/۹ تیر ۱۴۰۳

همگام با افزایش تقاضای فلز سرخ انجام شد؛

۸:۲۶ /شنبه/۹ تیر ۱۴۰۳

دبیر انجمن مس ایران:

۸:۴۸ /پنجشنبه/۱ اردیبهشت ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت میل‌ ایران:

۱۰:۳۰ /دوشنبه/۱۰ آبان ۱۴۰۰

یک فعال صنعت مس:

۱۲:۱۴ /پنجشنبه/۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰

دبیر انجمن مس ایران؛ باید بر ذخایر کم‌عیار متمرکز شویم

۱۲:۱۲ /پنجشنبه/۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰

کارشناس حوزه مس نوشت:

۱۷:۱۵ /شنبه/۲ شهریور ۱۳۹۸

پارسا طغرایی، عضو هیئت مدیره شرکت صنایع سیم و کابل مشهد طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۴۱ /شنبه/۲۰ مرداد ۱۴۰۳

احمد عروجی، مدیرعامل شرکت گیل راد شمال در یادداشتی در «فلزات آنلاین» نوشت:

۷:۴۶ /یکشنبه/۵ تیر ۱۴۰۱

شرایط بازار فلزات طلایی است؛

۱۲:۱۱ /یکشنبه/۲۱ شهریور ۱۴۰۰

فضای عملیاتی و واقع‌بینانه، راه نجات صنایع معدنی؛

۹:۵۲ /چهارشنبه/۱۲ خرداد ۱۴۰۰

محمدرضا بنی‌اسدی‌راد، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران:

۴:۵۸ /یکشنبه/۸ مهر ۱۳۹۷

تقابلات ژئوپلیتیک بازار جهانی فلزات را تحت تاثیر قرار می‌دهد

۱۳:۳۱ /شنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۱

در پنج ماهه نخست امسال؛

۷:۵۵ /پنجشنبه/۳۱ شهریور ۱۴۰۱

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران:

۵:۱۵ /شنبه/۲۰ دی ۱۳۹۹
به زودی ویدیوهای مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

دامنه گسترده سرمایه‌گذاری‌ها و فعالیت‌های میدکو در خصوص توسعه زنجیره‌های ارزش صنایع معدنی و فلزی

۵:۲۰ /جمعه/۹ اردیبهشت ۱۴۰۱
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/18

235500

فلزات آنلاین

1404/02/18

869230

فلزات آنلاین

1404/02/18

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/18

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/18

28123

فلزات آنلاین

1404/02/18

16972

فلزات آنلاین

1404/02/18

44275

فلزات آنلاین

1404/02/18

65608

فلزات آنلاین

1404/02/18

47680

فلزات آنلاین

1404/02/18

44103

فلزات آنلاین

1404/02/18

36822

فلزات آنلاین

1404/02/18

35933

فلزات آنلاین

1404/02/18

35533

فلزات آنلاین

1404/02/18

43700

فلزات آنلاین

1404/02/18

38976

فلزات آنلاین

1404/02/18

60112

فلزات آنلاین

1404/02/18

32888

فلزات آنلاین

1404/02/18

43171

فلزات آنلاین

1404/02/18

56320

فلزات آنلاین

1404/02/18

6668300