مدیر حملونقل و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه بر اهمیت پیادهسازی پیادهسازی الگوی ایمنی و سلامت در ابتدا میان مدیران و سرپرستان و سپس تسری این رفتار به سایر کارکنان در سال جاری تاکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزاتآنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه، در جلسه ارتقای ایمنی ناحیه حملونقل و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه که روز یکشنبه ۲۷ خرداد ماه ۱۴۰۳ برگزار شد، رسول شفیعزاده، مدیر حملونقل و پشتیبانی فولاد مبارکه بیان کرد: هدف ناحیه، پیادهسازی الگوی ایمنی و سلامت در شرکت است.
وی با بیان اینکه در سال جدید هدف ناحیه، پیادهسازی الگوی ایمنی و سلامت در شرکت است، بر اهمیت پیادهسازی این الگو در ابتدا در میان مدیران و سرپرستان و سپس تسری این رفتار به سایر کارکنان تاکید کرد.
شفیعزاده عنوان کرد: البته این الگو بودن باید در عمل اتفاق بیفتد. در فرهنگ ایمنی، بلوغ ایمنی زمانی اتفاق میافتد که مسئولانه کار کنیم و افراد را بهگونهای باور کنیم که منفعلانه اقدام نکنند و به صورت فعال عمل کنند.
مدیر حملونقل و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه در ادامه با اشاره به سه مولفه کارکنان، مکانیسمها و محیط کار، اظهار داشت: برای ارتقای ایمنی باید تکتک این عناصر مورد توجه قرار گیرد.
وی در بخش پایانی سخنان خود، ضمن پاسخگویی به سوالات حاضران در جلسه و با تاکید بر اهمیت یکپارچهسازی آنالیز حوادث حملونقل با متدها و روشهای روز، مطرح کرد: در این زمینه نیز دورههای تحلیل ریشهای حوادث برای کلیه کارشناسان ایمنی شرکتها در حال برنامهریزی است.
در بخش نخست این جلسه که با حضور مدیر حملونقل و پشتیبانی، رئیس ایمنی، بهداشت حرفهای و آتشنشانی، نماینده بهداشت حرفهای، بازرس ایمنی مرکز، سرپرستان، کارشناسان ایمنی شرکتها، شیفت فورمنها و مدیران و مسئولان شرکتهای پیمانکاری ناحیه حملونقل و پشتیبانی در سالن مرکز تحقیقات برگزار شد، مطالبی درباره فرهنگ ایمنی و مشخصات یک فرهنگ ایمنی کارآمد و نقش جلسات سهدقیقهای در ایجاد این فرهنگ و کاهش حوادث ارائه شد.
در ادامه، گزارشی از عملکرد و شاخصهای ایمنی و مغایرتهای پیمانکاران از ابتدای سال ۱۴۰۳ و تعدادی از اقدامات انجام شده یا در حال انجام جهت ارتقای ایمنی ناحیه حملونقل و پشتیبانی ارائه شد و پس از آن، نمایندگان شرکتهای پیمانکاری امید طالخونچه (پروژه بالابرها) و حملونقل توکا (پروژه لیفتراکها) عملکرد ایمنی خود را برای حاضران در جلسه تشریح کردند.
در پایان این جلسه جواد کیانی، رئیس ایمنی، بهداشت حرفهای و آتشنشانی شرکت فولاد مبارکه نیز به سوالات حضار در زمینه مشکلات و چالشهای مطرحشده پاسخ داد و ضمن تاکید بر اهمیت گزارش به موقع حوادث و شبه حوادث، اظهار داشت: باید فضایی ایجاد شود که حوادث و شبه حوادث گزارش شود؛ در این راستا وظیفه مسئولان تجزیه و تحلیل حوادث در راستای پیشگیری از بروز حوادث مشابه است.
وی در ادامه به اهمیت فرهنگ ایمنی و رهبری، سلامت شغلی و ایمنی شغلی اشاره کرد و گفت: این امر نقش بسزایی در جلوگیری از وقوع حوادث و بیماریهای شغلی دارد.
انتهای پیام//