سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۷:۳۳ /پنج شنبه/۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۱۳:۴۵ /شنبه/۲۵ بهمن ۱۳۹۹

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک

امتیازات ویژه برای شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات‌محور

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک از فراهم کردن امتیازات ویژه برای شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های صادرات‌محور برای بهره‌مندی از خدمات صندوق خبر داد.

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک از فراهم کردن امتیازات ویژه برای شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های صادرات‌محور برای بهره‌مندی از خدمات صندوق خبر داد.

به گزارش «فلزات آنلاین» و به نقل از شاتا، محمدرضا مقیسه در نشست خبری اظهار داشت: تداوم تحریم‌های ظالمانه، پاندمی کرونا و همچنین برخی مشکلات اقتصادی داخلی نظیر افزایش نرخ تورم و نرخ ارز، دشواری‌هایی را در یک سال گذشته برای صاحبان کسب‌و‌کارها رقم زده و اگر بتوان در این شرایط سخت گام‌هایی برای حمایت از آنان برداشت، ماندگار می‌شود.

چهار اقدام ویژه برای حمایت از صنعتگران و تولیدکنندگان

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک بیان کرد: در این راستا چهار اقدام ویژه برای مشتریان این صندوق و صنعتگران و تولیدکنندگان در نظر گرفته شده که در مورد نخست، اگر بدهکاران صندوق بتوانند اصل بدهی خود را تا پایان سال پرداخت کنند، نرخ محاسبه بدهی آن‌ها ۱۴ درصد سالیانه خواهد بود.

مقیسه ادامه ‌داد: این نرخ ۴ درصد کمتر از نرخ مورد عمل بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار است و به صورت روزشمار و فقط به اصل تسهیلات تعلق می‌گیرد.

وی در تشریح چگونگی ایجاد بدهی، افزود: صندوق بر اساس قوانین بالادستی و اساس‌نامه خود، با صدور ضمانتنامه با نرخ ۱۴ درصد به تامین کسری وثیقه صنعتگران صنایع کوچک کمک می‌کند تا بتوانند تسهیلات بگیرند.

این مقام مسئول اضافه ‌کرد: وقتی واحد تسهیلات گیرنده به هر دلیل نتواند در سر رسید به تعهدات خود به نظام بانکی عمل کند، بانک مبلغ ضمانتنامه را از صندوق دریافت می‌کند و اینجا است که بدهی صنعتگران به صندوق ایجاد می‌شود و باید همراه با جریمه به پرداخت آن اقدام کنند.

عدم دریافت جریمه از بدهکارانی که تا پایان سال بدهی خود را تسویه کنند

مقیسه تاکید‌ کرد: اکنون به مناسبت فرا رسیدن ایام‌الله دهه فجر، هیئت‌مدیره صندوق طی مصوبه‌ای، از دریافت جریمه از بدهکاران صرف‌نظر کرده و اگر کسی تا پایان سال بدهی خود را تسویه کند، با همان نرخ ۱۴درصد دریافت خواهد کرد.

وی یادآور شد: اکنون میزان بدهی صنعتگران به صندوق به بیش از ۸۰۰ میلیاردریال رسیده که بخش عمده آن مربوط به چند سال گذشته است.

صدور انواع ضمانت‌نامه پیمانکاری بدون ودیعه اول و ۵۰ درصد تخفیف

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک تصریح کرد: صدور انواع ضمانتنامه پیمانکاری بدون ودیعه اول، با حداقل وثیقه و ۵۰درصد تخفیف در نرخ‌های کارمزد برای صنایع کوچک، دیگر اقدامی است که از سوی صندوق در این ایام در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: این در حالی است که در شرایط عادی، تامین ضمانتنامه از سوی شرکت‌ها با مراجعه به بانک، پرداخت مبلغی بین ۵ تا ۲۰درصد سپرده به عنوان ودیعه و دادن وثیقه به بانک انجام می‌شود و در نهایت مشتری باید کارمزدی هم بابت صدور ضمانتنامه‌ها بپردازد.

فراهم کردن امتیازات ویژه برای شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های صادرات‌محور

این مسئول همچنین از فراهم کردن امتیازات ویژه برای شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های صادرات‌محور خبر داد که می‌توانند با مراجعه به صندوق از انواع خدمات آن ازجمله صدور ضمانتنامه‌های اعتباری و ضمانتنامه‌های پیمانکاری با شرایط آسان استفاده کنند.

وی ادامه داد: در این راستا، تفاهم‌نامه‌ای بین صندوق و زیرمجموعه‌های معاونت علمی ریاست جمهوری منعقد و همچنین تفاهم‌نامه موجود با بانک توسعه صادرات به‌روزرسانی شده است.

اصلاح برخی قوانین برای همکاری با صندوق‌های پژوهش- فناوری

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک در تشریح خدمت چهارم نیز خاطرنشان‌ کرد: با اصلاح برخی قوانین و مقررات صندوق، اکنون صندوق‌های پژوهش- فناوری و همچنین سایر صندوق‌های وابسته به دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و همه صندوق‌هایی که به واسطه قانون برای کمک و حمایت از فعالیت‌های تولید، صنعتی و غیره شکل گرفته نیز می‌توانند از خدمات ما استفاده کنند.

مقیسه ادامه داد: این صندوق در حوزه صدور و تمدید ضمانتنامه در ارتباط با دو راهبرد «جهش تولید» و اتمام طرح‌ها و پروژه‌های نیمه‌تمام، از ابتدای سال ۹۶ تا پایان تیر ماه امسال در مجموع ۸۳۹ فقره ضمانتنامه تمدید یا صادر کرده است.

وی یادآور شد: مجموع مبلغ ضمانتنامه‌های صادره و تمدیدی از ابتدای سال ۹۶ تا پایان تیرماه گذشته ۶ هزار و ۱۷۶ میلیارد ریال بوده است.

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک در پایان مطرح کرد: طرح‌های دانش‌بنیان دارای مجوز، واحدهای صادراتی دارای سوابق صادراتی در سه سال گذشته، طرح‌های ایجادی با پیشرفت فیزیکی حداقل ۶۰ درصد، تامین سرمایه در گردش برای افزایش ظرفیت تولید واحدها، طرح های توسعه که با ظرفیت کامل در حال حاضر فعالیت می‌کنند و طرح‌های اشتغال‌زا (طرح‌هایی که نسبت سرمایه‌گذاری به اشتغال پایین داشته باشند)، اولویت‌های صدور ضمانتنامه محسوب می‌شوند.

مدیر روابط عمومی هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات:

۱۲:۲۱ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در سومین دوره مسئولیت اجتماعی برند برتر،

۱۶:۱۸ /یکشنبه/۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

رئیس هیئت عامل ایمیدرو مطرح کرد:

۹:۳۳ /یکشنبه/۳۱ فروردین ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پرتو تابان معادن و فلزات عنوان کرد:

۹:۳۴ /یکشنبه/۲۴ فروردین ۱۴۰۴

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۳۲ /شنبه/۹ تیر ۱۴۰۳

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در گفت‌‎وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۵:۴۰ /شنبه/۱۹ خرداد ۱۴۰۳

محمدرضا پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۶:۵۱ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

نادر رضایی‌منش، مدیرعامل شرکت لعابیران در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۲:۳۸ /شنبه/۱۹ اسفند ۱۴۰۲

اقدامات و راهبردهای صدرتامین برای پیشبرد ساختاریافته اهداف نوآورانه

۱۴:۳۷ /شنبه/۱۹ آذر ۱۴۰۱

محمدرضا پيرحسينلو، مديرعامل منطقه ويژه صنايع معدنی و فلزی خليج فارس طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۳۷ /یکشنبه/۱ مهر ۱۴۰۳

پیش‌نیاز تقویت توان داخل، توسعه و انتقال تکنولوژی است؛

۹:۴۶ /یکشنبه/۲۵ مهر ۱۴۰۰

رهایی از اقتصاد نفتی

۷:۲۶ /شنبه/۲۸ فروردین ۱۴۰۰

صنعت کشور ما بعد از رهایی از یوغ استعمار

۷:۳۱ /شنبه/۲۰ دی ۱۳۹۹

سال گذشته که «رونق تولید» نام‌گذاری شده بود

۸:۴۱ /شنبه/۱۸ مرداد ۱۳۹۹

مازاد نیروی انسانی، سنگی بر راه خروج وابستگی از نفت

۵:۲۴ /یکشنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

در مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات،

۱۵:۵۱ /یکشنبه/۱۴ بهمن ۱۴۰۳

«فلزات‌آنلاین» گزارش می‌کند:

۱۶:۵۲ /سه شنبه/۳۰ مرداد ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین؛

۱۳:۲۴ /سه شنبه/۱۵ اسفند ۱۴۰۲

اینفوگرافیک وسیع‌ترین منطقه ویژه اقتصادی اقتصادی ایران؛

۱۴:۱۳ /شنبه/۱۸ آذر ۱۴۰۲

اینفوگرافی: نگاهی به پروژه‌های شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات

۹:۴۲ /شنبه/۲۰ اسفند ۱۴۰۱

اختصاص 80 درصد از دارایی‌های ومعادن به شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار

۶:۰۱ /پنجشنبه/۲۶ خرداد ۱۴۰۱

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/24

233167

فلزات آنلاین

1404/02/24

869230

فلزات آنلاین

1404/02/24

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/24

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/24

28474

فلزات آنلاین

1404/02/24

16592

فلزات آنلاین

1404/02/24

43388

فلزات آنلاین

1404/02/24

65608

فلزات آنلاین

1404/02/24

47680

فلزات آنلاین

1404/02/24

44103

فلزات آنلاین

1404/02/24

37652

فلزات آنلاین

1404/02/24

35585

فلزات آنلاین

1404/02/24

35019

فلزات آنلاین

1404/02/24

43580

فلزات آنلاین

1404/02/24

38743

فلزات آنلاین

1404/02/24

59217

فلزات آنلاین

1404/02/24

32889

فلزات آنلاین

1404/02/24

41806

فلزات آنلاین

1404/02/24

56111

فلزات آنلاین

1404/02/24

6582200