سریع‌تر از امروز فردا را خلق کنید...

آخرین اخبار

۲:۴۱ /جمعه/۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان انتشار: ۴:۴۲ /سه شنبه/۱۶ اسفند ۱۴۰۱

امضای قرارداد و تفاهم‌نامه معدنی در مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران

مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران سه قرارداد در بخش معدن و یک تفاهم‌نامه در بخش نوآوری و فناوری منعقد کرد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، آیین امضای این قراردادها و تفاهم‌نامه همکاری روز دوشنبه ۱۵ اسفند ماه در مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی و با حضور مرتضی هاشم‌پور، سرپرست این مرکز و نمایندگان شرکت‌های نامبرده برگزار شد.

موضوع قرارداد مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران با شرکت فولاد سنگان در زمینه ارائه خدمات تخصصی و دانش‌بنیان و مشاوره در انجام درخواست‌های کارفرما در خصوص آزمایش‌ها، مطالعات و تحقیقات فرآوری پرعیارسازی مواد معدنی است. همچنین ارزشیابی و اعتبارسنجی گزارش‌های ارائه شده توسط کارفرما، عارضه‌یابی و بهینه‌سازی، پژوهش و توسعه فناوری در حوزه معدن و صنایع معدنی در فولاد سنگان، از دیگر مفاد این قرارداد همکاری است.

انجام مطالعات فرآوری کانسنگ مس طلا معدن مس جانجا با روش لیچینگ و هیپ لیچینگ، موضوع قرارداد همکاری بین مرکز تحقیقات فرآوری با شرکت مس جانجا است. هدف از انجام این آزمایش‌ها، انجام مطالعات امکان‌سنجی فرآوری و همچنین طراحی مدار فرآوری مس و طلا برای نمونه‌های مختلف محدوده جانجا در استان سیستان و بلوچستان است.

از دیگر قراردادهای منعقد شده در این آیین، می‌توان به قرارداد بین مرکز تحقیقات فرآوری و شرکت اکسین سپهران پایا اشاره کرد که موضوع آن انجام تست فرآوری فروکروم به وسیله دستگاه سیلیکون واسطه سنگین سیار مرکز در محل کارخانه فروکروم جغتای و آموزش پرسنل معرفی شده از طرف شرکت مذکور است.

در این مراسم امضای تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه نوآوری و فناوری بین مرکز تحقیقات فرآوری و شرکت بین‌المللی توسعه تجارت و الکترونیک امضا شد. ایجاد ارتباط سازمان یافته بین گروه کسب‌و‌کارهای نوین و مرکز تحقیقات فرآوری به منظور هم‌افزایی دستاوردهای دو طرف، تسهیل امور مربوط به نوآوری و فناوری در معدن و صنایع معدنی و حمایت از ایده‌های خلاقانه و تجاری‌سازی طرح‌های ارزش‌آفرین از اهداف این تفاهم‌نامه است.

سرپرست مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران از پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و توسعه‌ای در این مرکز خبر داد و گفت: مرکز وارد فعالیت‌های توسعه‌ای شده است تا مسائل کلان را شناسایی و عارضه‌یابی کند و به دور از نگاه بنگاهی؛ تحقیق و توسعه در شرکت‌های معدن و صنایع معدنی را رقم بزند.

مرتضی هاشم‌پور در این مراسم، بیان کرد: توسعه خدمات و همکاری‌ها بین مرکز و شرکت‌های معدن و صنایع معدنی و دانش‌بنیان‌ها آغاز شده است. مرکز تحقیقات به لحاظ نرم‌افزار، سخت‌افزار و نیروی انسانی نخبه در خاورمیانه بی‌نظیر و در دنیا کم‌نظیر است.

وی افزود: مرکز به دور از نگاه بنگاهی به دنبال پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید است و در این زمینه برنامه‌های عملیاتی تدوین شده است.

سرپرست مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران در خصوص چشم‌انداز صنعت فولاد کشور و ظرفیت‌های مرکز تحقیقات در تحقق این هدف، عنوان کرد: تولید ۵۵ میلیون تن فولاد نیاز به مواد اولیه و ۶۶ میلیون تن گندله دارد که تامین آن از اهمیت بالایی برخوردار است. ذخایر قطعی سنگ‌آهن کشور از یک دهه آینده کفاف برنامه تولید فولاد را نمی‌دهد و باید از ظرفیت معادن و ظرفیت‌سازی بهره لازم را برد.

هاشم‌پور مطرح کرد: در ظرفیت‌سازی‌ها استفاده از توانمندی‌های مراکز تحقیقاتی به ویژه مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی باید مورد توجه قرار بگیرد. در این زمینه دو نسخه راهبردی و خدماتی همچون پرعیارسازی کم‌عیارها و عارضه‌یابی و بهینه‌سازی فرایندها در بخش فرآوری مواد معدنی توسط این مرکز قابل ارائه است.

وی خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات ارائه خدمات فنی، مطالعاتی و تحقیقاتی را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است و امضای قراردادهای همکاری در حوزه معدن و صنایع معدنی به منظور ایجاد ارزش افزوده بیشتر در اقتصاد ملی گواه این موضوع است.

انتهای پیام//

از سوی دادگستری کل استان کرمان اعلام شد:

۱۲:۱۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

هم‌زمان با بهره‌برداری از معادن تازه‌نفس،

۱۰:۳۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در راستای تربیت نیروی بومی انجام شد؛

۶:۲۴ /چهارشنبه/۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

هم‌زمان با سرمایه‌گذاری‌های جدید،

۹:۲۹ /یکشنبه/۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

با وجود افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی،

۸:۵۸ /یکشنبه/۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

در آیین تجلیل از کارکنان نمونه «کگل» مطرح شد؛

۶:۳۲ /یکشنبه/۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۴:۵۰ /شنبه/۳ آذر ۱۴۰۳

علی خطیبی، مدیرعامل شرکت راهسازی و معدنی مبین در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

۱۳:۲۲ /دوشنبه/۲ مهر ۱۴۰۳

محمدهادی صادق، مدیر امور بازرگانی هلدینگ میدکو در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۳:۰۵ /شنبه/۲۱ مرداد ۱۴۰۲

محمدحسین بصیری، مدیرعامل شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۹:۵۶ /شنبه/۱۴ آبان ۱۴۰۱

علیرضا ضیایی، مدیرعامل شرکت کاوند نهان زمین در گفت‌وگو با «فلزات آنلاین»:

۱۶:۳۳ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

مدیر فرآوری شرکت سنگ‌آهن گهرزمین مطرح کرد:

۱۴:۳۱ /شنبه/۷ آبان ۱۴۰۱

عليرضا مظفری، مديرعامل تعاونی معدنی کهران کوير طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۵۳ /شنبه/۲۳ فروردین ۱۴۰۴

فرشید سلطانزاده، مدیرعامل شرکت مشاوره اقتصادی آرمان آتورپات طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۱۰:۱۹ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

محمدحسين بصيری، کارشناس بخش معدن و صنايع معدنی طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۶ /شنبه/۱۷ آذر ۱۴۰۳

مهری عليدوستی، مديرعامل شرکت آتورپات مديا طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۵:۰۱ /شنبه/۲۸ مهر ۱۴۰۳

جاویدان حاجی‌آقا محسنی، عضو هیئت مدیره شرکت فولاد شاهرود طی یادداشتی در «فلزات‌آنلاین» نوشت:

۹:۲۵ /دوشنبه/۱۶ مهر ۱۴۰۳

آینده فلزات در ایران چگونه است؟

۸:۵۴ /سه شنبه/۶ شهریور ۱۴۰۳

در بازه زمانی 24-2020 بررسی شد؛

۹:۰۶ /سه شنبه/۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

در پی افزایش قیمت انرژی در آفریقا،

۶:۱۸ /چهارشنبه/۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

در مجمع عمومی فوق‌العاده و عادی سالیانه به تصویب رسید؛

۱۳:۳۸ /یکشنبه/۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

در نشست تحلیلی «وکغدیر» مطرح شد؛

۱۵:۴۶ /دوشنبه/۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

راهبردی هوشمندانه برای آینده صنعت؛

۱۳:۲۰ /چهارشنبه/۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان؛

۱۱:۴۵ /شنبه/۱۸ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛

۶:۱۸ /شنبه/۴ اسفند ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات؛

۵:۲۸ /شنبه/۲۲ دی ۱۴۰۳

اینفوگرافیک شرکت سنگ آهن مرکزی ایران؛

۶:۰۶ /شنبه/۱۵ دی ۱۴۰۳

نگاهی به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛

۱۳:۲۸ /شنبه/۵ اسفند ۱۴۰۲

نگاهی به شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه؛

۵:۵۰ /شنبه/۲۸ بهمن ۱۴۰۲
به زودی گزارش‌های تصویری مرتبط جدیدی منتشر خواهیم کرد.

شاخص‌های قیمتی فلزات آنلاین

محصول
شاخص/تاریخ
قیمت

فلزات آنلاین

1404/02/18

235500

فلزات آنلاین

1404/02/18

869230

فلزات آنلاین

1404/02/18

1398405

فلزات آنلاین

1404/02/18

1167989

فلزات آنلاین

1404/02/18

28123

فلزات آنلاین

1404/02/18

16972

فلزات آنلاین

1404/02/18

44275

فلزات آنلاین

1404/02/18

65608

فلزات آنلاین

1404/02/18

47680

فلزات آنلاین

1404/02/18

44103

فلزات آنلاین

1404/02/18

36822

فلزات آنلاین

1404/02/18

35933

فلزات آنلاین

1404/02/18

35533

فلزات آنلاین

1404/02/18

43700

فلزات آنلاین

1404/02/18

38976

فلزات آنلاین

1404/02/18

60112

فلزات آنلاین

1404/02/18

32888

فلزات آنلاین

1404/02/18

43171

فلزات آنلاین

1404/02/18

56320

فلزات آنلاین

1404/02/18

6668300