طی مراسمی با حضور استاندار هرمزگان، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان و مدیرکل اداره کار این استان، تفاهمنامه استخدام دو هزار و ۲۰۰ نیروی کار بومی از طریق سامانه جستوجوی شغل وزارت کار امضا شد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، تفاهمنامه سهجانبه جذب دو هزار و ۲۰۰ نیروی بومی در طرح توسعه شرکت فولاد هرمزگان از طریق سامانه جستوجوی شغل میان مهدی دوستی، استاندار هرمزگان، عطاالله معروفخانی، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان و معین وزیری، مدیرکل اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی این استان به امضا رسید.
استاندار هرمزگان در این مراسم با بیان اینکه به دنبال رشد اشتغال در استان هستیم، عنوان کرد: شرکت فولاد هرمزگان علاوه بر فعالیت در صنعت، به عنوان یک بنگاه نمونه صنعتی ثابت کرده که به دنبال توسعه و ایجاد اشتغال است و تنها خود را به صنعت مشغول نمیکند. این شرکت در همه حوزهها به ویژه مسئولیتهای اجتماعی، مانند احداث مدرسه کمک به موسسات خیریه و… به صورت فعال عمل میکند.
وی افزود: خوشبختانه طرحهای توسعه بزرگی به همت مدیران در استان هرمزگان راه افتاده است و در اجرای این طرحها طبق برنامه جلو میرویم؛ همچنین پروژهها را به صورت مداوم رصد میکنیم تا مشکلات آنها مانند تامین تسهیلات، اخذ مجوزها و تامین تجهیزات برطرف شود.
دوستی با اشاره به روند مطلوب پیشرفت پروژههای فولاد هرمزگان، تصریح کرد: با بهرهبرداری از پروژههای فولادی استان هرمزگان، شاهد به وجود آمدن یک انقلاب فولادی در استان خواهیم بود. به این ترتیب استان هرمزگان با اختلاف، به نخستین قطب تولید فولاد در کشور تبدیل خواهد شد؛ البته در توسعه صنعت فولاد تنها به فولاد خام بسنده نخواهیم کرد و تا نورد و تولید فولاد آلیاژی و پیشرفته جلو خواهیم رفت.
استاندار هرمزگان ادامه داد: ۱۰ میلیون تن طرح فولادی در استان هرمزگان طی سالهای اخیر کلنگزنی شده و اتفاق فولادی بزرگی در استان هرمزگان رخ خواهد داد. همچنین تکمیل زنجیره تولید را مد نظر قرار خواهیم داد و در بخش معدن نیز فعال خواهیم شد؛ به طوری که پروژههای متعدد معدنی در حال اجرا هستند و در سفر رئیس جمهور از تعدادی از آنها بهرهبرداری خواهیم کرد.
وی ابراز کرد: هماکنون استان هرمزگان رتبه اول امنیت سرمایهگذاری در کشور را دارد و این موضوع با بررسی تمام شاخصها و فراهم کردن تمام ملزومات سرمایهگذاری به دست آمده است. اگر محیط سرمایهگذاری بهبود یابد، شاهد ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود.
دوستی در خصوص امضای این تفاهمنامه اظهار داشت: تفاهمنامه جذب نیرو از طریق سامانه جستوجوی شغل باعث میشود شفافسازی اتفاق افتاده و عدالت برقرار شود. بومیگزینی، از دیگر مزیتهای این تفاهمنامه خواهد بود و برگزاری آزمونها از این طریق باعث میشود جامعه راضی باشد. کاهش نرخ بیکاری در استان نیز از دیگر مزیتهای این سامانه است و به همت مدیران استانی، کاهش نرخ بیکاری در استان هرمزگان رقم خواهد خورد.
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در جلسه امضای این تفاهمنامه مطرح کرد: پیگیری استاندار در چند سال گذشته، باعث شد طرحهای توسعه عظیمی در شرکت فولاد هرمزگان آغاز شود. این طرحها در صورتی که به بهرهبرداری برسند، استان هرمزگان با ایجاد بیش از دو هزار نفر اشتغال طی دو تا سه سال آینده از نظر معیشتی متحول میشود؛ همچنین با بهرهبرداری از طرحهای توسعهای شرکت فولاد هرمزگان در سالهای آینده، اقتصاد این استان دگرگون شده و به نخستین استان فولادی در کشور تبدیل خواهد شد.
وی اضافه کرد: ظرفیت تولید شرکت فولاد هرمزگان هماکنون یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال است و به دنبال افزایش ظرفیت آن به سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن در سال خواهیم بود. امیدواریم در سفر رئیس جمهور کلنگ این طرح توسعهای به زمین زده شود. در کنار این طرح توسعهای، پروژههای احیا مستقیم ستاره سیمین، احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان، مخازن ذخیرهسازی آهن اسفنجی و گازهای صنعتی پیشرفت قابل ملاحظهای دارند.
معروفخانی تاکید کرد: از استاندار تقاضا داریم که پیگیر اخذ مجوز طرح نورد گرم شرکت فولاد هرمزگان از مسئولان مربوطه نیز باشند تا شاهد ایجاد ارزش افزوده در تولیدات فولادی استانی باشیم.
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: امروز انعقاد تفاهمنامه همکاری شرکت فولاد هرمزگان با اداره کار برای جذب نیروهای بومی از طریق سامانه جستوجوی شغل باعث میشود که نیروهای بومی استان از این طریق جذب پروژهها شوند.
انتهای پیام//